- 20 Temmuz 2015
- 791
- 565
- 103
- Konu Sahibi Cansinsenn
-
- #1.421
yaptım sabah negatif bence yok 3. günü olsa çıkardıBi test daha yap canm varsa çıkar
Geç döllenme ihtimali var mı yani yumurtlama gününü tam olarak biliyor musun. Yumurtlama gününden itibaren 14 geçtiyse ihtimal yok malesefyaptım sabah negatif bence yok 3. günü olsa çıkardı
yumurtlama zamanımı hiç bilmiyorum.ama reglim hep günü gününe gelir bence stresten olduGeç döllenme ihtimali var mı yani yumurtlama gününü tam olarak biliyor musun. Yumurtlama gününden itibaren 14 geçtiyse ihtimal yok malesef
Peki son ilişkin ne zaman olduyumurtlama zamanımı hiç bilmiyorum.ama reglim hep günü gününe gelir bence stresten oldu
Canim sen umutlanma ama adetim gelsin diye de bir şey yapma. Benim başıma geleni anlatayım sana. Adetim gelmeden test yaptım negatif adet im 1 gün geçti idrar negatif. Adet 4 gün geçti kan negatif. Neyse dedim bekledim bu arada ilişkiye devam ettik. Adetim 15 gün gecikti o gün lekelenme oldu kahverengi. Ertesi gün de oldu ama kanama şeklinde değil. Ben adet oldum sandım. Sonra gelmedi göğüslerde sızlama başladı. 4 gün Sonra idrar yaptım anında pozitif. Haftasonuydu pts yi bekledim doktora gittim çok şükür hamileyim. Rabbim bekleyen isteyen herk3se nasip etsin. Sana örnek olması için yazdim karamsar olma hayırlısını dile ama umutlanma da. Inşallah hakkında hayırlısıdır ve güzel haberi en kısa zamanda verirsinkimse cvp yazmadı banareglim 1 gün geçtiğinde negatif çıktı gecikmenin 3üncü günündeyim hiç ümit var mı sizce
canım bu ay dolu geçti biraz en son 4 gün önce olduPeki son ilişkin ne zaman oldu
canm belirsizlik kötü umutlanmıyorum negatif çıktı diye daha önceki gebeliklerimde bi reglden 4 gün önce silik çıktı bi adet gününde silik çıktı bi de reglim bi hafta geçince silik çıkmıştı 3 gündür yürüyüş yapıyorum uzun uzun temizlik yapıyorum normalde yorulunca hemen adet olurum ilk defa inat etti gelmiyorCanim sen umutlanma ama adetim gelsin diye de bir şey yapma. Benim başıma geleni anlatayım sana. Adetim gelmeden test yaptım negatif adet im 1 gün geçti idrar negatif. Adet 4 gün geçti kan negatif. Neyse dedim bekledim bu arada ilişkiye devam ettik. Adetim 15 gün gecikti o gün lekelenme oldu kahverengi. Ertesi gün de oldu ama kanama şeklinde değil. Ben adet oldum sandım. Sonra gelmedi göğüslerde sızlama başladı. 4 gün Sonra idrar yaptım anında pozitif. Haftasonuydu pts yi bekledim doktora gittim çok şükür hamileyim. Rabbim bekleyen isteyen herk3se nasip etsin. Sana örnek olması için yazdim karamsar olma hayırlısını dile ama umutlanma da. Inşallah hakkında hayırlısıdır ve güzel haberi en kısa zamanda verirsin
Var mı bi değişiklik canım?canm belirsizlik kötü umutlanmıyorum negatif çıktı diye daha önceki gebeliklerimde bi reglden 4 gün önce silik çıktı bi adet gününde silik çıktı bi de reglim bi hafta geçince silik çıkmıştı 3 gündür yürüyüş yapıyorum uzun uzun temizlik yapıyorum normalde yorulunca hemen adet olurum ilk defa inat etti gelmiyor
O zaman hala umut var canm tekrarla testinicanım bu ay dolu geçti biraz en son 4 gün önce oldu
Aaa ne güzel haberler alıyoruz çok sevindimCansinsenn kuzum uşaklı kız hamiş miş listeye ekle istersen
Canim beni de ekleyebilirsin . Rabbim bekleyenlerin hepsine nasıp etsin sağlıklaAaa ne güzel haberler alıyoruz çok sevindim
Sende mi hamilesin kuzum ay ne güzel bigün bugün ❤Canim beni de ekleyebilirsin . Rabbim bekleyenlerin hepsine nasıp etsin sağlıkla
Beklemekten bıkanlar gidiyolar kuzu ben bile kendi tarihimi girmiyorumHamiş olmak isteyen Sayımız azalıyor inşallah ☺☺
Beklemekten bıkarken hamiş olduğunu öğrensin herkes inşallahBeklemekten bıkanlar gidiyolar kuzu ben bile kendi tarihimi girmiyorum
İnş canım inşBeklemekten bıkarken hamiş olduğunu öğrensin herkes inşallah
bende yok malesef@damlacik88 ..................: 25.10.2019
@Srks .............................: 25.10.2019
@Aslihanugur .................: 26.10.2019
@Guloos .........................: 27.10.2019
@nimesota .....................: 31.10.2019
@Peripellas ....................: 31.10.2019
@baby0101 ....................: .../10/2019
O osmo ..........................: 01.11.2019
@oblomowka1 ...............: 02.11.2019
can kuzular adet tarihleriniz geçmiş umarım bebiş haberleri vardır.
Evett canımm:)) çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşCansinsenn kuzum uşaklı kız hamiş miş listeye ekle istersen
Çok sevindim canm amin inşallahEvett canımm:)) çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inş♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?