- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 39
Cnm cok sevindim kendim hamileymişsim gibi sevimdim inş allahım sağlıklı bir sekilde kucağına almayıda nasip etsin.siz böyle yazınca iyice kalp atışlarım hızlandı yaaaa! Allahım ne olur vücudum bana oyun oynamasın,rabbim herkese nasip etsin,bakalım sonraki testler nasıl çıkacak,sabah ilk idrarla değil de sonraki bir kaç damlalık idrarla yaptım,inşallah her şey dediğimiz gibi olur da bebişim tutunmuştur bana. Dua et diyen arkadaşlarım,inanır mısınız sabahtan beri gözlerim doluyor ne olsun allahım gerçek olsun bu diye,sonra düşünüorum ama arkadaşlarımın daha olmadı,başlıyorum allahım ne olur benden önce isteyip uğraşanlara nasip et,kimsenin boynunu bükme,kimseyi kimseye özendirmeden nasip et diye. gerçek adını bildiğim arkadaşların ismiyle,nicini bildiklerime de niclerini söyleyerek dua ediyorum. Ama inşallah test doğrudur,eğer beni yanıltıyorsa çok üzülürüm çooook
Amiiiiiiiiiñnnnnnnnnnnnnnaminnnn canımmm aminnnn, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşaaalllaaahhhhh, topiğimizde hamile kalmayan kalmasın inşaallaahhhh
Canım kan yaptırmayacağım,17sine kadar bekleyeceğim,belki idrar testi yanlış çıktı,bir iki sabah daha idrar yapıp öyle giderim kan testine,şimdi test yaptırmaktan korkuyorum açıkçası.üzülme cnm var bişeyler belli sen koş kan ver bence bak gelip seni zorla götürürüm heee
umutsuzz olma inşş seninleddir bebegin cnm bnm cok sevindm senin için cokkkkk
hemen yaptırma canımm, idrar testi ile takip et sonra kan yaptır. ben idrarda gördükten sonra 3. gün gitmiştim. birde ovu varsa yapsana canımm. bakalım koyulaşma var mı?Canım kan yaptırmayacağım,17sine kadar bekleyeceğim,belki idrar testi yanlış çıktı,bir iki sabah daha idrar yapıp öyle giderim kan testine,şimdi test yaptırmaktan korkuyorum açıkçası.
Canım kan yaptırmayacağım,17sine kadar bekleyeceğim,belki idrar testi yanlış çıktı,bir iki sabah daha idrar yapıp öyle giderim kan testine,şimdi test yaptırmaktan korkuyorum açıkçası.
canım 3 kasımda koyu çıkmıştı ve biz de sadece ertesi günü yani 4 kasımda birlikte olduk ondan sonra hiç olmadı.keklik_58 tatlım hani sen ikinci kez yumurtam çatlamış olabilir demiştin ovu testlerin koyu çıkmıştı. o tarihin üzerinden kaç gün geçti??
Canım ovülasyo yanımda yok,sadece bir tane gebelik var yanımda,belki idrara sıkışırsan ondan yaparım.hemen yaptırma canımm, idrar testi ile takip et sonra kan yaptır. ben idrarda gördükten sonra 3. gün gitmiştim. birde ovu varsa yapsana canımm. bakalım koyulaşma var mı?
canım biz bu yola sizlerle birlikte çıktık,belki kimseye anlatamadığımız şeyleri paylaştık birbirimizle,tabii ki üzüleceğim,testim negatif çıktığında sizler de benimle üzülmediniz mi? Hepimiz güzel haberler alana kadar üzülürüm tabiiAaa ne üzülmesi ya duymim bak üzülme yasak bize ayrca Sen hamissin yanii bak ben bile gercektn uzulyrm ama artk o kadar değil eskisi kadr inanki en azndan canm acimiyor buna eminim
canım 3 kasımda koyu çıkmıştı ve biz de sadece ertesi günü yani 4 kasımda birlikte olduk ondan sonra hiç olmadı.
ooo aradan 9 gün geçmişşş süperrr :))Canım ovülasyo yanımda yok,sadece bir tane gebelik var yanımda,belki idrara sıkışırsan ondan yaparım.
Yaoma 2 gün.idrar testi ile devam et evet snra kan yaptr bide ovu yap merak ettm nals.cikcak hattladgm kadari ile.en son yaptginda silikleşmiş ti smdi bida yaprmsn bide eşinin en.son sperm tahlil nasldi ve ne zmn.yapldi cnmCanım kan yaptırmayacağım,17sine kadar bekleyeceğim,belki idrar testi yanlış çıktı,bir iki sabah daha idrar yapıp öyle giderim kan testine,şimdi test yaptırmaktan korkuyorum açıkçası.
hemen yaptırma canımm, idrar testi ile takip et sonra kan yaptır. ben idrarda gördükten sonra 3. gün gitmiştim. birde ovu varsa yapsana canımm. bakalım koyulaşma var mı?
canım sağol ama daha net değil,umutlanıp da kötü sonuç almaktan korkuyorum. O yüzden ben de sizde kan testi sonucunda görene kadar çok umutlanmayalım yoksa benimle birlikte siz de üzülüyorsunuz.Cnm cok sevindim kendim hamileymişsim gibi sevimdim inş allahım sağlıklı bir sekilde kucağına almayıda nasip etsin.
Kız dur dur,daha net bir şey yok ama yine de yazayım eşimin değerlerini,Yaoma 2 gün.idrar testi ile devam et evet snra kan yaptr bide ovu yap merak ettm nals.cikcak hattladgm kadari ile.en son yaptginda silikleşmiş ti smdi bida yaprmsn bide eşinin en.son sperm tahlil nasldi ve ne zmn.yapldi cnm
Baya düzelms cnm.ya ne.icirdn bu arda maşallahKız dur dur,daha net bir şey yok ama yine de yazayım eşimin değerlerini,
Son testte
sayı ml de 20 milyon toplam 64 milyon
ileri hareket %29
yerinde hareket %6
hareketsiz %65 di
morfoloji %7 ydi
lökosit her sahada 8-10 adet ti
ama daha önce başka yerde yaptırmıştık ve o testte
sayı ml de 15,6 milyon
toplam 49,92 milyondu
ileri hareket %45
yerinde hareket ;%22
hareketsiz %33
morfoloji %11 ve lökosit 1 milyon üzereydi ve sıvılaşması uzun sürüyordu
kız ne düzelmesi,Baya düzelms cnm.ya ne.icirdn bu arda maşallah
Yavrum alttaki test deglmi son yapılankız ne düzelmesi,
sonuçlar diğer yerdekini yarısı kadar çıktı harekete baksana tam yarı yarıya. adam sabah akşam muz yiyor,keçi boynuzu pekmezi,evicap,zinco,proxeed içiyor ve spora gidiyor haftada 2 gün.
yok cnm ilk yazılan son testYavrum alttaki test deglmi son yapılan
Aaaa bnce o yalns cnm o degrlerle nasıl tutar şok oldm benm eşimin değerine birz yakn ama sasrdm yani maşallah yani iyi tutmuş o.zmn umutlndım ben yne ya tam.umudm kaybetmişken Rabbim önüme hep bi.mucize çıkaryoyok cnm ilk yazılan son test