Preseed kullananlar

Bakın şimdi Nasıl çıkıyor test kaldıkça

Eklentiler

• image.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 86
Canim yasadigim sehirde(isim vermk istemiyorum:)) devlette tup yok.biz de ozelde yaptirdik tutmadi.bir sonraki adetime kadar preseedle fln hamile kalmazsam biseyler daha deniycez bakalim :)
anladm cnm bnm rabbim yardımcınız olsun ne diyim en kısa zamanda kavusursunuz inşş bebeginize

gördümmmm resimden ayyyyyyyyyy ben sokkkkkkkk ben cevrimdısı ben iptal heyacanladm ya kızım sen hamile misin oyyy yesinler seni taze anne galiba sonradan yumurtaladın sen koş kan ver cnm bnm ya

siz böyle yazınca iyice kalp atışlarım hızlandı yaaaa! Allahım ne olur vücudum bana oyun oynamasın,rabbim herkese nasip etsin,bakalım sonraki testler nasıl çıkacak,sabah ilk idrarla değil de sonraki bir kaç damlalık idrarla yaptım,inşallah her şey dediğimiz gibi olur da bebişim tutunmuştur bana. Dua et diyen arkadaşlarım,inanır mısınız sabahtan beri gözlerim doluyor ne olsun allahım gerçek olsun bu diye,sonra düşünüorum ama arkadaşlarımın daha olmadı,başlıyorum allahım ne olur benden önce isteyip uğraşanlara nasip et,kimsenin boynunu bükme,kimseyi kimseye özendirmeden nasip et diye. gerçek adını bildiğim arkadaşların ismiyle,nicini bildiklerime de niclerini söyleyerek dua ediyorum. Ama inşallah test doğrudur,eğer beni yanıltıyorsa çok üzülürüm çooook

aminnnn canımmm aminnnn, Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşaaalllaaahhhhh, topiğimizde hamile kalmayan kalmasın inşaallaahhhh

üzülme cnm var bişeyler belli sen koş kan ver bence bak gelip seni zorla götürürüm heee
umutsuzz olma inşş seninleddir bebegin cnm bnm cok sevindm senin için cokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…