Preseed kullananlar

haklısın öyle yapmam gerekli, buarada esradiol eksikliği erken menepoz mu oluyor ben kendi kendime üzülüyorum .. fsh nasıl senin?
Hayır canım öyle değil Z zeynep bal gibi her dediğimden bir sorun çıkarma lütfen. Östrojen eksik olunca kuruluk falan ve bazı şikayetler oluyor o yüzden dedim,illa östrojen eksik diye bir urum sözkonusu olunca değil ki,çeşitli sebeplerden dolayı da alabilirsin bu ilacı.

Canım ml de 11 milyon olması kötü değil,sayı artar,hareket fena değil bence moralini bozma. Eşine yüklenme birden önce durumu kabul etmesini bekle. Üstüne gidersen geri teper.

Canım ml de 11 milyon olması kötü değil,sayı artar,hareket fena değil bence moralini bozma. Eşine yüklenme birden önce durumu kabul etmesini bekle. Üstüne gidersen geri teper.
Doktor resmen direk tuo bebek.merkezine gönderince o gün bu şok olduk tabii şimdi daha iyi de umursamıyor gibi hiç yanı aynı davranıyor. Ben abartiyir oolabilirim. Aslında bu konuyu takip eeye başlama sebebim preseed böyle durumlarda mi faydalı ona bakmak içindi

Kizlar herkeze hayirli aksamlar..bugun adetim bitti preseed aldim oda bugun geldi..hersey guzelde ben bunu ne zaman kullancam adetim biter bitmezmi yumurtlama gunundemi yumurtlama oncesimi sonrasimi kac gun arayla bilenler lutfen paylassinlar yardimci olursaniz sevinirim..bebek istiyoruz o yuzden aldik insallah olur..

mrb yumurtlama günlerinde kullanman gerekli mesela ben doktora gittiğimde 12,14,16,18. günlerde ilişki demişti yani bu günlerde yumurta çatlıyor.. sen 10. günden itibaren başla 20. güne kadar 1'er gün arayla yapmalısın bende bu ay ilk kez kullanıyorum.. sizin şikayetiniz neydi?

adetin 9,11,13,15,17... günler yada 10,12,14,16,18,... yani tek yada çift günlerde beraber olurken jeli kullanabilirsin .. sizin problem nedir ? dr. ne dedi yani?

Bizim problemimiz bebek olmuyo evleneli bir yil oldu sorun da yok dediklerine gore doktorlarin..hamile kalabilirsin dedi bekliyoruz bakalim hamile kalmayi bide bunu deniycem..adettim bugun bitti simdi ben hangi gun basliycam..onuncu gunundemi ??

Bizim problemimiz bebek olmuyo evleneli bir yil oldu sorun da yok dediklerine gore doktorlarin..hamile kalabilirsin dedi bekliyoruz bakalim hamile kalmayi bide bunu deniycem..adettim bugun bitti simdi ben hangi gun basliycam..onuncu gunundemi ??
garantilemek için sen 10. günden itibaren başla 20. güne kadar 1'er gün arayla yapmalısın bende bu ay ilk kez kullanıyorum.. yumurtlama günü genellikle 12 ila 18 arası .. sen 10.12. 14 . 16 .18.20 olarak değerlendir ben öle yapıyorum..

Benim eşim de narı çok sever. Ama öyle ayıklayıp tabağa koyunca sevmiyor. Kendisi ayıklayınca hoşuna gidiyormuş :)))

Benim eşim de narı çok sever. Ama öyle ayıklayıp tabağa koyunca sevmiyor. Kendisi ayıklayınca hoşuna gidiyormuş :)))
Aman yesin de isterse sapıyla kabuğuyla yesin. Vallahi benimki de bir narı alıp kendi ayıklayarak yiyor,ben hımbıl olanlar için dedim,malum hanımı önüne getirmeden yemeyen erkekler var ya,bir de daha fazla yemeleri için tabii. Benim eşim 1 narı alır hepsini yer maşallah benim kocama

Aynen cnm ben bu ay arı poleni incir ve havuç kürü ve bal ve süt içerek değerlendirdim

Benm.eşim gbi önüne getrmesm hicc yemez

Kızlar geçen gün testimizi paylaşmıştım 3 gün sonra yani bugün eşim özel bir hastanede testi tekrarladı. Kafayı yiyeceğim sonuçlar bambaşka çıktı
Sperm sayısı :38 milyon ,konsantrasyon : 22 milyon A:%30 b: %14 (A+B %44) (a+B+c % 57)
Morfoloji: % 14
Aglutinasyon lokosit falan yok.

3 gün önceki ise sayı 26 milyon du. Aktif sperm sayısı 6 milyon yazıyordu. A+B ise %22 idi

Nasıl bu kadar fark olur ya ve biz ilk yaptırdığımız yere güvenerek ameliyat olduk
Eşim keşke ameliyat olmasaydım diyor ilerisi için oldun ama daha da bozulacaktı değerlerin diye teselli ediyorum ama sanırım ben de çok pişmanım ameliyat olduğumuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…