- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 35
Gerci ileri hareketi baya iyi çıkms olablr deAaaa bnce o yalns cnm o degrlerle nasıl tutar şok oldm benm eşimin değerine birz yakn ama sasrdm yani maşallah yani iyi tutmuş o.zmn umutlndım ben yne ya tam.umudm kaybetmişken Rabbim önüme hep bi.mucize çıkaryo
Onu bnde duymuştm hangi çamaşır suyu döktün cnm kimisi.koyu domestos.dyor kimsi.fark etmz dyrkeklik_58 tatlım nasılsın????? canım ben birde idrara çamaşır suyu döküp test yapmıştım. bira köpüğü gibi köpürürse hamilelik var demekmiş. benim köpürmüştü. bi dene istersen
farketmez canımmOnu bnde duymuştm hangi çamaşır suyu döktün cnm kimisi.koyu domestos.dyor kimsi.fark etmz dyr
Hayır canım üstteki son alttaki daha önce başka bir yerde yaptırdığım. demiştim ya öne özel bir hastahanede yaptırdığımızla fakültede yaptırdığımız arasında fark çıktı diyeYavrum alttaki test deglmi son yapılan
farketmez canımm[/QUOTpeki hemen sönüyormu cnm
Aaaa gercekmi Yuh ya hangsi dgru acba cnm.yaHayır canım üstteki son alttaki daha önce başka bir yerde yaptırdığım. demiştim ya öne özel bir hastahanede yaptırdığımızla fakültede yaptırdığımız arasında fark çıktı diye
Ya canım akşam eve gidince yaparım yapmasına da,şimdi testi yaptım ama bunda bir şey çıkmadı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,vücüdum bana oyun oynuyor resmen. Bir umutlandırıp bir umutlarımı kırıyor.keklik_58 tatlım nasılsın????? canım ben birde idrara çamaşır suyu döküp test yapmıştım. bira köpüğü gibi köpürürse hamilelik var demekmiş. benim köpürmüştü. bi dene istersen
Hmm tm anldm.canmyok canımmm sönmüyor işte. sönerse yok demek
Gerck temi şaka gbi yaYa canım akşam eve gidince yaparım yapmasına da,şimdi testi yaptım ama bunda bir şey çıkmadı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,vücüdum bana oyun oynuyor resmen. Bir umutlandırıp bir umutlarımı kırıyor.
kaç saatlik idrardı ki??????Ya canım akşam eve gidince yaparım yapmasına da,şimdi testi yaptım ama bunda bir şey çıkmadı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,vücüdum bana oyun oynuyor resmen. Bir umutlandırıp bir umutlarımı kırıyor.
canımm daha çok yeni olduğu için 3-4 saatlik idrarla çıkmaması normal olur. ben 4-5 saatlik idrarla yapmıştım çoookkkk silik çıkmıştı. hemen moral bozmak yokkk. yarın sabah tekrarlarsın.3-4 saatlik idrardı canımkimyager1508
bende anlamadım canım. kısmet artık. Rabbim beni sınıyor diye düşünüyorumGerck temi şaka gbi ya
ya canım üzülmemek elde değil ki? Neyse bakalım yarın sabah nasıl çıkacak,eve gidip bir de lh yapayım bakalım o ne durumda. Ama nedense bu kez umutluyum çünkü sabah 10 dk içinde çıktı hem de silik de olsa pembemsi gibi,2 saat içinde de resmen belirmişti,şimdiki idrarda çıkmamış olması belki de idrarın çok beklememiş olmasındandır çünkü dün akşam idrarım vardı ama yataktan kalkıp yapmaya üşendim. Pembemsi değil de uzun zaman kaldıktan sonra çıkan uçuşma çizgisini bildiğim için farklı olduğundan eminim.canımm daha çok yeni olduğu için 3-4 saatlik idrarla çıkmaması normal olur. ben 4-5 saatlik idrarla yapmıştım çoookkkk silik çıkmıştı. hemen moral bozmak yokkk. yarın sabah tekrarlarsın.
ya canım üzülmemek elde değil ki? Neyse bakalım yarın sabah nasıl çıkacak,eve gidip bir de lh yapayım bakalım o ne durumda. Ama nedense bu kez umutluyum çünkü sabah 10 dk içinde çıktı hem de silik de olsa pembemsi gibi,2 saat içinde de resmen belirmişti,şimdiki idrarda çıkmamış olması belki de idrarın çok beklememiş olmasındandır çünkü dün akşam idrarım vardı ama yataktan kalkıp yapmaya üşendim. Pembemsi değil de uzun zaman kaldıktan sonra çıkan uçuşma çizgisini bildiğim için farklı olduğundan eminim.[/QUinşallah cnm benm inşallah bu kadar yaklaştn Rabbim umudumnu boşa çıkarmsn mübarek cuma nın hurmetine
kekliğim yarın sabah idrarınla tekrarlarsın akşam artık test yapma. idrar yapacağına kan yap yada. kan testi kesin malum. ama bekle bence biraz. bikaç gün sık dişini idrarda yarın sabahkinde belli olur zaten inş3-4 saatlik idrardı canımkimyager1508
Ya canım akşam eve gidince yaparım yapmasına da,şimdi testi yaptım ama bunda bir şey çıkmadı. ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,vücüdum bana oyun oynuyor resmen. Bir umutlandırıp bir umutlarımı kırıyor.