Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kimse cvp yazmadı bana reglim 1 gün geçtiğinde negatif çıktı gecikmenin 3üncü günündeyim hiç ümit var mı sizce
Canim sen umutlanma ama adetim gelsin diye de bir şey yapma. Benim başıma geleni anlatayım sana. Adetim gelmeden test yaptım negatif adet im 1 gün geçti idrar negatif. Adet 4 gün geçti kan negatif. Neyse dedim bekledim bu arada ilişkiye devam ettik. Adetim 15 gün gecikti o gün lekelenme oldu kahverengi. Ertesi gün de oldu ama kanama şeklinde değil. Ben adet oldum sandım. Sonra gelmedi göğüslerde sızlama başladı. 4 gün Sonra idrar yaptım anında pozitif. Haftasonuydu pts yi bekledim doktora gittim çok şükür hamileyim. Rabbim bekleyen isteyen herk3se nasip etsin. Sana örnek olması için yazdim karamsar olma hayırlısını dile ama umutlanma da. Inşallah hakkında hayırlısıdır ve güzel haberi en kısa zamanda verirsin

canm belirsizlik kötü umutlanmıyorum negatif çıktı diye daha önceki gebeliklerimde bi reglden 4 gün önce silik çıktı bi adet gününde silik çıktı bi de reglim bi hafta geçince silik çıkmıştı 3 gündür yürüyüş yapıyorum uzun uzun temizlik yapıyorum normalde yorulunca hemen adet olurum ilk defa inat etti gelmiyor

Var mı bi değişiklik canım?

bende yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…