prenses bekleyenler...

evet benimde ni kızım olcak vee bu çok hoşuma gidiyoooo..onu hissetikce kendi kendime gülüyorum bazen...çok güsel yaaa....

Benimde kızım olacak,hamile olduğumu öğrendiğimden beri kızım olacak diyordum ve kızım olcak ALLAH a şükür.hislerim yanıltmadı beni.şimdiden hayaller kuruyorum onunla arkadaş olmak ve beraber gezmek için.ALLAH hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin,olmayanlara da

Bi kız da benden geliyor bakalım:)
Zaten zula da bi tane paşam vardı,Allah bir de kız bebeği nasip edecek inş..

kızlar 2 gündür nedense kızımdan tedirgindim cinsiyettinden:emir_bebek: bugün şeker yüklemesi yapıldı bana allaha cok şükür şekerim yok normal düzeydeymiş :teytey:doktorum sonuclara bakarken tekrar cinsiyetine bakmasını istedim anam ne görüyim benim kız kocaman olmuş acmış bacaklarını annesine gösterdi cok şükür doktorda degişmez korkma dedi:dance: yaa herkez alışveriş yapıyo bende kızım kızım diye seviyorum sonradan erkek olursa alınan okadar şeye yazık günah diye üzülürdüm cok şükür prensesim olucak cok rahatladı içim.:nazar::icecream:

hani derler ya kız bebek bekleyen annenin göbüşü yayılır ve poposu buyur diye...bu bende olmaya basladı...aldıgım kilolar belime vede popoma gidiyor...seda sayan gibi popom arkamdan gelmeye basladı...sizdede varmı bu durum

Oncacım aynen bende öyleyim
Karnım yayık benim da sadece popo geriden gidiyor
Zaten pek hamile aldığımda anlaşılmıyor. Kilo alıyormuşum gibi geliyor insanlara...

benım bı tane kızım war :) 3 yasında sımdı arkadaslar hamıle oldugumu ılk ogrendıgım andan ıtıbaren hep bı kızım olsun ıstedım allah da gonlume gore werdı cok sukur.kız annesı olmak cok guzellllllllllllllllllllllllllllllll.bacak kadar boyunla bana yardım edıo sofraya tuz bıber getırıo,dısarı cıkacagımız zaman hemen yatak odama kosar bı guzel parfumunu sıkar rujunu surer hazırlanır ben unuturum bazen ama o asla:) etegını gıyıp kıvırttıra kıvırttıra bı yurumesı war kı gormelısınız her halınden bellı bı kız oldugu..hele o saclarına sekıl wermesı cok guzel kız annesı olmak allahıma bın sukur!!herseyıme ortakcı bı gorsenız benım elbıselerımı bıle gıymek ıstıo...allah hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın...

benım bı tane kızım war :) 3 yasında sımdı arkadaslar hamıle oldugumu ılk ogrendıgım andan ıtıbaren hep bı kızım olsun ıstedım allah da gonlume gore werdı cok sukur.kız annesı olmak cok guzellllllllllllllllllllllllllllllll.bacak kadar boyunla bana yardım edıo sofraya tuz bıber getırıo,dısarı cıkacagımız zaman hemen yatak odama kosar bı guzel parfumunu sıkar rujunu surer hazırlanır ben unuturum bazen ama o asla:) etegını gıyıp kıvırttıra kıvırttıra bı yurumesı war kı gormelısınız her halınden bellı bı kız oldugu..hele o saclarına sekıl wermesı cok guzel kız annesı olmak allahıma bın sukur!!herseyıme ortakcı bı gorsenız benım elbıselerımı bıle gıymek ıstıo...allah hepınıze hayırlı dogumlar nasıp etsın...
alah sana bağışlasın bakalım bizim ki nasıl olacak:)

evet kızlar. benimkide bugün kesinleşti. kızım olacak yaşasın. çok mutluyum. 16 . haftada doktorum erkek galiba demişti ama kızmışşşş.
allah sağ salim doğmayı nasip etsin hepimize.

canım banada 15. haftada erkek demişlerdi ama 18 de kız olduğu kesinleşti.gözünaydın kızlarımıza yeni bi prenses daha katılıyor.artık bundan sonra gönül rahatlığıyla alışverişini yaparsın.

evet kızlar. benimkide bugün kesinleşti. kızım olacak yaşasın. çok mutluyum. 16 . haftada doktorum erkek galiba demişti ama kızmışşşş.
allah sağ salim doğmayı nasip etsin hepimize.

amin canım ... hayırlı olsun gözün aydın .. prensesler yolda :teytey:

selam bende geçen hafta öğrendim cinsiyetini çok mutluyum benimde kızım olucak.

tebrikler olsun aramiza hosgeldin :dance: allah kucagina almayi nasip etsin :eek:
ama ben daha cinsiyetini bilmiyorum bebegimin bu ikinci bebegim birinci oglan oldu bakalim bu nedir hayirlisi olsun

tebrikler olsun aramiza hosgeldin :dance: allah kucagina almayi nasip etsin :eek:
ama ben daha cinsiyetini bilmiyorum bebegimin bu ikinci bebegim birinci oglan oldu bakalim bu nedir hayirlisi olsun

teşekkür ederim. allah seninkinide analı babalı büyütsün inşallah. gönlünden ne geçiyorsa dilediğin neyse cinsiyetide o olur inşallah.

bende sonunda gördüm prensesimin kukuşunuuuuu.çok bekletti bizi ama olsun.tam 21.haftası bitince öğrendik.çok mutluyuz babası ve ben.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

bende sonunda gördüm prensesimin kukuşunuuuuu.çok bekletti bizi ama olsun.tam 21.haftası bitince öğrendik.çok mutluyuz babası ve ben.allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

hadi gözün aydın.. kız sayısı gittikçe artıyor maaşallah :hooray:

gozunuz aydın olsun canım...kızlarımız giderek artıyor...

X