Sağol canım. Insallah sizde en kisa zamanda çift cizgiyi görürsünüz.Maşallah ya ne guzl Rabbim Biz ne.zmn gorcez bu çift çizgiyi
Öyle cnm.ama işte bazn nedn dyorm Rabbim affetsn beni nãpm elmde dgl bizim toplam harektlilik yüzde 14Mlde 15milyon toplamda 40milyon sayı.ileri ve yavaş hızlı toplamı yuzde 35i geçikse yeterli canım ki sadece bir tanecik sperm ulaşsa yumurtaya yeterli değil mi?Bu Allahımın takdiri ol der ve oluverir.hepsi sebep ve vesiledir.sadece süre uzar biraz o da sabır canım sabır.hicbir sorunu olmayan ciftlerin de olmayabiliyor.bunda bir hikmet ve ders var anlayabilirsek.yüce yaradanım hayirli ve saglikli evlatlar versin cumlemize
Amin cnm aminnnGöreceksin bak demişti dersin.ya varis,ya mucip isyandan sana sığınırız.zeynep kardeşimi de sevindir
Ibrahim saraçoğlunun kürlerini yaptınız mı hiç?proxed plus kullandınız mı?hareketlilik tedavi edilir kuzumO
Öyle cnm.ama işte bazn nedn dyorm Rabbim affetsn beni nãpm elmde dgl bizim toplam harektlilik yüzde 14
Yaptm cnm nelr yptmIbrahim saraçoğlunun kürlerini yaptınız mı hiç?proxed plus kullandınız mı?hareketlilik tedavi edilir kuzum
Yaptm cnm nelr yptmIbrahim saraçoğlunun kürlerini yaptınız mı hiç?proxed plus kullandınız mı?hareketlilik tedavi edilir kuzum
Toplamda ve mlde sayı kaç?3 ayda bir test yaptırıyor musunuz,doktoru kim canım?alkol sigara sinir takıntı stres kilo var mı eşinde?pes etmeyin.2milyondan 76milyona yolculuğumuz topiğini okuyorum günlerdir.inanılmaz mucizeler gerceklesti 2010dan beri.Yaptm cnm nelr yptm
Yok fayda etmyo
Amannnn en iyisini yapmışsın canım. Vallahi ben de bu adetten sonra bir dr var ona gideceğim,aşılama falan derse de direk tüpe geçmek daha mantıklı olacak,önce aşılama yaptırayım falan diyor eşim ama boş yere aşılama yapılıyor,aşılamanın tutma ihtimali bile %10-15. Hem maddi hem manevi yıpranmaya sebep. Hele bu ay free takılın inşallah olumlu sonuç alırsınız,bu arada unuttum canım kusura bakma senin eşinin sayısı morfolojisi kaçtı
cnm ya cok sevindm hayırlı olsun kız balda kullanmıştın demi sen yaKızlar merhaba bende ilk kez bu ay kullandım preseed jel i sizede umut olsun diye paylasiyorum adetime 3 gün var bugün yaptım testimi
Eki Görüntüle 1697998
cnm bnm adet biteli 1 hafta oldu daha 1 kez birliktelik oldu bende hiç takip etmedim bu ay kacıncı gün ovu testide yapmadım jelde kullanmadım bakalım ne olacak kızlarr bu ay
Sağol canım benim darısı size inşallah. Evet çörek otu + tarçın+bal kurunude yaptım 10 guncnm ya cok sevindm hayırlı olsun kız balda kullanmıştın demi sen ya
rabbim devamını getirsin inşş darısı bize olsun cok sevindm masalhhh yeni anne
Yaptm cnm nelr yptm
Yok fayda etmyo
Sayı gzl di cnm ml 40 ileri hareketliliği yüzde 12 yernde hareketliliği 2 morfoloji 3 ağustosta yptk yne yptrcam onumuz ay bide sakın aşılma ile vakit kaybetme ben burda hiç aşılma tutan görmedim binde bir belki oda zaman kaybı bide 2 bin le 2 bin 500 özelde devlet desn hiç ilglenmyo bak ben 5.000 e tüp bebeğe baslym ilaçlar harç ama eltim yaptı bin lira tuttu ilaçları toplam 6.000 e koydular bebeği 10 güne belli olcak tutacağı naplm canm aşılma yapsn boşa gdcek o para ama Tüpte bi umut işte en azndanAmannnn en iyisini yapmışsın canım. Vallahi ben de bu adetten sonra bir dr var ona gideceğim,aşılama falan derse de direk tüpe geçmek daha mantıklı olacak,önce aşılama yaptırayım falan diyor eşim ama boş yere aşılama yapılıyor,aşılamanın tutma ihtimali bile %10-15. Hem maddi hem manevi yıpranmaya sebep. Hele bu ay free takılın inşallah olumlu sonuç alırsınız,bu arada unuttum canım kusura bakma senin eşinin sayısı morfolojisi kaçtı
Yok cnm tek Varikosel bakıldı çıkmadı Varikosel ben hersey yaptm cnm nelr nelr keci boynuzu kürü yaptm çakşır suyu evicap aldm proxxed plus icirdm smdi emodex içyo ama işte baklm buda btsn bida test yptircamlütfen umutsuz olmayınbirbirimize destek olalım.. Mesela neler yaptınız? d vitaminide çok önemliymiş çocuk sahibi olmada anne babada buna bakıldı mı?
Bebegm jel kullan ya o kdr boşlama bnde bak hiç hiç takip etmdm ama jeli ihmal etmecnm bnm adet biteli 1 hafta oldu daha 1 kez birliktelik oldu bende hiç takip etmedim bu ay kacıncı gün ovu testide yapmadım jelde kullanmadım bakalım ne olacak kızlarr bu ay
Cnm sayı guzl hareketliliği düşük yok esm ideal kilo da hiç sorn yok kilosnda ama ara ara sigara içyo alkol hiç kullanmadı kullanmıyorum şükürToplamda ve mlde sayı kaç?3 ayda bir test yaptırıyor musunuz,doktoru kim canım?alkol sigara sinir takıntı stres kilo var mı eşinde?pes etmeyin.2milyondan 76milyona yolculuğumuz topiğini okuyorum günlerdir.inanılmaz mucizeler gerceklesti 2010dan beri.
kız ikiz olmasınSağol canım benim darısı size inşallah. Evet çörek otu + tarçın+bal kurunude yaptım 10 gun
cnm jeli bu ay kullanmıycam mantar varya bende gecmedi daha ondan bu ay ara vereyim bakalım hep jel olmayınca ilişki süper jelli cok gıcık isteksiz felan ben bebeği bile öyle cok takmadım bu ay bakalım cnmBebegm jel kullan ya o kdr boşlama bnde bak hiç hiç takip etmdm ama jeli ihmal etme
cnm benm eşimde zyayıf :) sigara içmiyo alkol arada kullanıyo ama bizdede sayı iyi ama ileri hareket düşük malesefCnm sayı guzl hareketliliği düşük yok esm ideal kilo da hiç sorn yok kilosnda ama ara ara sigara içyo alkol hiç kullanmadı kullanmıyorum şükür
Olsun canım ikiz olsunkız ikiz olmasınsen kan verdin mi cnm bide belirtilerin nelerdi