- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.441
Düşük olsaydı kırmızılar çoktan görünürsün ki düşük için çok erken zaten tutunamamış Bi sperm şuan. Yumurtlama gününden emin değilsen yumurtlama ağrısı olabilir canm adete 3 gün kala test yap çıkar inşallahHanımlar size bi sorum olucak daha Adetime bir hafta var ve bugün sabah inanılmaz bi sancıyla uyandım resmen dizlerim çözüldü kramp gibi sancı gibi adet ağrısından çok fazla 3 veya 4 saat devam etti sonrası hafifleyerek bitti.. 7-8 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz acaba bir gebelik belirtisi veya düşük başlangıcı olabilir mi gerçi bir defa düşük yaptım bu kadar ağrılı geçmemişti
Sağol canım dünden beri çok kafaya taktımDüşük olsaydı kırmızılar çoktan görünürsün ki düşük için çok erken zaten tutunamamış Bi sperm şuan. Yumurtlama gününden emin değilsen yumurtlama ağrısı olabilir canm adete 3 gün kala test yap çıkar inşallah
Hayırlısı olsun bat a kaç gün var neyden korkuyorsunMerhaba ben yeni katıldım aranıza bizde bu ay korunmayı bıraktık ama çok korkuyorum.
Bat kasım 24 koyduğum şeyde daha önce 4 hamilelik geçirdim bir oğlum var ama hiç iyi tecrübelerim yok o yüzden 1 yıl ara vermiştim ama oğlum çok kardeş istiyor en azından onun için yeniden denemeye karar verdikHayırlısı olsun bat a kaç gün var neyden korkuyorsun
Düşüklerinmi var canm Allah oğlunu size bağışlasn kaç yaşında oğluşun.Bat kasım 24 koyduğum şeyde daha önce 4 hamilelik geçirdim bir oğlum var ama hiç iyi tecrübelerim yok o yüzden 1 yıl ara vermiştim ama oğlum çok kardeş istiyor en azından onun için yeniden denemeye karar verdik
Darısı başımıza inşallahHadi bakalım Anne adayları 2020 ye son 4 ay.
Allah ın izni ile hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallah
GÜZEL ANNE ADAYLARI
TOPİC ' İMİZ HAYIR VE UĞUR GETİRSİN!...
Beklenmeyen Adet Tarihi
listesi
@Papatia61 ...................: 11.11.2019
@Ipek8006 .....................: 12.11.2019
@karadenizkizi1982 .......: 15.11.2019
@Algernonya ..................: 17.11.2019
@Kralice55 ........................: 18.11.2019
@Aventurine3 ....................: 21.11.2019
MoonfacedMom ...........: 03.12.2019
@Caglass ......................: HAMİŞEYLÜL HAMİŞLERİ
@Ogrtmnanne ...............: HAMİŞ
@bsrkbl .........................: HAMİŞ
@beren20 ......................: HAMİŞ
@Deryakadir ..................: HAMİŞEKİM HAMİŞLERİ
@Floraa12 ......................: HAMİŞ
@Gurbetfr .......................: HAMİŞ
@Peripellas .....................: HAMİŞ
@Damla1989 ..................: HAMİŞ
@Cccggggddddmmm ..................: HAMİŞKASIM HAMİŞLERİ
@Usaklibirkiz ....................: HAMİŞ
@Havvaag .........................: HAMİŞ
Sağol canım allah razı olsun en kısa zamanda isteyen herkese allahım bi evlat bağışlasın inş.Düşüklerinmi var canm Allah oğlunu size bağışlasn kaç yaşında oğluşun.
Çok zor bilirim benimde 3 kürtajım 1 kızım var. İnşallah bundan sonrakiler de sıkıntı çekmeden rahat Bi hamilelik geçiririz. Hamile olduğunu nerden anladn canmSağol canım allah razı olsun en kısa zamanda isteyen herkese allahım bi evlat bağışlasın inş.Oğlumdan önce bir dış gebelik geçirdim düşük le sonuçlandı sonra 1 ay sonra oğluma hamile kaldım onuda nerdeyse yarısını yatakta geçirdim oğlumdan sonra da bi tane kalbi durdu kürja oldum ve üçüncü tekrar dış gebelik ve kürtaj şimdide hamileyim gibi sanki
Sağ kasığım çok ağrıyo sancılanıyo geçen defada aynı böyle olmuştu ve midem çok bulanıyo yemeklerden soğudum dış gebelikten korkuyorum yineÇok zor bilirim benimde 3 kürtajım 1 kızım var. İnşallah bundan sonrakiler de sıkıntı çekmeden rahat Bi hamilelik geçiririz. Hamile olduğunu nerden anladn canm
Gebeliklerinde bunu yaşıyorsan Bi kan ver canım emin olursun en azından önlem alınır belki ne bileyim bilgim yokki kuzum benim deSağ kasığım çok ağrıyo sancılanıyo geçen defada aynı böyle olmuştu ve midem çok bulanıyo yemeklerden soğudum dış gebelikten korkuyorum yine
İki kere yaşadım aynı şeyi ve bende ateş ve üşüme çok oluyor hamileliklerimde dünden beri yataktayım yine yarın doktora gidicem kadın doğum doktoru sadece bir tane bizim burda sıra alabilmek çok zor sabah 7.30 bitiyo bile eşim bugün gitti yetişememiş fiş kalmamışGebeliklerinde bunu yaşıyorsan Bi kan ver canım emin olursun en azından önlem alınır belki ne bileyim bilgim yokki kuzum benim de
Sağlık ocağında kan versene kuzum ilk önce. Sonra Dr a gidersin sonuçta oda kan aldıracakİki kere yaşadım aynı şeyi ve bende ateş ve üşüme çok oluyor hamileliklerimde dünden beri yataktayım yine yarın doktora gidicem kadın doğum doktoru sadece bir tane bizim burda sıra alabilmek çok zor sabah 7.30 bitiyo bile eşim bugün gitti yetişememiş fiş kalmamış
Sağlık ocağında çok geç çıkıyo sonuçlar canım ya bide çok karıştırıyorlar ben kadın doğuma gidip muayne olmak istiyorum bi problem varsa daha erken öğrenirim en azındanSağlık ocağında kan versene kuzum ilk önce. Sonra Dr a gidersin sonuçta oda kan aldıracak
Allah hayırlı bır evlat verır Insallah en zorr kısmında beklemek malasefBenimde ilk canim benimde 2 yil oldu. Evleneli basindan beri istedik ama benim biraz problemler vardi ameliyat oldum artik bekliyos bakalim nasip
Hmm anladım canm doğru diyosn en güzeli.Sağlık ocağında çok geç çıkıyo sonuçlar canım ya bide çok karıştırıyorlar ben kadın doğuma gidip muayne olmak istiyorum bi problem varsa daha erken öğrenirim en azından
Aynen beklemek ne zaman olacagini bilmemek cok zorAllah hayırlı bır evlat verır Insallah en zorr kısmında beklemek malasef
Bu ay belirti yok gbiKasım mı Aralık mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?