Gebeliğe Hazırlık 🤰🏻Ağustos ayı hamilelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
soğan kürü yapıyprum bugün 4. Gün bakalım bi faydası olacakmı hiç umudum yok ama neyse

Hcg değerin gayet iyi Benim 2 kimyasal geçmişim olduğu için de kaygı seviyem yüksek.. ama dediğin gibi çok belirti olmasa da hcg n çok iyi
Belirtlere çok bel bağlamamak lazım
Evet canım kimyasal rahimi gebeliğe hazırlıyor deniyor ama inşallah bu ay sende hayırlı haberi alırsın

Merhaba canim,
Ben haziran da kimyasal gebelik gecirdim. Ama yumurtlamanin 7. Günü hcg 1.2 idi. Ondan 3 gün sonra idrar testim pozitif di. Cok erken test yapmissin. Insallah vardir ve gec yerlesmis olur !! ❤❤
İnşaAllah kuzummm inşallahhh

Ferah tut yüreğini inşallah meleğin seninledir

Seni de ekliyorum canım

Hiç yok sende var mı
Ara ara hafif baş dönmesi oluyor, vücut sıcaklığım normalden yüksek. Göğüslerde de hafif sızı başladı. Ama bundan öncekilerde de hissetmştm. O yüzden en önemlisi hcg nin düzenli artması. Yani bence hamileyim ama biraz daha bekleyeceğim test için

Ayyyy hadi inşaAllahhhhh

Listeye yanlış bakmadysam senin bat yarınmış
Evet kuzum yarın ama bende hiç bir belirti yok bir hafta önce beta 0.1 di zaten erkendi ama olsun belirtide yok bu ayda çöp oldu anlayacağın

Göğüslerde sızı bildiğimiz sızı mı yoksa böyle dolgunluk ve acıma gibi mi hani yumurtlama döneminde hassasiyet oluyor ya o gibi mi farklı mı?

Evet kuzum yarın ama bende hiç bir belirti yok bir hafta önce beta 0.1 di zaten erkendi ama olsun belirtide yok bu ayda çöp oldu anlayacağın
Çok kişiden duydum sıfır belirtiyle hamile kalan var.. Umarım hamilesindir

Göğüslerde sızı bildiğimiz sızı mı yoksa böyle dolgunluk ve acıma gibi mi hani yumurtlama döneminde hassasiyet oluyor ya o gibi mi farklı mı?
Yok o şekilde değil, birden içten gelen bir ağrı gibi oluyor. Sanki damarlarımda hissediyorum. Yumurtlamadaki gibi değil.

Laboquick yada innovita al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…