Preseed kullananlar

Kızlar test negatif silik falan çizgi yok. Moral sıfır ağlamaktan helak oldum. Vücudum bana oyun oynuyor testler benimle dalga geçiyor. Şu an inanım yıkılmış bir haldeyim. Ama asalaklık bende kanda çıkmadıktan sonra umut edip niye idrar yaptım ki tekrar.
kekliğim yaa... nasıl olur ama..:KK57: ağla canım ağlama demeyeceğim sana... ağlayıp içimizdekileri boşaltıp tekrar silkelenip kendimize geleceğiz inşallah... o bebekler bu kucaklara gelecek inşallah en hayırlı en doğru zamanda...:KK51:

Dünkü ve bugünkü testler işte bunlar kızlar sabah çizgi yoktu ama yarım saatten sonra çıkmış galiba,şimdi ben ne yapayım? Ne düşüneyim bana akıl berin kafayı yemek üzereyim

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 92
Dünkü ve bugünkü testler işte bunlar kızlar sabah çizgi yoktu ama yarım saatten sonra çıkmış galiba,şimdi ben ne yapayım? Ne düşüneyim bana akıl berin kafayı yemek üzereyim
canım bildiğin çizgi var burada. bende sen kan testi yaptır. ağlamayı sızlamayı da bırak. bebişin ben buradayım diyor hayırlısıyla inşaallaahhh

canım bildiğin çizgi var burada. bende sen kan testi yaptır. ağlamayı sızlamayı da bırak. bebişin ben buradayım diyor hayırlısıyla inşaallaahhh
Can'ım salı günü yaptırdığım kanda 0 çıkmıştı sence yükselme ihtimali var mı sonuçta idrardan önce kanda çıkıyor idrarda hafif belirdiyse kanda da vardır ama salı günü kan 0 dı

İkinci çizgi çok silik üzgünüm negatif galiba.Kafanda soru işareti varsa predictor marka al tekrar dene
Biliyor musun bilmiyorum ama eğer gebelikte silik de olsa çizgi varsa sonuç genelde olumlu oluyor diye umutlanıyoruz ikinci çizginin silik olduğunu hepimiz görebiliyoruz bunay iki kere yumurtladım ilk yumurtlamamın üzerinden 22 gün ikinci yumurtlamam üzerinden de 11 gün geçti zaten adetime daha 3 gün var

Biliyor musun bilmiyorum ama eğer gebelikte silik de olsa çizgi varsa sonuç genelde olumlu oluyor diye umutlanıyoruz ikinci çizginin silik olduğunu hepimiz görebiliyoruz bunay iki kere yumurtladım ilk yumurtlamamın üzerinden 22 gün ikinci yumurtlamam üzerinden de 11 gün geçti zaten adetime daha 3 gün var
Canım günlerdir senin durumunu okuyup takip ediyorum ,2 defa yumurtlaman bile çok güzel bence. Bal ,tarçın, çörekotu kullanmış mıydın .zaten 3 gün kalmış, az sabret inşallah sonu hayırlı olacak diye düşünüyorum, takipteyim .ben de bugün itibari ile başlıyorum çalışmalara. ..

Canim o hic belli olmaz. Ama sen garanti olsun diye birkaç gün daha bekle. Olmazsa öyle gidersin. Ama bisey olmasa idrarda ikinci çizgi hayatta cikmaz. Yani bende 2 senede hic cikmadi.
Can'ım salı günü yaptırdığım kanda 0 çıkmıştı sence yükselme ihtimali var mı sonuçta idrardan önce kanda çıkıyor idrarda hafif belirdiyse kanda da vardır ama salı günü kan 0 dı

cnm sen en iyisi pazartesi kan ver kafan rahat olur kesin sonuç çıkar cnm varsa cıkar rahat ol inşş vardır ki bence vardır 2 çizgi cıktıgına göre üzme kendini

keklik_58 keklik_58 canım ya git kan ver lütfen bak ağlamaktan perişan oldun bir belli olsun sonuç üzüleceksen üzülürsün ama eğer Bebiş varsa onu da üzmüş olma. Kan testi vermeyeceksen idrar testi yapma artık canım.

X