Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar size bi sorum olucak daha Adetime bir hafta var ve bugün sabah inanılmaz bi sancıyla uyandım resmen dizlerim çözüldü kramp gibi sancı gibi adet ağrısından çok fazla 3 veya 4 saat devam etti sonrası hafifleyerek bitti.. 7-8 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz acaba bir gebelik belirtisi veya düşük başlangıcı olabilir mi gerçi bir defa düşük yaptım bu kadar ağrılı geçmemişti

Düşük olsaydı kırmızılar çoktan görünürsün ki düşük için çok erken zaten tutunamamış Bi sperm şuan. Yumurtlama gününden emin değilsen yumurtlama ağrısı olabilir canm adete 3 gün kala test yap çıkar inşallah

Düşüklerinmi var canm Allah oğlunu size bağışlasn kaç yaşında oğluşun.

Darısı başımıza inşallah

Düşüklerinmi var canm Allah oğlunu size bağışlasn kaç yaşında oğluşun.
Sağol canım allah razı olsun en kısa zamanda isteyen herkese allahım bi evlat bağışlasın inş. Oğlumdan önce bir dış gebelik geçirdim düşük le sonuçlandı sonra 1 ay sonra oğluma hamile kaldım onuda nerdeyse yarısını yatakta geçirdim oğlumdan sonra da bi tane kalbi durdu kürja oldum ve üçüncü tekrar dış gebelik ve kürtaj şimdide hamileyim gibi sanki

Çok zor bilirim benimde 3 kürtajım 1 kızım var. İnşallah bundan sonrakiler de sıkıntı çekmeden rahat Bi hamilelik geçiririz. Hamile olduğunu nerden anladn canm

Çok zor bilirim benimde 3 kürtajım 1 kızım var. İnşallah bundan sonrakiler de sıkıntı çekmeden rahat Bi hamilelik geçiririz. Hamile olduğunu nerden anladn canm
Sağ kasığım çok ağrıyo sancılanıyo geçen defada aynı böyle olmuştu ve midem çok bulanıyo yemeklerden soğudum dış gebelikten korkuyorum yine

Sağ kasığım çok ağrıyo sancılanıyo geçen defada aynı böyle olmuştu ve midem çok bulanıyo yemeklerden soğudum dış gebelikten korkuyorum yine
Gebeliklerinde bunu yaşıyorsan Bi kan ver canım emin olursun en azından önlem alınır belki ne bileyim bilgim yokki kuzum benim de

Gebeliklerinde bunu yaşıyorsan Bi kan ver canım emin olursun en azından önlem alınır belki ne bileyim bilgim yokki kuzum benim de
İki kere yaşadım aynı şeyi ve bende ateş ve üşüme çok oluyor hamileliklerimde dünden beri yataktayım yine yarın doktora gidicem kadın doğum doktoru sadece bir tane bizim burda sıra alabilmek çok zor sabah 7.30 bitiyo bile eşim bugün gitti yetişememiş fiş kalmamış

Sağlık ocağında kan versene kuzum ilk önce. Sonra Dr a gidersin sonuçta oda kan aldıracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…