- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
-
- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #3.441
Siz kaçıncı haftada kaybettinizEvet canim bende kaybettim bebegimi.sormak istedigin ne varsa sorabilirsin
Canım şimdi okudum tekrardan hatırladım Çok üzüldüm ben de bebeğimi kaybettim 31. Haftada . Sen hamileliği ne kadar süre geçtikten sonra düşündün Ayrıca şu an hamile misin. Cevap verirsen sevinirimCevabınız için çook çook TEŞEKKÜR ederimm. Rabbim kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin. allahım canıgönülden isteyen herkeze nasip etsin tez vakitte inşallah.
benim gebeliğimin 25. haftasından sonra tansiyonum yükseliyor ve idrarda protein kaçağım oluyor. bundan önceki iki gebeliğimdede ağır preeklamsi geçirdim ve şuanda geçirme durumum muhtemelen yüksek. doktorum diet lerle aspirin ve kan sulandırıcı iğne ile gebeliğimi sürdüreceğimizi söyledi. istanbulda iki defa denedim ve bebeklerimi kaybettim beni hiç bir özel hastane kabul etmedi çapaya sevk ettiler çapada doktorlar hemşireler bilginiz reziller umurlarında değil bebeğim ölmüş ben üzülmüşüm eşim çaresizce soruyo neden öldü nasıl öldü diye cevap bile vermiyolar alalha havale ediyorum hepsini. bu yaşadıklarımdan sonra çok araştırdım ve Antalya ya geldik içim biraz daha rahat çünkü doktorum preeklamsi böbrek hastaları böbrek nakilli 100 kadını bebek sahibi yapmış bana sen canını sıkma kafanı rahat tut elimizden geleni yapıcaz çok kötü durumda değilsin sana kadar kimleri doğurttum dedi. bu arada ben Antalya memorial hast. murat beye gidiyorum.
siz ikinci gebeliğinizde preeklamsi tekrarladımı yazmamışsınız ayrıca özel bi diet uyguladınızmı neler yaptınız hamileliğinizi nasıl geçirdiniz. kan sulandırıcı iğne aspirin vs. kullandınızmı. benim gebeliğimin ilk haftasından doğuma kadar kusmalarım oluyo hiç bir şey yiyemiyorum ne yesemde anında çıkartıyorum. ilk aylarımda aşırı kilo veriyorum ve sonlara doğru ani ödem oluyo vücudumda ani kilo artışı oluyor. en son gebeliğimde 25 kilo artış oldu.
gözlerime kadar ödem oldu ve geçici görme kaybı yaşadım. allah bir daha yaşatmasın kimselere. bana neler yaptınız nasıl beslendiniz evde istirahat halindemi geçirdiniz. yardımcı olursanız çok sevinirim çok dua ederim.
????Ben 2 nisanda siddetli preeklepmsi tanisiyla yogun bakima alindim. 24 saatlik idrarda protein kacagi 1694 cikmisti.tansiyonumda 17 10 un altina dusmuyordu.6 ay boyunca hic uyutmadilar cunku ben uyudugum zaman bebegimin hareketleri de duruyordu.en sonunda 7 nisanda tansiyonum 18 11 e cikinca doguma almaya karar verdiler.dogumhaneye inerken nidilat verdiler ve indigimde tansiyonum bi anda 7 6 ya dusmus.ve ben tabiki kriz gecirmeye baslamisim.hemen magnezyum yuklemesi yapildi bebegi birakin hastayi kaybediyoruz seslerini duyabiliyordum.sonra ben ikinci kez kriz gecirmeye baslayinca hemen doguma aldilar beni.tabi ben hicbirseyin farkinda degilim herkes boyle dogum yapiyo zannediyorum.meger ölüyormusum.sonra bebek dogdu ve aglamasini duydum oglumun.doktorlar aaa bu agliyo diye sasirdilar baya.980 gram minnak bi yavrum oldu.sonra 8 saat dogumhanede ve 2 gunde yogum bakimda kaldim.ve 3.gun bebegim beyin kanamasi gecirdi.tabi bu sebepten tansiyonum dusmedi ve 5 gu daha hastaneden cikamadim.yavrum 17 gun dayanabildi.her gittigimde aglaya aglaya ciktim yanindan.gece sabahlara kadar agladim.gece haberi geldi uykudan gece 4 te esimin telefonunun calmasiyla bebegim oldu diyerek firladim.sonrada gömdük oglumuzu.kendimi bi turlu toplayamiyorum icim yaniyo.doktorlar 2 sene bekleyin diyolar yeniden hamile kalmak icin ama be dayanamam.
