ben inciye oy verdim ama ırmak masal nehir nil de olabilir
bende böyle arada kaLdım işte (gülse sizin için anlamı olduğundan güzel
dila kulağa hoş geldiği için oy verdim
ama en anlamlısı ve güzeli şevval bence
hem küçüğe hem büyüğe gidiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben inciye oy verdim ama ırmak masal nehir nil de olabilir
bende böyle arada kaLdım işte (gülse sizin için anlamı olduğundan güzel
dila kulağa hoş geldiği için oy verdim
ama en anlamlısı ve güzeli şevval bence
hem küçüğe hem büyüğe gidiyor
Gülse ve Inci güzel!
Sevvalin telaffuzu zor.. Dila ismini pek sevmiyorum, sanki Dilaranin kisaltilmisi gibi.
GÜLSE güzelmiş.keşke benimle eşimin ismide uysa bizde karışım yapsak...benim arkadaşımın adı;deniz eşinin adı celal onlarda '''' LALdenizCE '' koydular. :) onlarınki abartı ama sizinki gayet hoş olmuş.ayrıca diğerleri fazlaca duyulmuş isimler.ama gülse başkaları için olmasada sizin için çok özel anlamı olacak.
Sağlıkla kucagınıza alıp güle güle büyütürsünüz inşallah..benimde kızım olacak.bende bulamadım daha çok zormuş bu isim bulma işi...
kızım olursa ben de inci koyacağım. başka hiç bir ismi yakıştırmadım çocuğuma. 28 yıldır isim bulamadım, 5 aydır inciye karar verdim
gerçekten çok abartı olmuş onların ki. değil mi cnm herkesin bebeğine isim koymak kolay geliyor da kendi bebeğine yakıştıramıyorsun sanki. en güzeli olsun istiyorsun. sen hangi isimleri düşünüyorsun bu arada
öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah isim gülse daha anlamlı geldi banada isimlerinizin birleşiminden olduğu için...
bende ilerde kızım olursa masal asel koymak istiyorum![]()
aynen canım ya çoook zor ...MESELA hamile kalmadan önce;ayşe ismini duysam.aaa ne güzelmiş kızım olursa koyarım diyordum ama iş ciddiye binince bir türlü isim beğenemiyorum . ben dolabın üstünde not defterim var onun üstüne yazıyorum.ama iş karar vermeye gelince onlarıda begenmiyorumyazdıklarımı söyliyim; beren,beril,simay,havin,melek,neslisu,bernay şimdilik bunlar var..birde ben takıntılıyım;soyadıyla uyumlu olsun,çok duyulmamış isim olsun diye falan bakıyorum ama kafayı sıyırcaz sonunda
![]()
ayşe iyidir ayşe anlamı da güzel rahat yaşayan demek. gerçekten rahat olurlar. odunun meşesi kızın ayşesi vs çoğaltılabilir (gerçekten severim ayşe ismini. melek ismi de çok güzel bence. bernay ı bilmiyorum ama bernanın anlamını da beğenmiştim güçlü bir isim
Tabi ismi beğendikten sonra birde anlam kısmı var,kuran'da geçiyormu falan oralara daha hiç girmedim.Melek ; benim eniştem genç yaşta rahmetli oldu.bundan 14 sene önce ve beni 'MELEĞİM' diye severdi.adımı hiç soylemezdi nedense 'MELEK' diye seslenirdi bana.bende oyüzden biraz daha sıcak bakıyorum.şu aralar ecmal falan odaymış ama söylenişi zor.Bernay;eskilerden bir ünlünün adıymış.anlamını bende bilmiyorum,bana soyleyende billmiyor
sizin kız kendi ismini seçmiyormuisimleri soyleyin tekme oda tekme atsın,sizede eğlence çıksın
ben şimdiden diyorumki' kızım beni daha çok seviyorsan 1 kere ,babayı daha çok seviyorsan 2 kere tekme at '' ama benimki 5,5 aylık oldugu için sizinki kadar güçlü değil
bunlarda işin eğlence kısmı tabi.
Kuranda geçmesi gerekiyormuş diye duymuştum.Evet anlamı üzüntü,keder vs. olan bazı kelimeleri koyuyorlarmış.bir makalede okumuştum,anlamınada bakın diyorlardı. Bende hikayesi olan isimleri severim oyüzden gülse ismine oy verdim :)bir ismin illa kuranda geçmesi gerekmiyormuş. hatta kuranda geçecek diye saçma sapan anlamı olan kelimeleri seçenler varmış. ismin anlamları önemli bence. hikayesi olan isimleri seviyorum. sizin hikayeniz çok üzücü ama gerçekten melek çok saf temiz bir isim.
benim kızım tekmeliyor ama 4 isim olunca en az ikisine tekme atıyor (ama diğer konularda tepkileri çok güçlü (
çok güzel değil mi onunla konuşabilmek. bide sağlıkla kucağımıza alsak inşallah. zaman yaklaştıkça heyecan artıyor (
![]()
merhba. henna diye bir isim buldum,önce yabancı gibi bir isim geliyor kulağa,ama anlamı kına ağacı,ayrıca hz.meryem'in annesinin adı,çok hoşuma gitti ama kararsız kaldım,sizlere danışmak istedim ..
Kuranda geçmesi gerekiyormuş diye duymuştum.Evet anlamı üzüntü,keder vs. olan bazı kelimeleri koyuyorlarmış.bir makalede okumuştum,anlamınada bakın diyorlardı. Bende hikayesi olan isimleri severim oyüzden gülse ismine oy verdim :)
ayyy kıyamam ben ona yaa senin kızda seni iyice ikilemde bırakıyormuş :) onunla konuşmak,elimizi koyduğumuzda onu hissetmek,çok güzel...Allah isteyen herkese nasip etsin.sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. sormayın benim 1-2 ay önce doğum yapan arkadaşlarım var.ben onları gördükçe bebeğii kucagıma almak için sabırsızlanıyorum şimdiden.Kız bebek geldiği ewe şans getirimiş derler.ama benim kızım zaten benim en büyük şansım
Birde sürekli 'vakit bulamıyoruz,lavoboya bile gidemiyorum,yemek yapamıyorum,anne karnındakı zamanlar en rahat zamanların''' diye mızmızlanıyorlar..bana çok abartı geliyor açıkcası benim kızım sağlıkla dünyaya gelsinde ozaman göreceğim gerçi...partik olunca herşey olur,uyuşuk uyuşuk hareket edersen hiç birşey yetişmez.![]()
merhaba o ismin doğrusu hanne sanırım henna değil. burda tanıdığım birinin kızının ismi. fakat hande ile karıştıran çok insan oldu. ilerde de sürekli ismin yanlış yazılma ihtimali var.