Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mrb iyi geceler kızlar ben birsey soracaktım ilk defa bu ay 6 gün erken adet oldum sizce sebebi nedir geçen ayda 3 gün geç oldum

Mrb iyi geceler kızlar ben birsey soracaktım ilk defa bu ay 6 gün erken adet oldum sizce sebebi nedir geçen ayda 3 gün geç oldum
Merhaba canim, herkes her ay ayni zamanda yumurtlamaz canim, adet genellikle yumurtlamanin uzerinden 14 yada 15.gunu gelir. Demek istedigim su ki ornegin gecen ay 10.gun yumurtlamsiissindir bu ay 19.gun yunurtlamissindir.

Bat 12 kasımda kalmışız epey geçmiş zaman.. 16 Kasımda rahim filmi çektirdim 2 defa adet gördüm.. İlk ay olmadı ikinci ay eşim yoktu yumurtlama günlerinde.. Şimdi üçüncü yumurtlama dönemindeyim inşallah bu sefer olur çunku cok yoruldum artık güncelleme yapılmamış hiç yapılacaksa eğer yeni bat 3 şubat Cansinsenn

Herşey olabılır canım çevresel faktörler beslenmen hormonların.. Ama korkulacak gecıkme ve erken yumurtlama yok

Kızlar yeni güncelleme yapalım çok geride kalmışız batlarınızı etiket yaparak yazarmısınız

Nasıl kullanacgmı bilmiyorum bir senesir bebek istiyoruz ama olmuyor ne zaman olacagı belli degl genelde gebelik düşüncesiyle3ay önce başlayın diyor herkes amaben başlasaydm 1senedir içiyor olacaktım bunu nasıl ayarlayabilirim ki

Canm ben 20 aydır bebek düşüyorum nerdeyse 2 yıldır içiyorum.. Sonucta bu vitamin ilaç deil fazlası depolanmadıgı için sorun yok.. Bir an önce başla sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…