- Konu Sahibi Cansinsenn
Bende ikinci çocugumu bekliyorum ama olmuyo 5 aydır deniyoruz bu ayda hasta oldum kısmet ekime bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım topic uğurlu gelsin inş. 6. ayında hamiş kalırsın inş.Bende ikinci çocugumu bekliyorum ama olmuyo 5 aydır deniyoruz bu ayda hasta oldum kısmet ekime bakalım
Amin iinnnşallahhHoşgeldin canım topic uğurlu gelsin inş. 6. ayında hamiş kalırsın inş.
19 eylül sabahı 5 te tuvalete girdim peçete ile sildim 1 2 damla K.rengi leke geldi 2 adet nokta yani tamam başlıyor adet dedim ped takip yattim o günden beri gelen giden yok onu adet diye saycam ama olacak şey değil 2 gün geçince test yaptım negatif 2 gün daha geçti birdaha yaptım yine negatif artık ekimi beklicem olmazsa mecburum Dr a gitmeyeİnş gerek kalmaz dr a falan orta yerde bi yerde dur canım herşey insanlar için umut etme demiyorum ama tam ortada durursan adet olursan çok üzülmezsin adet olmaz hamiş kalırsan süpriz olur. Ne zaman ki insan çok istediği şeyi düşünmekten vazgeçiyo ozaman bi süpriz oluveriyo gerçek hayatta hep bunu yaşadım. Çocuk meselesinde henüz bende aklımdan çıkartamadığım için süprizle karşılaşamadım ama Allah çok büyük yinede kendimi şanslı hissediyorum dr kısırsın çocuğun olmaz demedi mesela![]()
Yerleşme kanamasıdır belki diye düşünüyorum ama çıkmasıda lazım dediğin gibi yap canım 2 gün daha bekle bakalım 2 ihtimal var ya adet gelecek ya bebiş iyi düşün iyi olsun19 eylül sabahı 5 te tuvalete girdim peçete ile sildim 1 2 damla K.rengi leke geldi 2 adet nokta yani tamam başlıyor adet dedim ped takip yattim o günden beri gelen giden yok onu adet diye saycam ama olacak şey değil 2 gün geçince test yaptım negatif 2 gün daha geçti birdaha yaptım yine negatif artık ekimi beklicem olmazsa mecburum Dr a gitmeye
Tamam canım o kötü tarih hiç gerçekleşmesin inşallahEkliyorum canım iyi çalış bu ay tamammıbu arada 21 ekimi beklemiyoruz unut o tarihi topiğin şartı bu
❤
Ooooh gelsin bebişler çifter çifterTamam canım o kötü tarih hiç gerçekleşmesin inşallahunutuyorum
![]()
Hadi inşallahOoooh gelsin bebişler çifter çifter![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onu başarabildim çok şükür :) kapımın dışındaki tüm sıkıntıları orada bırakıyorum evin içine sokmuyorum, dışarıda da eskisi kadar kafama takmıyorum hiçbir konuyu. çünkü stres de tutunmayı engelliyor diye duydumBence en önemlisi stresten uzak dur hepsi bu zaten diğerlerini yapmaya başlamışsın bebek için ilişki yaşama tavsiyemadet olunca canın sıkılmasın günlük yaşantına devam
sonra gelir o bebiş
❤
Birde gecikme oldumu tadından yenmiyorŞu bekleme süreçleri daha heyecanlı ya acaba oldu mu ? Bu ay olmayacak mı?İnsan ister istemez düşünmeden edemiyor
![]()
Aynen öyle canım en iyisini yapıyosun hep böyle olonu başarabildim çok şükür :) kapımın dışındaki tüm sıkıntıları orada bırakıyorum evin içine sokmuyorum, dışarıda da eskisi kadar kafama takmıyorum hiçbir konuyu. çünkü stres de tutunmayı engelliyor diye duydum
Birde gecikme oldumu tadından yenmiyor10 gündür beklenen adetim gelmiyor 2 test negatif ama umutluyum çünkü adet olmadım istesem hemen bi Dr a gidip icimin tertemiz olduğunu öğrenebilirim ama ben bu heyecanı biraz daha yaşamak istiyorum çünkü her ay tıkır tıkır adet olduğum için nasip olmuyor yaşamak
![]()
Bugün yine aldım içimden bi ses sürekli test yap diyorBenimde daha iki hafta var gecikmediği halde her gün bakasım geliyoro teste para yetmez
![]()
Eklerim tabi canımbeni de alabilir misiniz?
BAT tarihim 04.10.2019![]()
İnş hayırlı haber alırsınız canımtam 4 kişi bekliyoruz 4 ünü bakalım![]()
Ne tedavisi görüyosunuz acaba klomen falan mıGünaydın kızlar bugün geri başladım tedaviye hakkımda hayırlısı inşallah kizlarr![]()