Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

inşallah dua edeceğim sizin için.buradan gelişmeleri haberdar edeceğim durumumla ilgili.bana da yardımcı olabilirseniz ben de çok sevinirim.benim yapabileceğim bişey varsa seve seve yardımcı olurum.allah hepimizi korusun.sevgiler

Tabiki yardimci olurum her zaman.yarin kan vercem idrarda silik cikti gebelik.insallah vardir.sonra da en zor donem baslicak işte.Allah hepimizin yardimcisi olsun

Arkadaşlar bende ilk gebeliğimde preeklampsi geçirmiştim 34 haftalik doğum yaptım bebeğim 1800 doğdu. 2. Gebeliğimde cok şükür bu hastalık hic baş göstermedi ve zamanında doğum yaptım. Şimdi 1 aylık bebeğim var ama inanın ki herşey kafada bitiyor siz kendinizi ne kadar iyi hissederseniz o kadar iyi gidiyor herşey.

Hastaligin tekrar edip etmemesinde hic korkum yok inanin.bebegimin acisi hic dinmiyo.bir an once hamile kalabilsem belki acim hafifler diye bekliyorum

demekki illa çıkacak diye bir şey yok halbuki dr % 30 çıkar demişti.bakalım 8.haftadayım bu akşam gideceğim dr a bakacak.3 gün önce gittiğimde kalp atışını duyamadık.allah hepimize yardımcı olsun.

Ben ilk kızımda yaşadım 22 tansiyon ile Zeynepkamil deki doktorlar başıma üşüştüler.O şelde doğuma zorlandım Eşi e güç bela haber verdim. Dışarıdan baskı görünce apar topar sezeryana aldılar. Şi Di 12 yaşında benim prensesim. Çok şükür. Rabbim sabır versin çok zor

Arkadaşlar ben bugün doktora gittim.iyi haber alamadım.Ben bu hafta 4 gün boyunca doktoruma gittim kesede bebek göremedik.mol olabileceğimden endişeledi.değerlerim çok iyiydi.fakat 2.kontrolde de göremeyince 4boyutlu ultrason a girdim bugün.bebek görünce heyecanlandık ama ne yazıkki ölmüş.cuma sabah kürtaj yapacak.hiç iyi değilim.
allah çocuğuma sağlık versin 5 yalına gelecek.

Canim benim cok üzüldüm.Allah sabirlar versin.

Benim kız kardeşim preeklamsinin en şiddelisi olan HeLLP sendromuna yakalandı 36+6 haftalık hamileydi ikinci gebelikti. 30.06.2018 doğum yaptı bebek sağlıklı yasiyor ama kardeşim doğumdan 5 gün sonra vefat etti yoğun bakımdan hiç çıkamadı iki tane yavru emanet etti 33 yaşında vefat etti .dayanmak çok zor bu acıya zaten hiç dayanamıyorum kardeşimin yoklugunà keşke onun yanına bende yatsam.

Cok üzüldüm.Rabbim sabirlar versin sizlere.cok acı bir durum gercekten.annelik ne kadar da kutsal.bebek sahibi olabilmek icin kendimiz canimizi feda edebiliyoruz iste.Rabbim insallah mekanini cennet eylesin.sizlerinde Allah yardimcisi olsun acinizi hafifletsin insallah

Merhaba arkadaşlar Ben temmuz ayında 31 haftalık bebeğimi karnımda kaybettim preeklemsi nedeniyle daha sonra yoğun bakıma alındım organlarım yetmezliğe girmişti yavaş yavaş düzelme başladı tekrar hamile olmak istiyorum bu konuda bana Bilgi verecek benimle aynı şeyleri yaşamış arkadaş var mı acaba

Orda mısınız acaba sizinle konuşabilir miyiz bu konuda yardımcı olur musunuz bana

Allah sabırlar versin ablanızın mekanı cennet olsun. Tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm ablanız için. Allah ondan aldığı ömrü çocuklarına versin.

Merhaba arkadaşım bende preeklampsi yaşadım. Preeklampsi yaşayan kadınlarda 2. gebelikte tekrarlama olasılığı yüksek olabiliyor. Sana tavsiyem çalışma alanları arasında preeklampsi olan bir uzmanla hamile kalmadan önce görüşmeye başlaman. Evde her zaman tansiyon ölçüm cihazın olsun hamileliğin özellikle 20 haftasında ortaya çıkıyor bu hastalık. Ben de de bir anda ortaya çıktı 28. haftada bir hafta içinde de doğum yaptım. Ayrıca doğum yapacağın hastanenin yenidoğan yoğun bakımı çok çok iyi olması gerekiyor. Tüm bunlara dikkat et derim. Bazen de 2. 3. gebeliklerde hiç ortaya çıkmayabiliyor inşallah hiç yaşamazsın diğer hamileliklerinde. Ben açıkçası tekrar çocuk istemiyorum ama preeklampsiden bağımsız bir durum bu şayet yapacak olursam işi baştan sıkı tutmak isterim.
Bilgilerimi yokladığımda preeklampsinin 20. haftadan öncede tespit edilen bir yöntemi de vardı ama onu tam hatırlayamadım.
Allah bebeğini şefaatçi eylesin, inşallah yardımcı olabilmişimdir biraz da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…