- 27 Haziran 2018
- 665
- 483
- 33
- 37
- Konu Sahibi Cansinsenn
4. Kim kiBak sen şu cadılara hiç haber de vermiyolar ☺ ama bişey diyimmi topic gerçekten uğur getiriyor sanınım 2 hamişi de sayarsak 4 hamiş oldu bu ay![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4. Kim kiBak sen şu cadılara hiç haber de vermiyolar ☺ ama bişey diyimmi topic gerçekten uğur getiriyor sanınım 2 hamişi de sayarsak 4 hamiş oldu bu ay![]()
![]()
Valla canım hiç sorma benimde öyle biraz zorluyorum adamı yorgunluktan zorla oluyo ne kadar faydası olur bilemiyorumçalışma süreci nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz mesela ben imkansız gün aşırı ilişki ayarlayamıyorum yaa olmuyıor
Çağlas galiba nicki gelir gelmezhamile olduğunu öğrenmiştik lisyeye ekleme fırsatımız olmadı4. Kim ki![]()
allahkolaylık versin bizeValla canım hiç sorma benimde öyle biraz zorluyorum adamı yorgunluktan zorla oluyo ne kadar faydası olur bilemiyorum
Aynen öyle vallaallahkolaylık versin bize![]()
Ozaman büyük harflerle yazmamışsın insan hamile kalırda küçük harflerle mi yazar hiç aaa çok ayıpYazmıştım aslında ama henüz keseyi göremedik. Amin inşallah allah isteyen herkese nasip etsin![]()
Ekledim canım uğurlu gelsin inşaallah ❤Merhabalar bende 1,5senelik evliyim 9aydır deniyoruz ama olmadı maalesef doktora hiç gitmedim ama önümüzdeki hafta gideceğim yeni bat 26ekim beni de ekler seniz sevinirim![]()
Teşekkür ediyorum inşallah hepimiz için güzel bir ay olurEkledim canım uğurlu gelsin inşaallah ❤
İnş canım hoşgeldin bu aradaTeşekkür ediyorum inşallah hepimiz için güzel bir ay olur![]()
Eklerim canım hoşgeldin1ekim de beni ekleyebilir misiniz?
Aminn cnm inşallah korkuyorum biraz iki düşüğüm var hamileyim diyemiyorum kendime bile inş sağlıklı devam ederOzaman büyük harflerle yazmamışsın insan hamile kalırda küçük harflerle mi yazar hiç aaa çok ayıpRabbimin izniyle keseyi de görürsün inş
![]()
Hoşbulduk :)İnş canım hoşgeldin bu arada![]()
Hiç öyle canını sıkma canım Allahın izniyle sağlıklı devam edecek inş. Korkma sakınAminn cnm inşallah korkuyorum biraz iki düşüğüm var hamileyim diyemiyorum kendime bile inş sağlıklı devam eder
Decavit ve prosgestan100 verdi doktorum haftaya cmtsi kontrolüm var inş herşey yolunda gider cnmHiç öyle canını sıkma canım Allahın izniyle sağlıklı devam edecek inş. Korkma sakın
Dr un tedbir alman için gerekeni yapmış sende biraz dikkatli ol gerisi Allahın takdiri canım Kendini strese sokmaDecavit ve prosgestan100 verdi doktorum haftaya cmtsi kontrolüm var inş herşey yolunda gider cnm