Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Canım şimdi okudum tekrardan hatırladım Çok üzüldüm ben de bebeğimi kaybettim 31. Haftada . Sen hamileliği ne kadar süre geçtikten sonra düşündün Ayrıca şu an hamile misin. Cevap verirsen sevinirim

????

29 haftalikti ama 26 haftayla uyumluydu bebegim
Allah yardımcımız olsun canım Ben de bebeğimi 31. haftada kaybettim. Benim dört ay bitti beşinci aydın içindeyim Ama henüz düşünmüyorum Yaşayacağımız varmış sen de üzülme İnşallah kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza alacağız inanıyorum Bu arada hiç çocuğun var mı. Benim yok. Birincisi karnımda öldü

Maalesef benimde hic yasayanbebegim yok.insallah 40 ım cıktiktan sonra tekrar denicem.doktorum pes etmek yok devam dedi.bakalim nasip
Canım bende preeklemsi geçirdim 31 haftalıktı karnımda öldü bebeğim ama benim senden farklı şu yönden bebekten sonra yoğun bakımda yattım ve böbrek kalp yetmezliğine girdim . Daha yeni yeni düzeldi çok şükür . Böbrek erken düzeldi şükür ama kalp yeni yeni kendine geldi bir aylık ilaç daha kullanacağım daha sonrasında düşüneceğim inşallah .Ayrıca bilgi almak için geçen gün kadın Doğum doktoruna gittim ve bilgi aldım bu beni biraz olsun rahatlattı.

Bende 15 gun yattim canim yogun bakimda.6 gün öncesinde 9 günde dogum sonrasi.benimde her an pihti atabilir dediler ve karacigerimde problem vardi.normalinde doktorlar 1 sene beklicekson demisti ama perinatologa gittigimde o hemen kal neyi bekliyosun dedi.butun testlerim yapilmisti zaten cabuk toparlandi vucudum cok sukur.ama korkum cok fazla.simdi yine hamile kalirsam ne yapcam diye dusunup duruyorum

Senin bebek ne zaman öldü canım ne zaman oldu bu olay benim 27 Temmuz da

Senin bebek ne zaman öldü canım ne zaman oldu bu olay benim 27 Temmuz da
Ben 7 nisanda dogum yaptim 24 nisan da da kaybettim bebegimi.ben dogum esnasinda eklempsi de gecirdigim icin psikolojik olarak toparlanamadim.1 hafta hic uyumadim uyursam ölücem diye manyak gibi geziyodum.yattigimda annemin veya esimin elini hic birakmiyodum ölürsem anlarsiniz diye.zor bi sürec gecirdim yani.tek tedavisi de yeni bir hamilelik yeni bir bebek.Allah imsallah nasip eder

Sen benden 3 buçuk ay önce Doğum yapmışsın demek bakalım hayırlısı bir ay kalp ilacım kaldı sonrasında inşallah düşüneceğim belki aynı zamanda hamile kalırız tahmini sende bir ay sonra düşünüyorsun demi

Bugün geç oldu yarın sana doktorun bana söylediklerini söylerim iyi geceler

Evet canim iyi geceler yarin konusuruz
Canım ben geçen günlerde doktora gittim kadın doğum doktoruna.Kalp ilacım bittikten sonra ecopirin Adında bebe aspirini verdi.Sonra bu ilaca başlayacağım kullanmaya. Hamile olmadan önce kullanmaya başla dedi. Ayrıca Bu hastalığı magnezyum ve kalsiyum eksikliği de tetikliyor dedi . Şimdiden kalsiyum magnezyum be 12 vitamini ve folikasit yazdı kullanmaya başladım Kalp ilacı bitince de bebe aspirini başlayacağım. Gerisi nasip inşallah

Van da perinatoloji var cokda iyi bir doktot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…