• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık prensesime isim anketi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

prensesime isim

• Ankete Katılan
    141

bbkkrgl

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
38
0
16
Adana
kızlar 7. ayın sonunda kendini gösteren nazlı mı nazlı bir kızın annesiyim. şimdi de ismine karar veremiyoruz ve zaman daralıyor. biz 4 isim seçtik ama teklifleri de alabiliriz. şimdiden kullandığınız oylar için teşekkürler

bu arada gülse eşimle benim adımızın birleşmesinden oluşuyor. bize ilk başta çok romantik gelmişti taki kardeşimden şu yorumu alana kadar. ne o öyle anonim şirketi gibi dedi tüm hevesim kaçtı. siz ne dersiniz

bu arada gülse eşimle benim adımızın birleşmesinden oluşuyor. bize ilk başta çok romantik gelmişti taki kardeşimden şu yorumu alana kadar. ne o öyle anonim şirketi gibi dedi tüm hevesim kaçtı. siz ne dersiniz

anonim şirketiyle ne ilgisi varmış, gülse çoook hoş bi isim. düşünebilirsiniz, hem romantikde bi fikir dediğiniz gibi. ama benim oyum şevval den yana. iki isim düşünmezmisiniz? şevval naz gibi?

ben 1 aylık kızıma bade ismini koydum sizinkilerden gülse güzel hemde romantik ...başka fikir istersen mısra gaye derin masal ela bunlarda hoş:)) kolay gelsin zor iş:9::9::9:

Gülse benimde hoşuma gitti canım.

Ayrıca sağlıkla doğsun inşallah :)

ben dila ya oy verdım ama yazınızı görünce yazmak ıstedım gülsede güzel helekı esınızle adlarınızın bılesımınden olunca daha guzel bıde hıc alkası yok sırket mırket bende cok etkılenırım ınsanların yorumlarından ama bosverın bence ben de serra koyucam ılk soylendıgınde pek anlamıyorlar cok yaygın olmadıgı ıcın ama ben sevdıgım ıcın vazgecmıyorum:34:

anonim şirketiyle ne ilgisi varmış, gülse çoook hoş bi isim. düşünebilirsiniz, hem romantikde bi fikir dediğiniz gibi. ama benim oyum şevval den yana. iki isim düşünmezmisiniz? şevval naz gibi?

iki isimden eşim hiç hoşlanmıyor ki :S yoksa ramazan bayramına denk gelebilir ve şevval gülse kızıma çok yakışır

iki isimden eşim hiç hoşlanmıyor ki :S yoksa ramazan bayramına denk gelebilir doğum ve şevval gülse kızıma çok yakışır

Gülse ve Inci güzel!
Sevvalin telaffuzu zor.. Dila ismini pek sevmiyorum, sanki Dilaranin kisaltilmisi gibi.

bende dila ya oy vermiştim ama yazını görünce vazgeçtim gülse romantik olmuş ve eminim büyüynce kızında anlamını öğrenince çok beğenecek. Gülse Birsel de var bence şirketle alakası yok

İsimlerin hepsi güzel ama en çok İNCİ sonra Dila adını beğendim.

İnci'ye oy verdim beğendiğim isimlerden...
Bir arkadaşımın ismi de anne ve babasının adının ilk hecesinden oluşuyordu çok güzel gelirdi isminin hikayesi,çok romantik. :16:
O yüzden Gülse de olabilir, güzel bir isim.

GÜLSE güzelmiş.keşke benimle eşimin ismide uysa bizde karışım yapsak...benim arkadaşımın adı;deniz eşinin adı celal onlarda '''' LALdenizCE '' koydular. :) onlarınki abartı ama sizinki gayet hoş olmuş.ayrıca diğerleri fazlaca duyulmuş isimler.ama gülse başkaları için olmasada sizin için çok özel anlamı olacak.
Sağlıkla kucagınıza alıp güle güle büyütürsünüz inşallah..benimde kızım olacak.bende bulamadım daha çok zormuş bu isim bulma işi...

gülse sizin için anlamı olduğundan güzel
dila kulağa hoş geldiği için oy verdim
ama en anlamlısı ve güzeli şevval bence
hem küçüğe hem büyüğe gidiyor

Back
X