• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Akimeracım benimde 5+5 te sadece keseler görünmüştü.bence çok normal.yolk kesesinin olması sağlıklı bir gebeliğe işarettir.bak biz özelden birbirimize adlarımızı yazdık,o şekilde dua edeceğiz.sende ismini yolla istersen.o şekilde daha makbulmuş.

Nigar sanada şimdiden iyi bayramlar canım.

özele gerek yok cnm topikte adımı öğrenmeyen kalmadı biz bizim topikte telefon numaralarımızıda verdik görüşüyoruzda inşallah darısı bu topiğin başına.adım ayşe bu arada

cnm benim saol kanamam durduda biraz cnm sıkkın bugün randevum vardı 5+5 kese var yolk kesesi var bebiş yok.doktor bayramdan snrya randevu verdi hala gözükmesse boş gebelik olarak sayılıyomuş ve kürtaj yapacaklarmış.bu belirsizlik moralimi çok bozuyo.bu arada duygularını o kadar güzel ve yoğun anlatmışsınki benim için sözün bittiği yer orasıydı arkadaşım.hiç bişey sölemek istemedim çünkü ben çocuk kaybetmedim ne kadar senin yerine kendimi koymaya çalışsamda bu mümkün olamaz.sadece senin için temennide bulunabilirim.şu mübarek günde dilerim rabbimden sanada diğer arkadaşlarada boy boy sağlıklı kızlı erkekli aratmadan sıkıntıya sokmadan dünyanın en güzel bebişlerini kollarınıza almayı nasip etsin.allah bidaha böle dert vermesin.bu arada herkesin kadir gecesini kutlar yapılan tüm duların kabul olmasını allahtan dilerim.sizlere bol bol dua edicem sizde bana edin arkadaşlar.kendimi bu gebeliğe hazır hissetmesken hamile olduğumu öğrendim.ama birden sanki hiç çocuğum yokmuş gibi karnıma düşen bu cenine sımsıkı bağlandım.dileğim rabbimden kötü bişey yaşatmasın.bana hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip etsin.sizlerede en kısa zamanda hamile kalıp müjdenizi vermeyi nasip etsin..

Dün kızıma gittim yine iş çıkışı kardeşimle birlikte , teyzesi ile suladık oraları,oturduk , dua ettik, bayram yeri gibiydi mezarlık herkes birşeyler dağıtıyor, birşeyler okuyor çoluk çocuk nasıl güzel geldi bana, nasıl iyi hissettim kendimi neden bilmem huzurlandım ,huzurla döndüm eve ...Hepimiz için dua ettim arkadaşlarım ... Ayşecim aklına kötü şeyler getirme ne diyoruz başından beri hayırlısını istiyoruz Rabbim den, Allah evlat acısı vermesin tek duam sonradan üzüleceksen Rabbim bilir herşeyin en iyisini şimdiki bu üzüntülerinle kal, tek temennim bu ...inan daha sonra üzülmek çok çok çok daha da zor , tarif et deme,tarif edemem , anlatamam nasıl bir his olduğunu , anlama da zaten boşver görüp göreceğin tek sıkıntı bunlar olsun güzel kardeşim...Amaaa hep diyorum dualarım sizlerle....

isim|preeklamsi yaşadığı hafta|doğum|bebek ağırlığı|küvez süresi|sonuç|korunma süresi|
Nehirinannesi|29.hafta|29.hafta| 780 gr|17 gün |05.06.2011 de kaybettik :(| 6 ay |
Toprakesra |32.hafta| 32.hafta| |12 saat| kaybettik :(| 6 ay |
Akimera |20.hafta| 30.hafta| 1 kg |45 gün | :nazar:çok şükür bizimle 15 aylık |tekrar hamile 5+6 :nazar:|
Nigar50 |20.hafta| 26.hafta| 780 gr|75 gün| :nazar: çok şükür bizimle 5 yaşında |kardeş istiyoruz |
Tuana2010 |23.hafta| 27.hafta| 715 gr| 2 gün| kaybettik :(| 20 ay oldu hadi artık |
Ylmznrm | 25.hafta| 27.hafta| 700 gr|30 saat| kaybettik :( | 2.kez hamile kaldı |
Ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr| |:nazar:çok şükür bizimle 11 aylık|
Firdos 3.gebeliği |33.hafta |33.hafta| | |çok şükür ikizler bizimle :nazar::nazar: 15 aylıklar |kardeş istiyoruz |

Galiba bu kez oldu :1: hadi listemiz hayırlı olsun ..Sağlıklı ,uzun ömürlü bebişler ve annelerle dolup taşsın inşallahhhhhh :49::49:

isim|preeklamsi yaşadığı hafta|doğum|bebek ağırlığı|küvez süresi|sonuç|korunma süresi|
Nehirinannesi|29.hafta|29.hafta| 780 gr|17 gün |05.06.2011 de kaybettik :(| 6 ay |
Akimera |20.hafta| 30.hafta| 1 kg |45 gün | :nazar:çok şükür bizimle 15 aylık |tekrar hamile 5+6 :nazar:|
Nigar50 |20.hafta| 26.hafta| 780 gr|75 gün| :nazar: çok şükür bizimle 5 yaşında |kardeş istiyoruz |
Tuana2010 |23.hafta| 27.hafta| 715 gr| 2 gün| kaybettik :(| 20 ay oldu hadi artık |
Ylmznrm | 25.hafta| 27.hafta| 700 gr|30 saat| kaybettik :( | 2.kez hamile kaldı |
Ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr| |:nazar:çok şükür bizimle 11 aylık|
Firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1900gr-1660gr. | 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle :nazar::nazar: 15 aylıklar |kardeş istiyoruz |

