- 23 Mart 2019
- 1.005
- 1.896
- 83
- 38
- Konu Sahibi Cansinsenn
Çok güzel haber canım buCanım haber vericem demiştim. Bugün doktora gittim beta 160 çıktı. Netleşti çok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel haber canım buCanım haber vericem demiştim. Bugün doktora gittim beta 160 çıktı. Netleşti çok şükür![]()
Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım haber vericem demiştim. Bugün doktora gittim beta 160 çıktı. Netleşti çok şükür![]()
Üzülme canım önümüzdeki bütün aylar bizim nasipte bu ay yokmuş ❤Bende şimdi geldim kızlar doktordan kan verdim ama 0.10çıktı malesef ki hamile değilim umutlar ekime kaldı adet geçikmesi içinde kadın doğum doktoruma gidicem
Hoşgeldin canım inş olmazsında 2.ci hamişimz sen olursunDün çatlatma iğnesi oldum. Bat 26 Eylül inş olmam. 2 düşüğüm var. Yorumlar çok pozitif geldi . Allah isteyen herkese versin.
Yk tatlım negatif
Sağlık olsun canım bu ay'ı iyi değerlendir canım ekim ayımız şenlensinYk tatlım negatif
Ben daha adet olmadımbugün günüm ama testte negatif gelen giden bişeyde yok
Yok değilim benceLollapollosaa canım belirtilerin ne durumda hala hamişsin dimi 2 günün kaldı bak bu duruma alıştırdım kendimi güzel haberler gelsin artık
❤
Hayırlısı olsun canımYk tatlım negatif
İnşallah geç döllenmedirBen daha adet olmadımbugün günüm ama testte negatif gelen giden bişeyde yok![]()
İnşallahİnşallah geç döllenmedir
Amin canım inşallahÇok güzel haber canım buRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş hamiş listesi hazırlayınca başa seni yazıcam
❤
Çok sağ ol canım darısı sizlere inşallahHayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnş adet olmazsın canım minnoş haberleri birbir dökülür şu topic e Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inşYok değilim bence
Belirti hiç kalmadı .bulantı ve baş dönmesi geçti nedense..
Gazim var ki regldrn önce de olur
Mide bulandirmak istemem ama kokusu değişir .yine öyle
Bugün karnim doymuyor istahim çok açık
Yarın okuldan gelirken test almayı planlıyorum
Leke filan gelirse almiycsm
Arkasından adetim geliyor çünkü
İnşallah sizlerden iyi haber alırız ☺![]()
İnş geç döllenmedir canım inş gelmez adetinBen daha adet olmadımbugün günüm ama testte negatif gelen giden bişeyde yok![]()
İnşallah canımİnş adet olmazsın canım minnoş haberleri birbir dökülür şu topic e Rabbim hayırlı zamanda hayırlısını versin inş❤