• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@damlacik88 ..................: 25.10.2019
@Srks .............................: 25.10.2019
@Aslihanugur .................: 26.10.2019
@Guloos .........................: 27.10.2019
N nimesota .....................: 31.10.2019
Peripellas Peripellas ....................: 31.10.2019
@baby0101 ....................: .../10/2019
@osmo ..........................: 01.11.2019
oblomov21 oblomov21 ...............: 02.11.2019
can kuzular adet tarihleriniz geçmiş umarım bebiş haberleri vardır.
evet canım çok şükür ben hamileyim battan 4 gün önce öğrendim:KK200:

Bugün adet olucam sanırım kuzum benide ekle listeye 30 günde gelirse 3 Aralık 44 günde gelirse 18 Aralık 😪 yani bat belirsiz 3 Aralık ekle sen ben 18 ine kadar beklerim artk

Eklicem kuzum çok takıyosun kafana sanırım bu kadar gecikme oluyomuydu daha önce
Kuzum benim adet daha düzene girmedi bu gelecek olan doğum dan sonra 3. Adetim ondan bu gecikme kafama takmadm. Adete 2 gün kala sıkıntı yaptm sonra kan verdim olmadığını öğrendim daha rahatladım ama ancak gelebildi

Kuzum benim adet daha düzene girmedi bu gelecek olan doğum dan sonra 3. Adetim ondan bu gecikme kafama takmadm. Adete 2 gün kala sıkıntı yaptm sonra kan verdim olmadığını öğrendim daha rahatladım ama ancak gelebildi
Anladım kuzum keşke adetin düzene girene kadar korunsan gecikme yaşadığında sıkıntı yapmazsın

Bende regl oldum 3 gun erkeb oldum hatta artık bir daha ki aya insallah 😊
Kuzu ben 9 gün erken adet oldum 🙃 artık ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok önümüzdeki aylar hangi ay olursa saldım çayıra mevlam kayıra. Güzel Rabbim boş bırakmaz elbet kucaklarımızı

Bende hasta olduk şimdi gördüm bildirim gelmedi 🙂 artık Aralık ayına bakcaz.

@damlacik88 ..................: 25.10.2019
@Srks .............................: 25.10.2019
@Aslihanugur .................: 26.10.2019
@Guloos .........................: 27.10.2019
N nimesota .....................: 31.10.2019
Peripellas Peripellas ....................: 31.10.2019
@baby0101 ....................: .../10/2019
@osmo ..........................: 01.11.2019
oblomov21 oblomov21 ...............: 02.11.2019
can kuzular adet tarihleriniz geçmiş umarım bebiş haberleri vardır.
Benim de yok maalesef :( Bir dahaki aya inşallah.

slm kızlar yine ben bi yıldı 2. çocuk istiyoruz reglim hep düzenlidir bu ay 2 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı sizce umut varmı

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Tüm hamişler sağlıkla kucaklasın darısı tüm isteyenlere olsun :anneadayı:Benimde bir kızım var nasipse 2. Gebeliği düşünüyorum. Bugün kontrol amaçlı muayenede rahimde polip olduğunu öğrendim. Bazen gebeliğe engel olabildiğini söyledi doktorum. Aynı durumu yaşayan var mı aramızda?

slm kızlar yine ben bi yıldı 2. çocuk istiyoruz reglim hep düzenlidir bu ay 2 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı sizce umut varmı

kimse cvp yazmadı bana😔 reglim 1 gün geçtiğinde negatif çıktı gecikmenin 3üncü günündeyim hiç ümit var mı sizce

Back