Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kibelecim saol süpper bilgiler, annemin bahçesinde ceviz ağacı var, olmaya başladıkları zaman yeşillerini alır söylediğin gibi yaparım, şimdilik ovulasyon sorunu yok ama fazla yumurta da iyidir yani:)
cevizi bebekken topluyorsun. sonra duduklude kaynatiyorsun sanirim. sonra icine seker atiyorsun birazcik. robotta cek. hem sen hem esin yesin:)
ozellikle fshi yuksek olup yumurtlama problemi olanlara tavsiye ediyor.\
vay beeee biz de buradan ogrene ogrene prof olduk haaaa... koca kari ilavclari yapip satmaya baslayacam yakinda.
Wannababy'cim kimseye soyleme hamileligini. ayrica da beka benim icim cok rahat hicbirsey olmayacak gorurusun.
yaşasınnnnn heyyoooooooooooooo
canım tebrik ederim ne kadar güzel allahım kucağına da almayı nasip etsin tatlım darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhhh
Kibelecim saol süpper bilgiler, annemin bahçesinde ceviz ağacı var, olmaya başladıkları zaman yeşillerini alır söylediğin gibi yaparım, şimdilik ovulasyon sorunu yok ama fazla yumurta da iyidir yani:)
bu arada nette de satıyorlar ama yaklaşık 20 tl civarı. ben aktardan 7,5 tl ye aldım. fikir olsun diye yazıyorum.
zaten senin ikizin olmazsa sasarim:)
bu arada madem receli varmis, ben olsam alir yerim. bu seyden bana bahseden arkadasin da 9 sene sonra oldu bunu yedigi ay. yani 1 tane kizi vardi da, digeri olmuyordu. ismini de vereyim hatta. hurrem... simdi hamile az kaldi onun da.
haziranda falan kaldi o demek ki o aylarda toplamislar. sen annene tembih et gene de. cevizleri gorunce hemen topplasin sana:) ki bence sen o zamana kadar kalacaksin insallah.
Bendeki bu hevese aslında üçüz bile olurdu ama elimden bi şi gelmiyo Valla ne tarifler varmış bacılar da haberimiz yokmuş, ben eylüle kadar bilimum şeyleri yapayım bari, benim rutin kullandığım vitaminler haricinde saf bal, çörekotu ve tarçın, onu da çok düzenli yapamıyorum açıkçası, bir şeye çok fazla odaklanınca stres oluyorum gibi geliyor, hayırlısı artıkhihoyyyt
Canım detaylı tarifi bana yazabilir misin, bi de nasıl kullandığını? Çok makbule geçer valla:)
wannababy arkadaşım süper bi haber bu.:sm_cool:
Çok sevindim senin adına.:sm_cool:
Bize bi umut ışığı oldun.
Demek ki Türkiye'de satılanlarla da hamile kalınabiliyomuş.a.s
Bunu öğrenmiş olduk.
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:
Yeşil ceviz reçelini ilk defa duyuyorum.
Arı sütüyle aynı anda mı içiyosun ikisini.
Bizde deneyelim bari.
Yakında fazla enerjiden uçucaz.Yemediğimiz şey kalmadı.
canım, tarifi bana verildiği gibi aynen yazıyorum:
bebek, yeşil cevizler iyice yıkanır.
10 ceviz için 3 bardak su konup düdüklü tencerede 50-60 dk haşlanır.
sonra blendırdan geçirilir.
10 ceviz için 3 bardak şeker konup tekrar kaynatılır.
iyice kaynadıktan sonra ocaktan alınır ve içine tarçın eklenir.
dediğim gibi ben iyi bir aktardan hazır aldım canım. bu reçeli eşinle beraber yiyeceksin. her sabah aç karnına yedik eşimle, ardından da minicik saf arı sütü. sonrasında 10-15 dk birşey yemiyorsun.
bu tarif hürrem2000 den aldığım şekilde canım. onun profiline girersen orda da görebilirsin tarifi ve aklına takılan birşey olursa da sorabilirsin.
