- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
bat tarihini yeniletmek ve ekletmek isteyen Güzel mi güzel anne adaylarımız tarihi yazıp etiket yapmanız yeterli
❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canım sen nasılsın ben daha çalışma sürecindeyim henüz bekleme sürecine geçemedim bu ay herkes için hayırlı geçsin inş bol hamişli bi ay olsunNasılsınız arkadaşlar bekleme süreçleri nasıl geçiyor :)
Benide ekler misiniz benİmde 4 ütam 4 kişi bekliyoruz 4 ünü bakalım![]()
Beni de ekler misiniz 4 ekimbat tarihini yeniletmek ve ekletmek isteyen Güzel mi güzel anne adaylarımız tarihi yazıp etiket yapmanız yeterli❤
Çok sarsıyor bünyeyi diyorlar kaç aydır deniyosunuzAcaba nasıl hamile kalırım diye topik topik geziyorumgaliba klomen kullanıcam bu ay . Var mı aramızda klomen kullanan bu ay
Canım klomen değil ama eşdeğer bi ilaç kullandım 5 ay hani seni üzmek istemem ama ben faydasını görmedim. Dr a gittiğim ilk ay 3 yumurtam vardı 2. Ay 2 ye düştü 3. 1 e düştü sonraki ay aşılama oldum yine 1 yumurtam vardı tutmadı bilmiyorum ama ben faydasını görmediğim gibi sanki zararı olmuş gibi hissediyorumAcaba nasıl hamile kalırım diye topik topik geziyorumgaliba klomen kullanıcam bu ay . Var mı aramızda klomen kullanan bu ay
Hoşgeldin canım eklerim tabi inş topiğimiz uğurlu gelir ❤Beni de ekler misiniz 4 ekimHayırlısı ile olursa ilk olcak 7 aydır deniyoruz bir problem yok deniliyor bakalım hayırlısı
![]()
Ay inşallah ya 4 ünü bekleyen baya kişi varmış burda inşallah bereketli olur 4 ekim mutlu haberler alırızHoşgeldin canım eklerim tabi inş topiğimiz uğurlu gelir ❤
Bende bi defa kullandım hatta çatlatma iğnesi de yaptırdım olmadı bu defada evde hazır varken bi daha deniyim dedim canım bi umut işte klomenle hamile kalan çok insan var Allah büyüktürCanım klomen değil ama eşdeğer bi ilaç kullandım 5 ay hani seni üzmek istemem ama ben faydasını görmedim. Dr a gittiğim ilk ay 3 yumurtam vardı 2. Ay 2 ye düştü 3. 1 e düştü sonraki ay aşılama oldum yine 1 yumurtam vardı tutmadı bilmiyorum ama ben faydasını görmediğim gibi sanki zararı olmuş gibi hissediyorum
Sen ne kullandın Canım femara mıCanım klomen değil ama eşdeğer bi ilaç kullandım 5 ay hani seni üzmek istemem ama ben faydasını görmedim. Dr a gittiğim ilk ay 3 yumurtam vardı 2. Ay 2 ye düştü 3. 1 e düştü sonraki ay aşılama oldum yine 1 yumurtam vardı tutmadı bilmiyorum ama ben faydasını görmediğim gibi sanki zararı olmuş gibi hissediyorum
İyi canım sen nasılsın ben daha çalışma sürecindeyim henüz bekleme sürecine geçemedim bu ay herkes için hayırlı geçsin inş bol hamişli bi ay olsun❤
çalışma süreci nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz mesela ben imkansız gün aşırı ilişki ayarlayamıyorum yaa olmuyıorİyi canım sen nasılsın ben daha çalışma sürecindeyim henüz bekleme sürecine geçemedim bu ay herkes için hayırlı geçsin inş bol hamişli bi ay olsun❤
Eklerim tabi canım herşeyin hayrlısı diyelim hoşgeldin bu arada ❤herkese merhaba arkadaşlar. yaşım 31. bir oğlum var 5 yaşında. evlendikten 6 ay sonra sürpriz oldu bize. o yüzden belirti falan bilmedim. 2. bebiş için 4 aydır ufak ufak çalışmalar yapıyoruz :) bu ay bütün belirtileri yaşadım. ince ince sızı gibi kasık bel ağrısı. bacaklarım ağrıdı. ara ara tek taraflı kasık batmaları. çok fazla akıntı. sivilce. gaz. hazımsızlık. hafif mide bulantısı. sinirlilik. mide yanması. (ilk gebelikte de sürekli mide yanması olmuştu.) adetten birkaç gün önce ovulasyon testinde koyu t çizgisi. adet döngüm 26-27 gün en fazla 28 gün olmuştu birkaç kez. fakat bu ay 28.gün oldu hala bişi yok. dedim tamam hiç uzamazdı kesin bu ay oldu. test yaptım negatif. ve maalesef 29. gün oldum. bu ay karar verdim. kafama takmıcam. test falan yok. yumurtlama takip yok. bakalım akışına bırakıp görelim. bu arada BAT 23 ya da 24 ekim. beni de eklerseniz sevinirim.
Yok canım letresan dı benim ilacımSen ne kullandın Canım femara mı
Amin canım inş güzel bi ay olsun ❤iyiyim bende çok şükürbizim çalışmalar bitti bekleme sürecindeyim bakalım herkes için güzel bir Ay olur
![]()
Bak sen şu cadılara hiç haber de vermiyolar ☺ ama bişey diyimmi topic gerçekten uğur getiriyor sanınım 2 hamişi de sayarsak 4 hamiş oldu bu ay26 Eylül u bekleyen iki kişi de hamile. Hayırlısı ile darısı diğer kişiler e