merhaba,
bende bu lanet olası preeklamsi yüzünden 2010 ve 2013 iki bebeğimi kaybettim üzüntüm tarifsiz. 5 yıl geçti ve herşeye rağmen tekrar denemek istiyorum. tabi b u 5 yıl içinde boş durmadım ve eşim seni riske atamam dedi birdaha gebe kalmayacaksın dedi benim içim paramparça ne yapalım die düşünürken çapada bir doktor taşıyıcı anneliği önerdi ve bizimde aklımıza yattı başladık araştırmaya e tabi maddi durumu çok iyi insanlar değiliz karı koca devlet memuruyuz ve memur maaşı ile olacak bi iş değildi. evimizi sattık ve taşıyıcı annelik macerası başladı herşey mükemmel hiç bir sıkıntı yok neyse yumurtalıklar toplantı emriyolar oluşturuldu 1.sınıf kalitede biz istanbula döndük ve o müjdeli haberi bekliyoruz 12 gün sonra telefon geldi ve maalesef taşıyıcınız hamile değil dendi biz bo arada hiç olumsuzluklara kendimizi hazırlamadık ve bizede %90 tutar dendi inanamadım ve şaka yapıosunuz dedim adam çok ciddiyim falan diyodu o an beynim durdu algılayamadım konuşulanları ve eşime verdim telefonu maalesef ilk denememiz olumsuzdu. klinik kadını değiştirelim dedi tmm dedik ve değiştirdik tekrardan tedaviler hazırlık süreci yine o heyecanlı bekleyiş süresi ve maalesef yine hüsran bu şekilde 6 deneme yapıldı hep sonuç olumsuz1.5 senemizi yediler. biz kliniği değiştirmek istedik ve batuma gittik tekrar tedaviler falan filan yumurtalıklar toplandı transfer yapıldı ve yine sonuç beklerken arabada eşimin telefonu elimdeydi watsapp tan mesaj geldi tebrikler gebelik pozitif yazıyodu hayal görüyordum galiba halisilasyonmu dedim bir süre durdum ve sürekli sürekli mesajı okudum gerçekten pozitifti ve çığlık çığlığa eşime sarıldım eşimde o sıra arabayı kullanıyodu beni telefonda yılan görmüşümde o yüzden bağırıyorum sanmış çok sevinmiştik tarifsiz bir mutluluktu hayatımın en güzel anıydı heyşey ne kadar anlamlı ve güzel gelmeye başlamıştı çook mutluydum annemle saatlerce hiç konuşmadan telefonda ağladık.. doktorumuz tebrik etmek için aradı ve iki gün sonra tekrar test yapalım betaikihcg değerlerinin iki günde bir artması gerekiyor biz eşimle okadar mutluyuzki birbirimizi öpmelere doyamıyoruz. iki gün geçti ve kadına tekrar test yapıldı maalesef değereler düşmeye başlamış kimyasal gebelikmiş.
tekarlayan denemeler hep olumsuz haberler psikolojim bozuldu ve en son olumsuz haberini aldıktan sonra tek bir göz yaşı akıtmadım ve gayet dirençli durdum ve eşime o an bir daha denemicez ve taşıyıcı annelik maceramız bitti dedim oda çok yorulmuştu bu süreçten bişi demedi. bir kaç gün sonra eşime ben tekrar denicem allahın hakkı üçtür dedim itiraz etti başka ülkelere gideriz sen canını sıkma dedi sen hamile kalamaszın izin vermem dedi kavgalarla bağırış çağırışlarla onu ikna ettim ve çok iiyi bir nefroloji proförörü ve kadın doğumcu buldum antalyada görüşmelerimiz başladı ve çok iç açıcı ümit verici konuştular ve eşim ikna oldu ve hayırlısı ile hayırlı olumlu sonuçları bekliyoruz.:)) bu kadar başınızı şişirmemin nedeni iki defa ağır preeklamsi geçirdim tabi bu süreçleri çapada geçirdim ve berbat bir hastane tuvaletleri yatakları leş gibi ilgisizler mezbaa gibi bir yer iki bebeğimin katilleri.. bu sefer hamileliğimi en iyi hastanede en iyi profösörlerle geçirecem allahım yardım etsin uğraşlarımızın çabalarımızın karşılığını tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin. yine konu atladım preeklamsi geçirip bebeklerini kucaklarına alanlar hangi hastanelerde ne gibi dietlerle neler yaptınız yardımcı olurmusunuz. her iki böbreğimde hamileliklerimde kalıcı hasarlar aldılar bu son şansım.. yardımcı olun.
teşekkürler rabbim kalbinizden geçenleri hakkınızda hayırlı eylesin.