Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah senin içinde bir sürpriz olur. Hiç belli olmaz arkadasım :)

Benimde kürtajdan sonra ilk denemem ama regl oldum bugün.Sanirim yumurtlama düzenim henüz eski haline gelmediği için birde eşim hastaydı çok değerlendirmedim.Hayaller kasima kaldı

Adet günüm 18 ekimdi evet ama ben 1 hafta erken adet oldum. Böyle olmazdı. Yeni evliyim 2 aylık. Ondandır diyolar. Şimdi hiç belli değil ne zaman ne olurum. Ovulasyon testi de yapmadım hiç. Takipsiz rastgele devam ediyoruz

Benimde 19kasim.Eğer bu ay olmazsa kürtajdan sonra 3.ayima giricem.Pihtilaşma testlerini vs isticem.

Öyle devam et canım çok takma kafana hem daha çok yeni evliymişsin en çok ta yeni evliyken takmaz insan zaman geçince daha takıntılı oluyosun. Bugünlerini güzel geçir.

Merhaba arkadaslar evde misafir oldugundan cok fazla giremedim foruma ama okunaya çalışıyorum Bizim de bu ay hep rastgele oldu denemeler gecen ay ovulasyon falab filan lı yaptık olmadı belki rastgele yapinca tutar hayırlısı bakalim

Misafir iyidir bereketiyle gelmiştir. Bu ay gelir senin bebiş

Ben belirti melirti araştırmayacaktım. Bununla ilgili konularda da dolaşmayacaktım ama dayanamadım yine burdayım

Of ya akşam 5ten beri bir sürü topik okuyorum 7 saat oldu resmen, bazıları erken gebelik testinde çıkmadı bat üzerinden 6 gün geçtikten sonra da çıkmadı kanda çıktı falan yazmış acaba banada mi öyle olmustur bilmiyorum. Çünkü çok değişik vücudum bu ay ya. Göğüslerime dokunamiyorum 1 hafta olcak , aşırı büyüdüler ve alev gibi yanıyorlar. İshal, var genel anlamda vücudum içten yanıyor sanki. Karnımın İçi dolu dolu ağır hissediyorum idrara çıkma arttı, anlamsız bas agrilarim var. Ne biliyim bi ay bi değişik. Düşünceleriniz neler kızlar ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…