Preseed kullananlar

Bende bu topikte yeniyim eşinde varikosel çıktı ameliyat olacak 20 güne, bu jelden kullansam mı acaba diyorum bi faydasını göreniniz var mı yardımcı olyn adetim cuma günü bekliyorum inşaallah HAMİLEYİM bu ay
kizzz diger topikten buraya mi geldin:KK70: benim esimdede var varikosell cnmmm bu jelle hamile kalan cokk varikoseli oluptaa Allah vesile kilarda olur insallah bu ay. esinin sonuclari nasilll pekii sayisi hareketliligi ???

kizzz diger topikten buraya mi geldin:KK70: benim esimdede var varikosell cnmmm bu jelle hamile kalan cokk varikoseli oluptaa Allah vesile kilarda olur insallah bu ay. esinin sonuclari nasilll pekii sayisi hareketliligi ???
Her daldan dala :KK70: :KK70: ne yapayım kuzum merak 15 gün sonra tekrar test yapılacak sayıda hiç problem yok harekette sıkıntı var bu jeli kullansam mı kuzuu

Her daldan dala :KK70: :KK70: ne yapayım kuzum merak 15 gün sonra tekrar test yapılacak sayıda hiç problem yok harekette sıkıntı var bu jeli kullansam mı kuzuu
cnm kullannn ben aldimm kullancm yumurtlama gunumu bekliormmm vesiledir belki. bu jel spermleri de hizlandiriyor yumurtaya gitmesini saglior :KK66: bak altaylim ilk deneme kaldi hamile dene bence esinde bosuna ameliyat olmassini onlemis olursun hem :KK66:

4 gün gecti mi ee iyi işte cnm ama test yaptın mı sen nerden biliyorsun olmadıgını
geçti canım ses seda yok halen. gebelik testi yaptım önce silik çizgi çıktı keklik_58 keklik_58 de biliyor hemen koştum hasteneye test verdim 1.4 çıktı. sonra 2 gün daha silik çizgi çıktı ve çizgi kayboldu :KK43: şimdi tertemiz tek çizgi çıkıyor. gebelik yok yani :KK43:
benim adetlerim ara ara böyle bozuluyor. 60 günde ilaçla olduğum bile olmuştu. işte yine cozuttu...
zaten 3 gebelik geçirdim şu an hiçbir gebelik belirtisi de yok. adet belirtisi de yok. sanki adetim yeni bitmiş gibiyim :KK43:

kuzum adet olamadım ki çalışmaya başlayayım:KK53::KK53: kocayı da memlekette bıraktım bu hafta bekarım zaten :KK19:
Amannnnn,kocan gelir sen adet olursun 1 hafta da öyle geçer :KK70:eder 2 hafta. Biz de daba başlamadık,bugün yarın bşlarız günaşırıya, klomen kullanıyorum ben,bugün 5.gün,çarşamba dr a giderim bakalım ne kadar olmuş yumoşlar ama benim yumurtalarım 5 gün ilaç1 gün boş 2 gün ilaç daha sonrasında 19-20 oluyor.

Kızlar merhaba bende ilk kez bu ay kullandım preseed jel i sizede umut olsun diye paylasiyorum adetime 3 gün var bugün yaptım testimi
20151123_151453.jpg

Kızlar merhaba bende ilk kez bu ay kullandım preseed jel i sizede umut olsun diye paylasiyorum adetime 3 gün var bugün yaptım testimi
Eki Görüntüle 1697998
hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah! ne kadar zamandır deniyordun? daha önce gebelik olmuş muydu? sen de yada eşinde herhangi bir sıkıntı var mıydı?

Amannnnn,kocan gelir sen adet olursun 1 hafta da öyle geçer :KK70:eder 2 hafta. Biz de daba başlamadık,bugün yarın bşlarız günaşırıya, klomen kullanıyorum ben,bugün 5.gün,çarşamba dr a giderim bakalım ne kadar olmuş yumoşlar ama benim yumurtalarım 5 gün ilaç1 gün boş 2 gün ilaç daha sonrasında 19-20 oluyor.
klomen kullanmış mıydın canım daha önce _? bakalım ne zaman olurum. senin gebelik testleri pozitif çıktıktan kaç gün sonra olmuştun canım adet?

aaaaaa çok sevindim senin adına,rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sorun var mıydı sizde veya eşinizde acaba?
Sanırım yoktu inan bilmiyorum bebek deneyisimizin ilk ayiydi bende yinede bu jeli kullanmak istedim iyiki kullanmisim once Allah in izniyle sonrada sanirim bu jel ile hamile kaldim

hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah! ne kadar zamandır deniyordun? daha önce gebelik olmuş muydu? sen de yada eşinde herhangi bir sıkıntı var mıydı?
Canım 6 aylik evliyim korunmadik ama ovulasyon zamanlarinda pek birliktelik saglamiyordum malum yeni evliyiz diye bu ay nedense cok istedim bebegim olsun diye ilk denemeyi jelle yaptim sanirim tuttu

kız ne düzelmesi,
sonuçlar diğer yerdekini yarısı kadar çıktı harekete baksana tam yarı yarıya. adam sabah akşam muz yiyor,keçi boynuzu pekmezi,evicap,zinco,proxeed içiyor ve spora gidiyor haftada 2 gün.
Lökosit azalmış, enfeksiyon gitmiş ,antibiyotik kullandı mı eşiniz?

Blmem ki her kafadn bi ses cikyo acikcasi
Mlde 15milyon toplamda 40milyon sayı.ileri ve yavaş hızlı toplamı yuzde 35i geçikse yeterli canım ki sadece bir tanecik sperm ulaşsa yumurtaya yeterli değil mi?Bu Allahımın takdiri ol der ve oluverir.hepsi sebep ve vesiledir.sadece süre uzar biraz o da sabır canım sabır.hicbir sorunu olmayan ciftlerin de olmayabiliyor.bunda bir hikmet ve ders var anlayabilirsek.yüce yaradanım hayirli ve saglikli evlatlar versin cumlemize

X