Gebeliğe Hazırlık 🤰Eylül & Ekim & Kasım & Aralık Gebeliğe Hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
19 eylül sabahı 5 te tuvalete girdim peçete ile sildim 1 2 damla K.rengi leke geldi 2 adet nokta yani tamam başlıyor adet dedim ped takip yattim o günden beri gelen giden yok onu adet diye saycam ama olacak şey değil 2 gün geçince test yaptım negatif 2 gün daha geçti birdaha yaptım yine negatif artık ekimi beklicem olmazsa mecburum Dr a gitmeye

Yerleşme kanamasıdır belki diye düşünüyorum ama çıkmasıda lazım dediğin gibi yap canım 2 gün daha bekle bakalım 2 ihtimal var ya adet gelecek ya bebiş iyi düşün iyi olsun

Şu bekleme süreçleri daha heyecanlı ya acaba oldu mu ? Bu ay olmayacak mı? İnsan ister istemez düşünmeden edemiyor

onu başarabildim çok şükür :) kapımın dışındaki tüm sıkıntıları orada bırakıyorum evin içine sokmuyorum, dışarıda da eskisi kadar kafama takmıyorum hiçbir konuyu. çünkü stres de tutunmayı engelliyor diye duydum

Şu bekleme süreçleri daha heyecanlı ya acaba oldu mu ? Bu ay olmayacak mı? İnsan ister istemez düşünmeden edemiyor
Birde gecikme oldumu tadından yenmiyor 10 gündür beklenen adetim gelmiyor 2 test negatif ama umutluyum çünkü adet olmadım istesem hemen bi Dr a gidip icimin tertemiz olduğunu öğrenebilirim ama ben bu heyecanı biraz daha yaşamak istiyorum çünkü her ay tıkır tıkır adet olduğum için nasip olmuyor yaşamak

Aynen öyle canım en iyisini yapıyosun hep böyle ol

Benimde daha iki hafta var gecikmediği halde her gün bakasım geliyor o teste para yetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…