- Konu Sahibi nehirinannesi2011
merhabalar.ben aranıza yeni katıldım.sizin gibi aynı acıları yaşayan.yazdıklarınızı okurken gözyaşlarımı tutamıyorum.ben de 2010 kasım ayında preklamsi+eklamsi sebebiyle 30 haftalıkken doğum yaptım.ama bebeğim gelişim olarak 28 haftalıktı.1300 gr doğdu.sonra 1100 e düştü.1hafta diyarbakır tıp fakültesinde yattık kızımla.sonra hava ambulansıyla batmana götürdük. 40 gün sonra kızıma kavuştum.hastaneye her gidişimde tansiyonum fırlıyorçnabız tavan yapıyordu.ama kızım bana cesaret veriyordu.her gidişimde o yumuk gözlerinin arasından bana bakması beni hissetmesi ayakta kalmamın tek sebebiydi.hastaneden çıkarken 1460 gr.kızımın ilk ağlamsını 30 gün sonra duydum.3 ay boyunca terlemedi.20cc sütü 1 saatte içirirdim.3ay emzirmedim sütümü sağıp vedim emerken kilo kaybediyordu.yaşanılanlar anlatmakla bitmez.çok şükür kuzum sağlıklı .şuan 14 aylık. 5-6 adım atmaya başladı.evet biraz ufak tefek am olsun.Rabbbim ayırmadı ya bizi.kızıma kardeş istiyorum.ama çok korkuyorum.tansiyon aletini gördüğümde kalbim çarpıyor.hamile kadın gördüğümde benim yaşadıklarımı yaşarsa diyorum.korkumu yenemiyorum.((