Galiba bu kez oldu :1: hadi listemiz hayırlı olsun ..Sağlıklı ,uzun ömürlü bebişler ve annelerle dolup taşsın inşallahhhhhh :49::49:

canım kendimle ilgili olarak düzeltmeler yaptım.3 değil 2.gebeliğimdi.birde bebişlerin doğum kilosunu yazdım..lisete güzel olmuş eline sağlık..hepimize uğur getirir İnşallah..

Son düzenleme:
Firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1.900 ve 1.660 gr| 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle :nazar::nazar: 15 aylıklar |kardeş istiyoruz

Dün kızıma gittim yine iş çıkışı kardeşimle birlikte , teyzesi ile suladık oraları,oturduk , dua ettik, bayram yeri gibiydi mezarlık herkes birşeyler dağıtıyor, birşeyler okuyor çoluk çocuk nasıl güzel geldi bana, nasıl iyi hissettim kendimi neden bilmem huzurlandım ,huzurla döndüm eve ...Hepimiz için dua ettim arkadaşlarım ... Ayşecim aklına kötü şeyler getirme ne diyoruz başından beri hayırlısını istiyoruz Rabbim den, Allah evlat acısı vermesin tek duam sonradan üzüleceksen Rabbim bilir herşeyin en iyisini şimdiki bu üzüntülerinle kal, tek temennim bu ...inan daha sonra üzülmek çok çok çok daha da zor , tarif et deme,tarif edemem , anlatamam nasıl bir his olduğunu , anlama da zaten boşver görüp göreceğin tek sıkıntı bunlar olsun güzel kardeşim...Amaaa hep diyorum dualarım sizlerle....

Canım arkadaşım benim ya...Daha iyimisin artık hep iyi ve mutlu ol.Bende yarın gidecem inşaallah:71:

Firdos 2.gebeliği |33.hafta |33.hafta| 1.900 ve 1.660 gr| 3 hafta |çok şükür ikizler bizimle :nazar::nazar: 15 aylıklar |kardeş istiyoruz

Vay vay vay süper süper süper olmuş inan çok mutlu oldum.Tatlı oğlum 1600 kg, 24.05.2011 ,DÖ.korunma süresi 9 ay

ne tesadüf bu..Esracım; Nehirinannesi,sen ve ben üçümüzde mayıs ayında 5 gün içerisinde yaşamışız bu olayları.19-24 mayıs arası..oysa en sevdiğim aydır mayıs:14:

sanada iyi bayramlar,bir dahaki Ramazan Bayramına kucağında yavrunla,sağlıcakla gireceksin İnşallah..

Ylmznrm 2.gebelik|25.hafta|26+6 hafta|650 gr| 105 gün |:nazar:çok şükür bizimle 11 aylık|

küvezde kalma süresini yazdım canım

Canım arkadaşım benim ya...Daha iyimisin artık hep iyi ve mutlu ol.Bende yarın gidecem inşaallah:71:

Evet arkadaşım , kabullendim artık nehirim orda , yanına gidince daha iyi hissediyorum kendimi neden se , bugün yine gittim :90: :90: :90:
yarın arefe Antep e gidiyorum sabah o yüzden bugünden gittim, suladık yine oraları çiçek aldık babasıyla vazosuna koyduk, dualarımı ettim geldim Allah kabul etsin inşallah...

ne tesadüf bu..Esracım; Nehirinannesi,sen ve ben üçümüzde mayıs ayında 5 gün içerisinde yaşamışız bu olayları.19-24 mayıs arası..oysa en sevdiğim aydır mayıs:14:

sanada iyi bayramlar,bir dahaki Ramazan Bayramına kucağında yavrunla,sağlıcakla gireceksin İnşallah..

Hiç sorma canım arkadaşım benimde doğum günüm 21 mayıs tır , hastanedeyken hem nehire hem bana geliyordu ayrı ayrı doğum günü kutlama çiçekleri..
eve götürdüğümde çiçekleri hiç atmak istememiştim hergün bakımını yapıp suyunu değiştiriyordum sanki onlar solarsa Nehirim de solar gibi geliyordu ve çok garip artık çiçekleri atmak zorunda kaldığım gün kızımı kaybettim..mutlaka ona bağlı birşey değildir ama ne bileyim anne yüreği işte o kadar hassas oluyor ki insan..oyy oyyy bende çok severdim mayıs ayını şimdi ise doğum günümü bile kutlamak istemiyorum artık...

ama olmazki ya,bu kadar tesadüf pes, benimde doğum günüm 25 mayıs!

canım Antepe gidiyorum yazmışsın,nerde yaşıyorsun ki?

Back