Presdictor early ile gebelik testi sonucu! Doğru mu?

camdakiz67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
14
10
3
30

Merhaba iyi günler hanımlar. Predictor early marka gebelik testi aldım ve sonuç böyle çıktı. Adetime 5 gün var. Gebelik oluşmuş mudur? Biri silik gibi gözüküyor çizginin ama bariz belli. Yardımcı olursanız seviniirim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

2. çizgi net çıkmış
Kan testi yaptırın kesinleşsin

Gayet net görünüyor kan verip teyit edin inşallah vardır

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi gün bize de nasip olur mu diye beklediğimiz ikinci çizgi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bi gün bize de nasip olur mu diye beklediğimiz ikinci çizgi
Yarın kan testi vereceğim. Geçen ay tek çizgi çıkmıştı. Bu testler güvenilirmi bilmiyorum. Adetime 4 5 gün var. Doğruluk payı yüksek midir? Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşAllah

Bende yaptım 5 gün var ama negatif çıktı. Gözün aydın bariz pozitif inşallah sağlıkla huzurla kucağına alırsın.
Bu arada ben normal kaset testte yaptım onda çıktı çok az silik çizgi.
Bakarmısın görebiliyormusun?
2.yolladığım geçen cumanın.

Eklentiler

• Screenshot_20211025-132441_WhatsApp.jpg
    20 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_20211025-132526_WhatsApp.jpg
    20,7 KB · Görüntüleme: 161
Görünüyor

Resmen 2 çizgi var hayirlı olsunnn

Adetimin geçmesini bekliyorum.

Amentübillahh
Ümit kesmek ne demek.
Ben hayırlısı dedim Rabbime bıraktım. Hay
Valla her ay yeni bir umut demek bu ay iyi değerlendirdigimi düsünmüştüm o kadar avakado bile yedim ama regli oldum biraz ağlayıp sonra yeniden çalışmalara devam ediyoruz
2 günde bir denedik biz. Ovülasyon testi aldım ama hiç çift çizgi göremedim zaten o testi düzgünde yapamadım sanırım hiç bişey anlamadım. 2 günde bir olunca tutması gerekiyor. Bazen 2 gün üst üstede olabilir. Bu şekilde denemiştik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…