cnm ben yine grip oldum ya adetim bitti işte bakalım ne yapım evle ugrasıyorum temizlik felan bitmiyorKızgrpaysgl nerelerdesin ne durumdasın?
cnm zaten koyu cıktıgı gün catlamak demek koyudan sonra silik olursa tam catlamıl oluyo takma zaten rabbim isterse her türlü oluyo strese hayır tatlım kafa rahat olmalıİyi akşamlar kızlar, adet takvimine göre dün yumurtlama günüm dü ama erken yumurtladim sanırım. Önce ki gün yaptığım test dünkünden daha koyu çıkmıştı ama zaten 3 günü jel kullanarak değerlendirdik, hayırlısı inşallah
Ya canım benim en çok aklımı karıştıran boşuna ameliyat olmak da değil de ameliyat daha mı kötü etkiledi acaba. Keşke ameliyat öncesi özelde verseydik test! Yahu madem fakultedeki testin yanlış olduğunu biliyorsun bir uyar demi! Özelde yaptırın da bakalım de!xpreiaZ canım ben de sana msj yazdım merak ettim seni çünkü. Biz ilk özel hastahaneye ben kontrol olayım eşim de ne olur ne olmaz diye gittik eşime bir test yapıldı ml de 28 milyon toplam 84 milyon hareket toplam 14 çıktı,şok geçirdik,dr varikosel vardır dedi ultrason istedi,hemen ameliyat edelim dedi, bunalıma girdik eşim boşanalım demeye başladı düşün. Sonra o testleri gönderdik eltimle dr a,eltim devlette hemşire kaynımı ameliyat eden dr a gösterdi,dr normal olur demiş bir kaç tane ilaç vermiş larginin evicap bir de lökosit için antibiyotik falan,salak gibi tekrar gidip başka bir yerde test yaptırmadık 2 ay,Sonra testesteron azlığı başladı adamda stresten tabi,eşim o dr a gitti ve sustanon iğne verdi,ne bileyim ilk zamanlar tecrübesizdim şimdi anlıyorum ve biliyrum çoğu şeyi,meğerse bu iğne hemen verilmezmiş hele ki yaşı küçük ve çocuk isteyenlere uzun süre sonunda jel yada hap fayda etmezse verilirmiş. Sonra başka bir hastahane başka bir dr yeni test. Sayı ml de 15 milyon toplam 48 milyon,ileri hareket 37 yerinde 20 toplam %57 hareketli morfoloji de 8 çıkmaz mı? bu sefer sevinçten şok geçirdik ondan sonraki testlerde de sayı 16-19 arası hareket en son %70 toplam çıkmıştı morfoloji de 11. En son testi fakültede yaptırdık biliyorsundur,sonuç sayı ml de 20 milyon toplam 65 falan ileri hareket %29 yerinde hareket %6 morfoloji %7 bir şok daha!!! şimdi ben seni çooook iyi anlıyorum,damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. Biz ilk dr a güvenip ameliyat olsaydı eşim boş yere ameliyat olacaktı,ama kime güveneceğiz şaşırdık. Son test mi geçerli yoksa özelde yaptırdığımız diğer 3 test mi bilemiyorum ama rabbim sağlıklısını,hayırlısını nasip eder inşallah hepimize.
canım yeni okudum msjı. vallahi hangisi doğru ben emin değilim,kafamız allak bullak olmuştu fakültedekinede dr fena değil dedi,ama tabii ki düşüklük canımızı sıktı. Daha önce söylemiştim ama devlette yaptırınca aynı bizimki gibi olacağını düşünmemiştim açıkcası,ben sormuştum aynı teste 2 farklı kişi baksa bile sonuç farklı çıkar çünkü birisi 300-400 tane karecik buluna lam üzerindeki 1 kareciği sayıyor ve birisi sağdakini,birisi de farklı yerdekini sayar,kiminin baktığı daha yoğundur diğeri de işi kolaylaştırmak için az olan kareciği sayar o yüzden sonuç değişir demişti,gönlüm özelde yaptırdığımız testten yana canım.Ya canım benim en çok aklımı karıştıran boşuna ameliyat olmak da değil de ameliyat daha mı kötü etkiledi acaba. Keşke ameliyat öncesi özelde verseydik test! Yahu madem fakultedeki testin yanlış olduğunu biliyorsun bir uyar demi! Özelde yaptırın da bakalım de!
Olan oldu artık.. Proxeed başladık tekrar. Marta kadar kullansın eşim. Zaten düşük oluyordu hep bir de şimdi hamilelik zorlaştı... Nasip işte ne diyim... Vardır bir zamanı elbet...
CAnm tüp bebek denene devlet yapyr sna tüp bebekKızlar hangi siteden sipariş veriyorsunuz preseed jeli ben biraz araştırdım tarıhı gecmiş urun gonderiliyormus yardımcı olursanız sevinirim bende 5 yıllık evliyim hiç sorun yok ama hamile kalamıyorum bide bunu deneyeyim
Benim 28 ı bat ama hiçbir belirti yokgünaydın kızlarrr nasılsnız ne var ne yok batı yakın olanlar belirtisi olanlar
cnm zaten herkesin belirtisi farklı oluyo cünkü herkesin bünyesi aynı degil inşş vardır bişeyler hakkınızda hayırlısını nasip eylesin rabbimBenim 28 ı bat ama hiçbir belirti yok
cnm zaten herkesin belirtisi farklı oluyo cünkü herkesin bünyesi aynı degil inşş vardır bişeyler hakkınızda hayırlısını nasip eylesin rabbim
4 gün gecti mi ee iyi işte cnm ama test yaptın mı sen nerden biliyorsun olmadıgınıBenim batım 4 gün geçti hamile değilim ve hiçbir belirti de yok adet için. Yine adet düzenim kafayı yediHayırlısı olsun...