- 25 Ekim 2021
- 14
- 10
- 3
- 30
- Konu Sahibi camdakiz67
-
2. çizgi net çıkmışEki Görüntüle 2939552
Merhaba iyi günler hanımlar. Predictor early marka gebelik testi aldım ve sonuç böyle çıktı. Adetime 5 gün var. Gebelik oluşmuş mudur? Biri silik gibi gözüküyor çizginin ama bariz belli. Yardımcı olursanız seviniirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Teşekkür ederim.. inşAllah yaptırıcam bakalım2. çizgi net çıkmış
Kan testi yaptırın kesinleşsin
Gayet net görünüyor kan verip teyit edin inşallah vardırEki Görüntüle 2939552
Merhaba iyi günler hanımlar. Predictor early marka gebelik testi aldım ve sonuç böyle çıktı. Adetime 5 gün var. Gebelik oluşmuş mudur? Biri silik gibi gözüküyor çizginin ama bariz belli. Yardımcı olursanız seviniirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2939552
Yarın kan testi vereceğim. Geçen ay tek çizgi çıkmıştı. Bu testler güvenilirmi bilmiyorum. Adetime 4 5 gün var. Doğruluk payı yüksek midir? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahbi gün bize de nasip olur mu diye beklediğimiz ikinci çizgi
Bende yaptım 5 gün var ama negatif çıktı. Gözün aydın bariz pozitif inşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın.Eki Görüntüle 2939552
Predictor sağlamdırYarın kan testi vereceğim. Geçen ay tek çizgi çıkmıştı. Bu testler güvenilirmi bilmiyorum. Adetime 4 5 gün var. Doğruluk payı yüksek midir? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah
GörünüyorBende yaptım 5 gün var ama negatif çıktı. Gözün aydın bariz pozitif inşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın.
Bu arada ben normal kaset testte yaptım onda çıktı çok az silik çizgi.
Bakarmısın görebiliyormusun?
Yaaaa bende normal kaset testte çıktı predictorde çıkmadı.Predictor sağlamdır
İlki sanki daha silik. Gecen cuma yaptım adete 9gün varken daha net bugünkü daha silikGörünüyor
Resmen 2 çizgi var hayirlı olsunnnEki Görüntüle 2939552
Keşke sabahtan sağlık ocağına gidip kan verseydin canım idrarda olan kanda zaten olurİlki sanki daha silik. Gecen cuma yaptım adete 9gün varken daha net bugünkü daha silik
Hayırlısı olsun. En önemlisi hayırlısı için dua etmek. Rabbim nasip eder inşAllah isteyen herkese sağlıklı bir bebekİlki sanki daha silik. Gecen cuma yaptım adete 9gün varken daha net bugünkü daha silik
Hayırlısı inşAllah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Darısı başınıza inşAllah. Hayırlısı olsun hakkınızdaResmen 2 çizgi var hayirlı olsunnn
Adetimin geçmesini bekliyorum.Keşke sabahtan sağlık ocağına gidip kan verseydin canım idrarda olan kanda zaten olur
AmentübillahhHayırlısı olsun. En önemlisi hayırlısı için dua etmek. Rabbim nasip eder inşAllah isteyen herkese sağlıklı bir bebekAllahtan ümidiniz kesmeyin.
Valla her ay yeni bir umut demek bu ay iyi değerlendirdigimi düsünmüştüm o kadar avakado bile yedim ama regli oldumAdetimin geçmesini bekliyorum.
Amentübillahh
Ümit kesmek ne demek.
Ben hayırlısı dedim Rabbime bıraktım. HayAdetimin geçmesini bekliyorum.
Amentübillahh
Ümit kesmek ne demek.
2 günde bir denedik biz. Ovülasyon testi aldım ama hiç çift çizgi göremedim zaten o testi düzgünde yapamadım sanırım hiç bişey anlamadım. 2 günde bir olunca tutması gerekiyor. Bazen 2 gün üst üstede olabilir. Bu şekilde denemiştik bizValla her ay yeni bir umut demek bu ay iyi değerlendirdigimi düsünmüştüm o kadar avakado bile yedim ama regli oldumbiraz ağlayıp sonra yeniden çalışmalara devam ediyoruz
Valla her ay yeni bir umut demek bu ay iyi değerlendirdigimi düsünmüştüm o kadar avakado bile yedim ama regli oldumbiraz ağlayıp sonra yeniden çalışmalara devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?