- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 35
Hiç belrtli yokmu cnm.ya kasık ağrısi falnya canım üzülmemek elde değil ki? Neyse bakalım yarın sabah nasıl çıkacak,eve gidip bir de lh yapayım bakalım o ne durumda. Ama nedense bu kez umutluyum çünkü sabah 10 dk içinde çıktı hem de silik de olsa pembemsi gibi,2 saat içinde de resmen belirmişti,şimdiki idrarda çıkmamış olması belki de idrarın çok beklememiş olmasındandır çünkü dün akşam idrarım vardı ama yataktan kalkıp yapmaya üşendim. Pembemsi değil de uzun zaman kaldıktan sonra çıkan uçuşma çizgisini bildiğim için farklı olduğundan eminim.
cnm o dogru degil ya ben gecen ay yaptım baya köpürmüştü bardaktan tasacaktı köpük ama adet oldum cnm dogru degil o yayok canımmm sönmüyor işte. sönerse yok demek
evet benimde daha önce köpürdüğü oluyordu ama hamile oluncaki köpürme inanın başka oluyor. zaten bunun farkını çok rahat anlayabiliyorsunuz.cnm o dogru degil ya ben gecen ay yaptım baya köpürmüştü bardaktan tasacaktı köpük ama adet oldum cnm dogru degil o ya
Ağlamak istiyorum aman ya Rabbimmm... Gerçekten görüyorum ikinciyi çizgiyi.... aaaaa çığlık atmak istedimBakın şimdi Nasıl çıkıyor test kaldıkça
Hayırlısı olsun cnm gözün aydın inş olur
Gebelik yaptın mı canım tekrar? Silik çıkan gebelik mi? Niye üzülüyorsun anlamadımEve gelince lh da yaptım gebelik de lh çizgisi silik çıktı gebelik de belli belirsiz çok dikkatli bakınca görülüyor sabahki gibi değil. Üzülsem ağlasam neye yarar ki?
canım çok anlayamadım ne yazdığını yorum yapamıyorumEve gelince lh da yaptım gebelik de lh çizgisi silik çıktı gebelik de belli belirsiz çok dikkatli bakınca görülüyor sabahki gibi değil. Üzülsem ağlasam neye yarar ki?
Hoşgeldin aramizaMrb beni de araniza alır misiniz bende 16 aylık evliyim marttan beri korunmuyoruz ama hala hamile kalamadim bende bu jeli sipariş etmeyi dusunuyorum
Saol cnm inşallahHayırlısı olsun cnm gözün aydın inş olur
Ya cnm bnm silik çıktıysa gebelik var demek nye canını sıkıyorsunCan'larım Yaaa desteğiniz için çok sağolun rabbşm hepimize birden nasip etsin inşallah ama korkuyorum olmazsa diye,sabah testi öyle görünce öyle tuhaf şeyler hissettik ki gözyaşlarımı tutamadım hem Sevinç'ten hem üzüntüden. İnşallah vardır inşallah tutmuştur bebişim,arkadaşımın da böyle olmuştu ilk yaptığında çıkmıştı sonrakilerde çıkmadı taa ki günü geçinceye kadar,inşallah koyulaşarak gider,inşallah olumludur vücudum bana oyun oynamıyordur ya da test yanlış değildir.
canım gebelik negatif lh çook silik çıktı,sabah 5,3 da lavaboya gittim ama test yapmadım saat 8 de yaptım lh daha belirgin ama gebelik yine negatif çıktı. resimleri çekmeyi unuttum ağlamaktancanım çok anlayamadım ne yazdığını yorum yapamıyorum