Siz tekrardan hamileliği ne zamandan sonra düşündünüz acabaEvet canim bende kaybettim bebegimi.sormak istedigin ne varsa sorabilirsin
Hemen hamile kalmami soyledi doktorum 2 ay sonra gittigimde.ben 6.ayimda hamile kaldim ama 10 gun oldu bebegimin kalp atisi olmadigi icin 8 haftalik küetaj oldum canimSiz tekrardan hamileliği ne zamandan sonra düşündünüz acaba
29 haftalikti ama 26 haftayla uyumluydu bebegimSiz kaçıncı haftada kaybettiniz
Allah yardımcımız olsun canım Ben de bebeğimi 31. haftada kaybettim. Benim dört ay bitti beşinci aydın içindeyim Ama henüz düşünmüyorum Yaşayacağımız varmış sen de üzülme İnşallah kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza alacağız inanıyorum Bu arada hiç çocuğun var mı. Benim yok. Birincisi karnımda öldü29 haftalikti ama 26 haftayla uyumluydu bebegim
Yeniden düşünüyor musun peki Ben 1 ay sonra düşünüyorum inşallah29 haftalikti ama 26 haftayla uyumluydu bebegim
Yeniden düşünüyor musun peki29 haftalikti ama 26 haftayla uyumluydu bebegim
Maalesef benimde hic yasayanbebegim yok.insallah 40 ım cıktiktan sonra tekrar denicem.doktorum pes etmek yok devam dedi.bakalim nasipYeniden düşünüyor musun peki Ben 1 ay sonra düşünüyorum inşallah
Canım bende preeklemsi geçirdim 31 haftalıktı karnımda öldü bebeğim ama benim senden farklı şu yönden bebekten sonra yoğun bakımda yattım ve böbrek kalp yetmezliğine girdim . Daha yeni yeni düzeldi çok şükür . Böbrek erken düzeldi şükür ama kalp yeni yeni kendine geldi bir aylık ilaç daha kullanacağım daha sonrasında düşüneceğim inşallah .Ayrıca bilgi almak için geçen gün kadın Doğum doktoruna gittim ve bilgi aldım bu beni biraz olsun rahatlattı.Maalesef benimde hic yasayanbebegim yok.insallah 40 ım cıktiktan sonra tekrar denicem.doktorum pes etmek yok devam dedi.bakalim nasip
Senin bebek ne zaman öldü canım ne zaman oldu bu olay benim 27 Temmuz daBende 15 gun yattim canim yogun bakimda.6 gün öncesinde 9 günde dogum sonrasi.benimde her an pihti atabilir dediler ve karacigerimde problem vardi.normalinde doktorlar 1 sene beklicekson demisti ama perinatologa gittigimde o hemen kal neyi bekliyosun dedi.butun testlerim yapilmisti zaten cabuk toparlandi vucudum cok sukur.ama korkum cok fazla.simdi yine hamile kalirsam ne yapcam diye dusunup duruyorum
Ben 7 nisanda dogum yaptim 24 nisan da da kaybettim bebegimi.ben dogum esnasinda eklempsi de gecirdigim icin psikolojik olarak toparlanamadim.1 hafta hic uyumadim uyursam ölücem diye manyak gibi geziyodum.yattigimda annemin veya esimin elini hic birakmiyodum ölürsem anlarsiniz diye.zor bi sürec gecirdim yani.tek tedavisi de yeni bir hamilelik yeni bir bebek.Allah imsallah nasip ederSenin bebek ne zaman öldü canım ne zaman oldu bu olay benim 27 Temmuz da
Sen benden 3 buçuk ay önce Doğum yapmışsın demek bakalım hayırlısı bir ay kalp ilacım kaldı sonrasında inşallah düşüneceğim belki aynı zamanda hamile kalırız tahmini sende bir ay sonra düşünüyorsun demiBen 7 nisanda dogum yaptim 24 nisan da da kaybettim bebegimi.ben dogum esnasinda eklempsi de gecirdigim icin psikolojik olarak toparlanamadim.1 hafta hic uyumadim uyursam ölücem diye manyak gibi geziyodum.yattigimda annemin veya esimin elini hic birakmiyodum ölürsem anlarsiniz diye.zor bi sürec gecirdim yani.tek tedavisi de yeni bir hamilelik yeni bir bebek.Allah imsallah nasip eder
Bugün geç oldu yarın sana doktorun bana söylediklerini söylerim iyi gecelerBen 7 nisanda dogum yaptim 24 nisan da da kaybettim bebegimi.ben dogum esnasinda eklempsi de gecirdigim icin psikolojik olarak toparlanamadim.1 hafta hic uyumadim uyursam ölücem diye manyak gibi geziyodum.yattigimda annemin veya esimin elini hic birakmiyodum ölürsem anlarsiniz diye.zor bi sürec gecirdim yani.tek tedavisi de yeni bir hamilelik yeni bir bebek.Allah imsallah nasip eder
Evet canim iyi geceler yarin konusuruzBugün geç oldu yarın sana doktorun bana söylediklerini söylerim iyi geceler
Canım ben geçen günlerde doktora gittim kadın doğum doktoruna.Kalp ilacım bittikten sonra ecopirin Adında bebe aspirini verdi.Sonra bu ilaca başlayacağım kullanmaya. Hamile olmadan önce kullanmaya başla dedi. Ayrıca Bu hastalığı magnezyum ve kalsiyum eksikliği de tetikliyor dedi . Şimdiden kalsiyum magnezyum be 12 vitamini ve folikasit yazdı kullanmaya başladım Kalp ilacı bitince de bebe aspirini başlayacağım. Gerisi nasip inşallahEvet canim iyi geceler yarin konusuruz
Van da perinatoloji var cokda iyi bir doktotArkadaşlar mrb bende 34 haftalık doğum yaptım kızı mi çok şükür ki kızım yaşıyor ve sağlığı yerinde bende tekrar anne olmak istiyorum kızım yanlız büyüsün istemiyorum ama ben agridayim ve burda perinatolog yok malesef erzurumda veya vanda var mı acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim