- Konu Sahibi nehirinannesi2011
-
- #3.161
Kilo probleminiz varmıydı peki,bazı Dr.lar Eklamsiyi kilonun tetiklediğini söylüyor.Mutluluk.....
Bana da nasip oldu sonunda. Topikteki eski arkadaşlar Beygü, nehirin annesi, nigar, esra, zeynep beray bilirler çelikprensesin neler yaşadığını...27 haftalık preeklampsinin ardından oğlunu kaybeden ve tekrar hamile kalıp bu sefer de 37. haftalık hamileyken eş ayrılması yüzünden bir gecede bir anda ansızın bebeğini kaybeden çelikprensesim ben.
Bu sefer ne preeklampsi oldum ne de eş ayrılması ne de başka bir şey. Ama çok korktum. Çocuğuma bir parça bir şey satın almadım, hiç hayal kurmadım. Yalnızca Allah'a kendimi bıraktım. Ve 38+0 da önce Rabbimin izniyle sonra değerli doktorum Sermet Sağol'un destekleriyle kızımı kucağıma aldım. Herşey rüya gibi. Öyle alışmışımki acılara, gözyaşlarına,doğumdan sonra boşalan bir rahmin yarattığı hüzne, şimdi hastane odasına bebekle gelmek, eve bebeğinle girmek, baş sağlığı yerine doğum tebrikleri almak hepsi rüya gibi.
Hamileliğim esnasında ve ameliyat sırasında bizler gibi olan ve olmayan tüm bebek isteyen kadınlar için dua ettim. Meryem suresini okuyun, hissederek okuyun. Allah için herşey kolaydır, ol der ve olur. Herkese bebek veren Allah bizlere niye vermesin.
Bebek isteyen kardeşlerim; duayla kalın ve en güzel dualarda yer alın inşallah.
Mutluluk.....
Bana da nasip oldu sonunda. Topikteki eski arkadaşlar Beygü, nehirin annesi, nigar, esra, zeynep beray bilirler çelikprensesin neler yaşadığını...27 haftalık preeklampsinin ardından oğlunu kaybeden ve tekrar hamile kalıp bu sefer de 37. haftalık hamileyken eş ayrılması yüzünden bir gecede bir anda ansızın bebeğini kaybeden çelikprensesim ben.
Bu sefer ne preeklampsi oldum ne de eş ayrılması ne de başka bir şey. Ama çok korktum. Çocuğuma bir parça bir şey satın almadım, hiç hayal kurmadım. Yalnızca Allah'a kendimi bıraktım. Ve 38+0 da önce Rabbimin izniyle sonra değerli doktorum Sermet Sağol'un destekleriyle kızımı kucağıma aldım. Herşey rüya gibi. Öyle alışmışımki acılara, gözyaşlarına,doğumdan sonra boşalan bir rahmin yarattığı hüzne, şimdi hastane odasına bebekle gelmek, eve bebeğinle girmek, baş sağlığı yerine doğum tebrikleri almak hepsi rüya gibi.
Hamileliğim esnasında ve ameliyat sırasında bizler gibi olan ve olmayan tüm bebek isteyen kadınlar için dua ettim. Meryem suresini okuyun, hissederek okuyun. Allah için herşey kolaydır, ol der ve olur. Herkese bebek veren Allah bizlere niye vermesin.
Evet tetikler bu doğru ama benim hiçbir zaman kilo problemim olmadı, bende preeklampsiyi tetikleyebilecek hiçbir faktör yoktu pıhtılaşma sonuçlarım da çok hafifti ki Sermet Bey üçüncü hamileliğimde senin durumun iğnelik değil dedi ve beni bu yükten kurtardı. Coraspin kullandım bir de son güne kadar her gün iki limon içtim. Limonun çok şifasını gördüm bence.Kilo probleminiz varmıydı peki,bazı Dr.lar Eklamsiyi kilonun tetiklediğini söylüyor.
Mutluluk.....
Evet tetikler bu doğru ama benim hiçbir zaman kilo problemim olmadı, bende preeklampsiyi tetikleyebilecek hiçbir faktör yoktu pıhtılaşma sonuçlarım da çok hafifti ki Sermet Bey üçüncü hamileliğimde senin durumun iğnelik değil dedi ve beni bu yükten kurtardı. Coraspin kullandım bir de son güne kadar her gün iki limon içtim. Limonun çok şifasını gördüm bence.
Evet kuzummm ben de mutluluğa kavuştum sonunda...Herşey çok güzel.Sende ne var ne yok? Son bıraktığımda bebek bekliyordun. Sanırım sen de bebeğine kavuştun. Allah bağışlasın sana. Annen nasıl umarım iyidir. Öpüyorum seni.kuzum sen annemi oldun..hiç haberim yok..çok ama çook sevindim..hep aklımdaydın..öpüyorum seni ve prensesimizi..rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
canım çok şükür iyiyiz..annem biraz sıkıntılı ama inşallah bitecek..bebeğimize kavuşmak bizim için pek kolay olmadı.inşallah hayatları çok güzel olur..mahallenin ve ailenin maskotu bir kızım var. adı Gökçe Zübeyde.inanılmaz hareketli az önce uyudu bende biraz nette takılıyorum..yürümeye çalışıyor düşüyor canı yanıp ağlıyor zor bir dönem..sanırım 9 aylıkken yürüyecek . kızımın bir gülüşü bana çektiğim tüm acıları unutturuyor..rabbim isteyen herkese nasib etsinEvet kuzummm ben de mutluluğa kavuştum sonunda...Herşey çok güzel.Sende ne var ne yok? Son bıraktığımda bebek bekliyordun. Sanırım sen de bebeğine kavuştun. Allah bağışlasın sana. Annen nasıl umarım iyidir. Öpüyorum seni.
Aminn. Allah yavrularımızın bahtını açık ömrünü uzun ve sağlıklı eylesin. Kızınla adaş olmuşuz, güzel gökçecik.canım çok şükür iyiyiz..annem biraz sıkıntılı ama inşallah bitecek..bebeğimize kavuşmak bizim için pek kolay olmadı.inşallah hayatları çok güzel olur..mahallenin ve ailenin maskotu bir kızım var. adı Gökçe Zübeyde.inanılmaz hareketli az önce uyudu bende biraz nette takılıyorum..yürümeye çalışıyor düşüyor canı yanıp ağlıyor zor bir dönem..sanırım 9 aylıkken yürüyecek . kızımın bir gülüşü bana çektiğim tüm acıları unutturuyor..rabbim isteyen herkese nasib etsin
Hayirli ugurlu olsun ikinci bebeginiz ins sagsalim kucaginiza alirsinizMerhaba arkadaslar ikinci bebisim yolda bugun ogrendim inaniyorum bu sefer preeklampsinin p si bile bize ugramicak gelismeleri sizinle paylasicam an ve an bakalim neler olacak yasayip gorecegiz
4 haftalık henüz birde 13 aylık bir oğlum var erken preeklempsi sebebiyle 34 haftalık dünyaya gelmişti. çok zor günlerdi ama çok şükür ki biz herşeye rağmen çok şanslıydık diğer arkadaşlarıma göre. çok umutluyum bu sefer hoplaya zıplaya bir hamilelik geçireceğime inanıyorum bakalım herşeyin hayırlısı önce bi minik fasulyenin kalp atışlarını duyalım daHayirli ugurlu olsun ikinci bebeginiz ins sagsalim kucaginiza alirsinizkac haftaliksiniz paylastgnz icin tesekkurler bana umut oldu hamilelikten korkuyordum artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?