yaaa yaptırsan mı acaba kekliğim? mali olarak zorlamayacaksa çok ümit etmeden denesen mi acaba? eşim de tüpden önce aşılama deneyelim diyor ama düşükler beni korkutuyor... tüp isteyişimin en büyük nedeni pgt...Şeytan beni dürtüyor arkadaşlar,3 yumoş varken aşılama yaptır diye!!!
canım bence al ya emodex ya proxeed plus.. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce. ürolog daha yeni bir ay sonra proxeed başlarız dedi! Allahtan biz alıp başlamıştık kaç ay önce. bence bir an önce başlayın daha çabuk toparlar inş...Kızlar günaydın uzun zamandır yazmiyordum geçen ay 12 ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu sayı 56 milyondu ama doktor aile dostu olduğundan ameliyatı yapalım ilerde daha sıkıntı olur bu şekilde de gebelik olur ama ikinci olursa olmayabilir demişti ki nitekim ameliyat oldu 1 saat sürdü çok başarılı geçti şimdi bu ay geçti de ben acaba emodex falan mi alsam eşime jeller de duruyor çok içim daralıyor artık
Sağol canım bende öyle düşündüm vakit geçsin istemiyorum eşim pekmez falan yemez öyle kur falan hiç uğraşmayım birde aklınızda bulunsun havuç suyu verecek olanlar şekeri yükseltiyor benim eşimin insülin direnci yüksek havuç yemiyor mesela bilgi olsun ben emodex alayım o zaman zaten regl olacağım bu aracanım bence al ya emodex ya proxeed plus.. benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 5 ay önce. ürolog daha yeni bir ay sonra proxeed başlarız dedi! Allahtan biz alıp başlamıştık kaç ay önce. bence bir an önce başlayın daha çabuk toparlar inş...
Ben karadeniz medicalpark ta hasan Tahsin diye bir doktora yaptırdım memnun kalmadım bende fakültede tüp yaptırmayı düşünüyorum dün kırmızılar geldi zatenBen Trabzon da yaşamıyorum gümüşhanedeyim. Henüz doktorlar hakkında da hiç bilgim yok. Fakulteye gitmeyi düşünüyordum süleyman hocaya.
Medikal park ta mı senin dediğin doktor? Burda biri yaptırmış da medikal parkta çok şükür tutmuş 4 aylık oldular ama kaçıncı deneme vs bilmiyorum hiç...
Özel karadeniz ile medikal park da ortak hastane miymiş ne diye duydum ama...
canım köyde olacağım ne zaman döneceğimizi bilmiyorum,cumartesi dönersem eğer giderim dr a,eğer 3ü de olgunlaşmış olursa derim aşılama yapar mısınız diye yoksa da iğnemi vurulur kendi haline bırakırımyaaa yaptırsan mı acaba kekliğim? mali olarak zorlamayacaksa çok ümit etmeden denesen mi acaba? eşim de tüpden önce aşılama deneyelim diyor ama düşükler beni korkutuyor... tüp isteyişimin en büyük nedeni pgt...
offffff karar vermek bile çok zor...
fakulteyi mi düşünüyorsun canım? yaa trabzonda okdudum ben 2012 de mezun oldum o zaman özel hastane sadece 1 tane idi. şimdi 10 tane varmış. tüp bebek merkezi fakultede daha yeni açılmıştı.Ben karadeniz medicalpark ta hasan Tahsin diye bir doktora yaptırdım memnun kalmadım bende fakültede tüp yaptırmayı düşünüyorum dün kırmızılar geldi zaten
canım köyde olacağım ne zaman döneceğimizi bilmiyorum,cumartesi dönersem eğer giderim dr a,eğer 3ü de olgunlaşmış olursa derim aşılama yapar mısınız diye yoksa da iğnemi vurulur kendi haline bırakırım
Sonuçların iyi çıkmasına sevindim benimde prolaktin yüksek 50~60 arası çıkıyor ama adetlerim düzenli, sen prolaktini düşürmek için birşey yaptin mı? Senin kaç çıkıyordu, ben 2 aydır hayit suyu içiyorum ama test yaptırmadım.kızlar bugün hormonlarıma baktırdım prolaktinim yükseliyordu bir ara acaba yine mi yükseldi diye çok şükür o normal çıkmış. diğerleri de normal görünüyor. kolesterolüm ve ldl yüksek çıkmış ama
yaşlandığımın resmi belgesi resmen
şeker çok şükür kendine gelmiş 4.7 ye düşmüş 3 aylık şekerim.
