Preseed kullananlar

Olsun canım ikiz olsun :KK48: canim ben yurtdışinda yaşıyorum burada öyle kan testi falan yok doktor illa ultrason da keseyi görcek. Bu arada belirtiye takilmayin bende yoktu.
inşşş bizlerede nasip olur bu duygular rabbim bizlerinde yüzünü güldürür inşşş senin bebek seni hiç bekletmedi masalhhhh ona yesinler o minnagı :KK200::anneadayı::KK200:

Kizlar gunaydin preseed kullaniyorum ilk denemem bakalim sonuc ne olcak hepbirlikte gorcez.ovulasyon testide kullaniyorum bugun boyle cikti ne yapmaliyim bat.14 kasim bugun 11 gunum yani ne yapmaliyim bana yardimci olursaniz sevinirim..

Eklentiler

• 20151125_080520-1.jpg
    20151125_080520-1.jpg
    70,7 KB · Görüntüleme: 91
Sayı gzl di cnm ml 40 ileri hareketliliği yüzde 12 yernde hareketliliği 2 morfoloji 3 ağustosta yptk yne yptrcam onumuz ay bide sakın aşılma ile vakit kaybetme ben burda hiç aşılma tutan görmedim binde bir belki oda zaman kaybı bide 2 bin le 2 bin 500 özelde devlet desn hiç ilglenmyo bak ben 5.000 e tüp bebeğe baslym ilaçlar harç ama eltim yaptı bin lira tuttu ilaçları toplam 6.000 e koydular bebeği 10 güne belli olcak tutacağı naplm canm aşılma yapsn boşa gdcek o para ama Tüpte bi umut işte en azndan
İnşallah kendiliğinden olur canım,eşim haftaya falan tekrar test verecek hem devlette hem de özelde bakalım nasıl çıkacak. eğer değerlerde beklediğimiz artış yoksa dr a gideceğiz sonuçlarla beraber,eğer aşılama falan derse yaptırmayı düşünmüyorum pek tüp bebek için konuşacağız. Aşılamaya boş yere para vereceğiz,dr ücreti falan 1500 tutar kesin burada, 1500*3 eder 4500. hem de ihtimal 10-15 gibi. en azından tüpün ihtimali daha yüksek.

Kizlar gunaydin preseed kullaniyorum ilk denemem bakalim sonuc ne olcak hepbirlikte gorcez.ovulasyon testide kullaniyorum bugun boyle cikti ne yapmaliyim bat.14 kasim bugun 11 gunum yani ne yapmaliyim bana yardimci olursaniz sevinirim..
Tahminen 2 güne kadar yumurtlaman gerçekleşir canım,bugünü değerlendir jel ile,

Tsk ederim calisiyorum ogretmenim aksami degerlendircem sonraki ne zaman olcak ? Ben bilmiyorum bu isleri yeni evliyim 8 aylik tecrubelerinizden faydalanmak isterim sizde paylasirsaniz sevinirim

Arkadaslar merhaba.bu jeli nerden aldiniz soyler misiniz lutfen.tup bebek oncesi son ayimi da bu jelle degerlendirmek istiyorum.ayrica yeni hamileler size de sagikli bi surec diliyorum...

He bi arada fitil kullaniyorum akintim vardi dun attim bugun atmadan jel ile degerlendirsem yagrin atsam olurmu ??
Canım fitile ara vermemeni öneririm enfeksiyon varsa direnç kazanır. Enfeksiyon varsa onun iyileşmesi daha önemli Jeli ertelersin bu ay.

Tahminen 2 güne kadar yumurtlaman gerçekleşir canım,bugünü değerlendir jel ile,
Kekliğim testinin sonuçlarını bekliyorum merakla bizimki kadar acaip mi çıkacak acaba iki hastane arası fark. Bu arada hala adet olmadım çift çizgi çıkalı da baya oluyor tahminim bir haftayı çoktan geçti 10 gün falan oldu :KK43: tık yok yine...

X