Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar reglime 8 gün var bende kabızlık var 2 gündür çok kötü normalde hiç kabız olmam ateş basıyor ellerim ateş gibi sanki hep bugün baş ağrısı ve aşırı gerginim vücudumda ödem çok göğüslerimde bişey yok sizce gebelik belirtisi midir

Geçen hafta sağ kasığımda bi nokta ağrıyordu. Ondan beri de sürekli bir şişlik var. Bakalım erken gebelik belirtileri mi bunlar

Günaydın ben, de ekler misiniz BAT 22/10/2019

acaba prolaktin hormonun muı yüksek.Süt geldiğine göre öyle birşey olabilir. Bu hormonda gebe kalmana engel. Benimde yaşında bir oğlum var. bir yıla aşkın korunmuyoruz ama tık yok. Ben tüm tetkiklerimi yaptırdım. Temiz çıktı. Bakalım hayırlısı olur inşallalh.

Benide ekler misiniz 22 Ekim bat. 2.yi istiyoruz inşallah. Kızım evde yalnız birbirlerine arkadaş olsunlar. İlk ayımız olacak hayırlısı olsun hakkımızda. Benim dileğim benden önce rabbim hiç evladı olmayanlara versin sonra bizlere nasip etsin inşallah. Hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Hoşgeldin canım
Amin canım en kısa zamanda sanada 2. yi nasip etsin inş ekledim seni de

hanımlar bata son günler, geçtiğimiz hafta feci sol kasık batmalarım ve sanki adet olacakmışım gibi karın ağrılarım vardı. Bu hafta bir şey yok ama sabah bir baş ağrısıyla uyandım ki sormayın. Artık bekliyorum heyecanla günü gelsin test yapayım diye

Az kalmış canım hadi hayırlısı bakalım inş 2 kırmızı çizgiyi görürüz burda

gittim dr a tüm hormon değerlerim normal çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…