• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim buraya yanlış yazılmıştı en son. Günü geçince de silinmiş. Neyse bat 18 ekim benim. Dün ilk açık pembe leke, sonra gün bitene kadar her lavaboya çıkışımda kahverengi leke geldi peçeteye. Bu sabah da daha çok ama yine peçeteye kahverengi vişne çürüğü rengi karışımı bişey geldi. Korktum :KK57: Tekrar tuvalete gittiğimde de geldi. Adet mi olmaya çalışıyorum acaba. Çünkü tam bi adet kanı gibi de değil gelen. Ama yakın da sayılır.

arkadaşlar yeni yazılan mesajları göremiyorum sebebi ne acaba

Öncelikle tebrik ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah 🙏🏻 bişey soracaktım. Benim sadece pik günü ilişki oldu inşallah tutmustur diğer aylardan farklı olarak çok aşırı akıntı var sizde de olmus muydu bugun 10.gün pik gününden itibaren.. Kasık batması da var ama akıntı çok fazla
Sağol canım amin inşallah hepinize nasip olsun belirtilere çok bakma akıntı oluyor evet ama akıntı olup da hamile olmayanda oluyor sen belirtileri kafana takma yani belirti arama bat ın geçsin test yap🙏

kirmizi puantiye kirmizi puantiye 🤦‍♀️kuzum k bakma sanırım eklerken karışıklık yapmışım hemen ekliyorum. Bu arada yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle çünkü da 1 hafta adetine güzel haberler alırsın inş. Tekrar özür dilerim canım 😊
Malesef az önce tam bi adet kanaması gibi geldi :( Ben hiç böyle bişey yaşamamıştım. 1 hafta erken adet yani. Moralim bozuldu çok:KK43:Sebep ne onu düşünürken

Günaydın kızlar, lütfen yardımcı olur musunuz ?
En son 20 eylülde adet gördüm sonrasında ovülasyon dönemlerinde ilişkimiz oldu eşimle ve şuan adet günüme 1 hafta var ve mide bulantısı , kasık batması gbi sorunlar yaşıyorum fakat hiç kusmadım midem bulanıyor ve yanma hissediyorum . Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Çok mu erken yaptım bilmiyorum 🤷‍♀️. Sorunlarım da psikolojik mi bilmiyorum , test yapmıcaktım ama dayanamadım yaptım ama sonuç negatif . Deneyimleriniz varsa paylaşabilir misiniz 2 aylık evliyim . 😊

Kızlar biyerde okudum denemeniniz oldu mu bilmiyorum ama denemekte fayda var
ateş ölçmeyi yöntemi şöyle adetin ilk gününden itibaren her sabah aynı saatte yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölçüyosun bir sabah yarın derecelik bir düşüş olursa ateşinde o gün yumurtlama oluyor evet yumurtlama olup döllenme olduysa ertesi gün ateşin normalden yarım derece kadar yüksek oluyor ve adet tarihine kadar düşmesse hamilesin demektir eğer adete 1 veya 2 gün kala düşüş olursa hamile degilsindir

Malesef az önce tam bi adet kanaması gibi geldi :KK43: Ben hiç böyle bişey yaşamamıştım. 1 hafta erken adet yani. Moralim bozuldu çok:KK43:Sebep ne onu düşünürken
Canım bozma moralini yumurtlama gününü tam biliyomuydun belki hemen adet bitiminde yumurtan çatlamıştır o yzden erken gelmiştir. Bak benim temmuz ayında adetimin 6.günü yumurtam 23ml di dr o gece iğne yaptırdı muhtemelen iğneden önce çatlamış 36 saat sonra aşılama yapıldı 9 gün önce adet oldum

Günaydın kızlar, lütfen yardımcı olur musunuz ?
En son 20 eylülde adet gördüm sonrasında ovülasyon dönemlerinde ilişkimiz oldu eşimle ve şuan adet günüme 1 hafta var ve mide bulantısı , kasık batması gbi sorunlar yaşıyorum fakat hiç kusmadım midem bulanıyor ve yanma hissediyorum . Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı . Çok mu erken yaptım bilmiyorum 🤷‍♀️. Sorunlarım da psikolojik mi bilmiyorum , test yapmıcaktım ama dayanamadım yaptım ama sonuç negatif . Deneyimleriniz varsa paylaşabilir misiniz 2 aylık evliyim . 😊
Canım hoşgeldin. Çok erken başlamışsın bebek düşünmeye daha 2 aylık evlisin. beni sakın yanlış anlama kuzum çünkü nekadar çok düşünürsen ne kadar çok strese girersen o kadar erteliyosun bebek mevzusunu. Evlendim tutturdular bebek bebek yav korunmuyoruz ama aklımızda da yok olursa olur 5. Ayımızda oldu ama düşük oldu. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti ve birdaha olmadı düşünmediğim takmadığım o 5 ayımı çok arıyorum. Umarım belirtilerin psikolojik değildir canım inş. Hamilesindir çünkü eğer hamile değilsen bundan sonraki ayların katkat daha fazla düşünceyle geçireceksin. Tecrübeyle sabittir

Canım hoşgeldin. Çok erken başlamışsın bebek düşünmeye daha 2 aylık evlisin. beni sakın yanlış anlama kuzum çünkü nekadar çok düşünürsen ne kadar çok strese girersen o kadar erteliyosun bebek mevzusunu. Evlendim tutturdular bebek bebek yav korunmuyoruz ama aklımızda da yok olursa olur 5. Ayımızda oldu ama düşük oldu. Üzerinden 1 buçuk yıl geçti ve birdaha olmadı düşünmediğim takmadığım o 5 ayımı çok arıyorum. Umarım belirtilerin psikolojik değildir canım inş. Hamilesindir çünkü eğer hamile değilsen bundan sonraki ayların katkat daha fazla düşünceyle geçireceksin. Tecrübeyle sabittir
Haklısınız gerçekten benm de eşimin yaşından dolayı fazlasıyla istekli o yüzden dediğiniz gbi sürekli düşünmek zorunda kalıyorum elimde olmadan hayırlısı artık be dyeyim 🙏

Benide aranıza kabul ederseniz çok sevinirim bende 15 aylık evliyiz en başından buyana istiyiruz ama henüz gelmedi mucizemiz .. inşallah bende diğer bekleyen arkadaşlarda bu yıl bitmeden güzel haberler alırız ...

Back