estradiol 123 çıkmış ama.. yüksek mi ne anlamadım bunu hiç. yüksekliği neden olur ki acep?
bhcg de :0.0
tarlusal zamanı gelmiş ....
anladm cnm ama baktır büyüklükleri eger 3de yeterli boyuttaysa yaptır asılama cnm eger düşünüyorsan eşinin perhiz olması gerek bide iğneye göreŞeytan beni dürtüyor arkadaşlar,3 yumoş varken aşılama yaptır diye!!!
al cnm dene bekleme işe yarar etkisi olur degeri daha iyi düzelir sen takviyelere basla zaman kaybı oluyo çünküKızlar günaydın uzun zamandır yazmiyordum geçen ay 12 ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu sayı 56 milyondu ama doktor aile dostu olduğundan ameliyatı yapalım ilerde daha sıkıntı olur bu şekilde de gebelik olur ama ikinci olursa olmayabilir demişti ki nitekim ameliyat oldu 1 saat sürdü çok başarılı geçti şimdi bu ay geçti de ben acaba emodex falan mi alsam eşime jeller de duruyor çok içim daralıyor artık
valla okudukça öğreniyorum, bizde de sperm sayısı vb sorunlu çıkınca... mesela şeker,tiroid hepsi vucudun dengesini bozuyor. herşeyin başı sağlık gerisi hikayeymiş.Yok cnm tek Varikosel bakıldı çıkmadı Varikosel ben hersey yaptm cnm nelr nelr keci boynuzu kürü yaptm çakşır suyu evicap aldm proxxed plus icirdm smdi emodex içyo ama işte baklm buda btsn bida test yptircam
görebildiğim kadarıyla sayı 22 milyon ml de,sayı fena değil ama sayının artması bebiş ihtimalini de arttırır bunu unutma
hareketi düşük biraz ama proxeed ile artar inşallah. Yerinde hareketlileri hareketlendirebilirseniz sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum,morfoloji kötü değil,ama sıvılaşma süresi biraz uzun,bol bol su içsin,bu aralar mevsimiyken nar yesin bol bol,ceviz de yesin ki sperm miktarı artsın,benim eşiminde değerleri düşük biraz,proxeed plus,evicap içiyor bir de sabah ve akşamları keçi boynuzu pekmezi yiyor 1 yemek kaşığı.
Evt bide şeker duydm ben kayinpedrm şeker hastası tüp bebk.merkzindeki doktr dedi şeker ölçtürn dye dedm daha nelr 6avalla okudukça öğreniyorum, bizde de sperm sayısı vb sorunlu çıkınca... mesela şeker,tiroid hepsi vucudun dengesini bozuyor. herşeyin başı sağlık gerisi hikayeymiş.
cnm hamile kalan cok ama söyle mesela kadındaproblem yok ya sorun yok öyle işe yarıyo spermlerin daha hızlı ilerlemesini saglıyor bu jel dene burda hamile kalan cok kişi var cnmarkadaşlar bu preseed denilen şeyi raslantı sonucu biraz önce öğrendimde gerçekten işe yarıyormu bunu kullanıp hamile kalanlar varmı. uzun süre hamile kalamayıp bunu kullanıp hamile kalan((
54 tü benim parlodel içtim canım çok aşırı çarptı ilaç beni ama çok şükür 1 ayda düzeldiSonuçların iyi çıkmasına sevindim benimde prolaktin yüksek 50~60 arası çıkıyor ama adetlerim düzenli, sen prolaktini düşürmek için birşey yaptin mı? Senin kaç çıkıyordu, ben 2 aydır hayit suyu içiyorum ama test yaptırmadım.