Preseed kullananlar

keklik_58 keklik_58 tatlım nasılsın????? canım ben birde idrara çamaşır suyu döküp test yapmıştım. bira köpüğü gibi köpürürse hamilelik var demekmiş. benim köpürmüştü. bi dene istersen
Ya canım akşam eve gidince yaparım yapmasına da,şimdi testi yaptım ama bunda bir şey çıkmadı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,vücüdum bana oyun oynuyor resmen. Bir umutlandırıp bir umutlarımı kırıyor.

kızlar camasır suyu testıne ınanmayın derım , ben denedım cok guzelde köpürdü ama adet oldum, idrar asıtlı tabıkı köpürcek ne beklıyordum kı , umıtlenmeyın bence hiç.. zamanı gelınce hepimizin olur ınsallah

canımm daha çok yeni olduğu için 3-4 saatlik idrarla çıkmaması normal olur. ben 4-5 saatlik idrarla yapmıştım çoookkkk silik çıkmıştı. hemen moral bozmak yokkk. yarın sabah tekrarlarsın.
ya canım üzülmemek elde değil ki? Neyse bakalım yarın sabah nasıl çıkacak,eve gidip bir de lh yapayım bakalım o ne durumda. Ama nedense bu kez umutluyum çünkü sabah 10 dk içinde çıktı hem de silik de olsa pembemsi gibi,2 saat içinde de resmen belirmişti,şimdiki idrarda çıkmamış olması belki de idrarın çok beklememiş olmasındandır çünkü dün akşam idrarım vardı ama yataktan kalkıp yapmaya üşendim. Pembemsi değil de uzun zaman kaldıktan sonra çıkan uçuşma çizgisini bildiğim için farklı olduğundan eminim.

ya canım üzülmemek elde değil ki? Neyse bakalım yarın sabah nasıl çıkacak,eve gidip bir de lh yapayım bakalım o ne durumda. Ama nedense bu kez umutluyum çünkü sabah 10 dk içinde çıktı hem de silik de olsa pembemsi gibi,2 saat içinde de resmen belirmişti,şimdiki idrarda çıkmamış olması belki de idrarın çok beklememiş olmasındandır çünkü dün akşam idrarım vardı ama yataktan kalkıp yapmaya üşendim. Pembemsi değil de uzun zaman kaldıktan sonra çıkan uçuşma çizgisini bildiğim için farklı olduğundan eminim.[/QUinşallah cnm benm inşallah bu kadar yaklaştn Rabbim umudumnu boşa çıkarmsn mübarek cuma nın hurmetine

Ya canım akşam eve gidince yaparım yapmasına da,şimdi testi yaptım ama bunda bir şey çıkmadı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,vücüdum bana oyun oynuyor resmen. Bir umutlandırıp bir umutlarımı kırıyor.

merhabalar canım öncelikle adetının gecıktıgı an senın hamıle oldugunu tahmın ettım bırsey demedım ama hep aklımdaydın ve bence sen allahın ıznıyle bu ay hamılesın cok guzel bır haber ıstersen kan yaptır ıstersen bekle ama bılmıyorum benım ıcımde senın adet gecıktıgı gun ve kan tahlılı sonucu negatıf olmasına ragmen hamıle oldugunu hisetim dualarımız senınle guzel yureklı anne

X