• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm ben 20 aydır bebek düşüyorum nerdeyse 2 yıldır içiyorum.. Sonucta bu vitamin ilaç deil fazlası depolanmadıgı için sorun yok.. Bir an önce başla sende
Cevabın için teşekkür ederim en yakın zamanda başlayacagım marka önerebilir misin

Herşey olabılır canım çevresel faktörler beslenmen hormonların.. Ama korkulacak gecıkme ve erken yumurtlama yok
Çok erken yumurtladim ondan olabilir ve sogan suyuna başlamak için gebelik testi yaptım ve silik çıktı 2 kere yaptım hata testi içime şüphe düşmedi değil bende adet tarihimi yazım brni de ekleyin

Çok erken yumurtladim ondan olabilir ve sogan suyuna başlamak için gebelik testi yaptım ve silik çıktı 2 kere yaptım hata testi içime şüphe düşmedi değil bende adet tarihimi yazım brni de ekleyin
Erken gebelikte silik çıktıysa kan ver canm

DSC_0041.JPG

1 kimyasalim var o yüzden dikkat ediyorum kontrol ediyorum evet hemen çıktı zaten kimyasal gebeligimde bu test ile öğrendim loboquick testi

1 kimyasalim var o yüzden dikkat ediyorum kontrol ediyorum evet hemen çıktı zaten kimyasal gebeligimde bu test ile öğrendim loboquick testi
Hemn cıktıysa bebiş vardır o zaman ❤️tebrik ederim erken gebelik daha hassas oldugu için daha net gösterir sabah yapın merakla bekliyorum

Back