çok sağol canım. hep diyorum bu yaptıklarımız sadece birer vesile. Rabbim ol derse oluyor. İnşallah Rabbim tamamına erdirir, sağlıcakla kucağımıza aldığımızıda gösterir.
unutmayın, bütün bunların yanında en büyük etken DUA . bol bol dua edini ve Rabbime sığının kızlar. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Amim canım, inşallah rabbim bekleyen kadınların kucaklarını bebişlerle doldursun, sen de kibelenin dediği gibi pozitif ol ve seni kötü düşünmeye itecek herşeyden ve heryerden uzak dur, mümkünse kendini pembe bi bulut içine al canımkaydirigubbakcemile3
kızlar, tr'den alınan bu günü geçmiş preseedle hamile kalan tek kişiyim herhalde. bu hafta öğrendim. Rabbim bu sefer sağlıcakla tamamına erdirip, vakti zamanında kucağımızada almayı nasip eder inşallah.:çok üzgünüm:
tebrikler,rabbim kucagina almayida nasip eder insallah....:ecrin_bebek::sm_cool:
Merhaba.
Çakşır otunu duydum ben.
Fakat erkek infertilitesi topiğindeki kızlar eşlerine içiryolar bunu.
Sizde sorun kimde?
Sende mi eşinde mi?
kızlar, tr'den alınan bu günü geçmiş preseedle hamile kalan tek kişiyim herhalde. bu hafta öğrendim. Rabbim bu sefer sağlıcakla tamamına erdirip, vakti zamanında kucağımızada almayı nasip eder inşallah.:çok üzgünüm:
canimmmm neden oyle gidip okuyorsun yaaaa bak kizarim haa. oncelikle birinci kural asla bebegimi kaybettim sayfasina girmeyeceksin. okumayacaksin. lutfen 8. hafta bitene kadar hicbirsey okuma.
ayrica yesil ceviz bak sende de hemen etkisini gostermis olabilir valla bak o da olabilir. cok sevindim ama sebep ne olursa olsun.
canim corekotu bal tarcini zaten cok yeme. corekotu guneydoguda bebegi dusurmek icin kullanilan bir yontemmis. yani benim tahminim progesteron hormonunu dusuruyor, ostrojeni artiriyor. prog. dusunce duvarlar yikiliyor ve bebek de tutunamiyor.
o yuzden ostrojen dengesini cok abartmamak da lazim. yumurtlama artacak diye oteki hormonlari bozmamak lazim. sonucta ostrojen ve progesteron ters calisiyor.
Bu arada wannababy'cim bana da verir misin tarifi tekrardan. hatta burada yaz istersen herkes okusun. duyuralim, dualarini alalim:)
nesemese kısıııım ya hamileysen, bak lekelenme olmuş kesilmş, arkası gelmezse hamilesin inşallah, haberdar et bizi merak ederim ben şimdi :)
kendimi pembe bir bulut içine nasıl alıcam? hala belirtim yok. ne kasıklarımda ağrı, ne göğüslerimde sızı. sadece kasıklarım hafif gergin o kadar. bu kadar tedirginken nasıl pembe olabilirim. ama en azından burdaki destekler insanı rahatlatıyor. a.s.
Canım çok tebrik ediyorum. Bize umut ışığı oldun. Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım..
Yeşil cevizi de deneyelim bakalım:))
Canım hayret çörekotu-bal-tarçını ben de arada yiyordum bırakayım o zaman. Of ne yapıcaz ne yapmayacağız iyice karıştı. En iyisi hiçbirşey yapmadan bu ay preseed ile tekrar denemek. Benim de bugün lekem geldi az kızlar sonra kesildi, bekliyorum bakalım. İnşallah hayırlısıyla adetim başlar da önümüzdeki aya bakarız artık.