Preeklamsi geçirip tekrar bebek düşünenler

Kilo probleminiz varmıydı peki,bazı Dr.lar Eklamsiyi kilonun tetiklediğini söylüyor.

Kilo probleminiz varmıydı peki,bazı Dr.lar Eklamsiyi kilonun tetiklediğini söylüyor.
Evet tetikler bu doğru ama benim hiçbir zaman kilo problemim olmadı, bende preeklampsiyi tetikleyebilecek hiçbir faktör yoktu pıhtılaşma sonuçlarım da çok hafifti ki Sermet Bey üçüncü hamileliğimde senin durumun iğnelik değil dedi ve beni bu yükten kurtardı. Coraspin kullandım bir de son güne kadar her gün iki limon içtim. Limonun çok şifasını gördüm bence.

kuzum sen annemi oldun..hiç haberim yok..çok ama çook sevindim..hep aklımdaydın..öpüyorum seni ve prensesimizi..rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..

Celijprenses hnm gözünüz aydın darısı bizlerin başına inşaallah size bir şey soracaktım ben ilk hamileligimde preeklampsi yaşadım şu an 29+6 haftalık hamileyim iki perinatologa gidiyorum birisi coraspirini 27. Haftada bırakmami söyledi diğer dr 34 te dedi sizde plesenta ayrılması yasamisiniz coraspirin plesentanin erken ayrılmasına sebep oluyor diye duydum acaba siz kaçıncı haftada bıraktiniz coraspirin kullandiysaniz birde plesenta ayrılması dolayısıyla kaybettiğiniz bebeginiz de coraspirin kullandiniz mi

Çok teşekkür ederim size. İnş her biriniz mutlu sona ulaşırsınız. Coraspini bu hamileliğimde 34.haftada bıraktım. Zaten daha da uzatmak bebekte kalple ilgili sorunlara neden olabiliyormuş. Eş ayrılması yaşadığım hamileliğimde hem coraspin hem clexan kullandım. Onda da coraspini 34lerde kesmiştik o zaman uzman doktora gidiyordum. Coraspini kesince sorun olmamıştı. Clexanı 37-0da kesmiştim 37-3te eş ayrılması olmuştu. Şimdiki perinatoloğum bu ilaçların kesilmesiyle eş ayrılmasının ilgisi yok diyor. İnş faydalı olabilmişimdir size.​

kuzum sen annemi oldun..hiç haberim yok..çok ama çook sevindim..hep aklımdaydın..öpüyorum seni ve prensesimizi..rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
Evet kuzummm ben de mutluluğa kavuştum sonunda...Herşey çok güzel.Sende ne var ne yok? Son bıraktığımda bebek bekliyordun. Sanırım sen de bebeğine kavuştun. Allah bağışlasın sana. Annen nasıl umarım iyidir. Öpüyorum seni.

canım çok şükür iyiyiz..annem biraz sıkıntılı ama inşallah bitecek..bebeğimize kavuşmak bizim için pek kolay olmadı.inşallah hayatları çok güzel olur..mahallenin ve ailenin maskotu bir kızım var. adı Gökçe Zübeyde.inanılmaz hareketli az önce uyudu bende biraz nette takılıyorum..yürümeye çalışıyor düşüyor canı yanıp ağlıyor zor bir dönem..sanırım 9 aylıkken yürüyecek . kızımın bir gülüşü bana çektiğim tüm acıları unutturuyor..rabbim isteyen herkese nasib etsin

Aminn. Allah yavrularımızın bahtını açık ömrünü uzun ve sağlıklı eylesin. Kızınla adaş olmuşuz, güzel gökçecik.

Merhaba arkadaslar ikinci bebisim yolda bugun ogrendim inaniyorum bu sefer preeklampsinin p si bile bize ugramicak gelismeleri sizinle paylasicam an ve an bakalim neler olacak yasayip gorecegiz
Hayirli ugurlu olsun ikinci bebeginiz ins sagsalim kucaginiza alirsiniz kac haftaliksiniz paylastgnz icin tesekkurler bana umut oldu hamilelikten korkuyordum artik...

Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim yasadklariniza cok uzuldum hepinizin bnde bebegimi canim oglumu gebelik zehirlenmesi yzndn kaybettim31 temmuzda sezeryan olmustm.bazi testler yapildi bugun snclarimi aldim kan pihtilasmasida ckti yrn doktoruma gdicem artk herseyden korkar oldum ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum oglumuda cok cok ozluyorumDayanamiyrm artikkk

Hayirli ugurlu olsun ikinci bebeginiz ins sagsalim kucaginiza alirsiniz kac haftaliksiniz paylastgnz icin tesekkurler bana umut oldu hamilelikten korkuyordum artik...
4 haftalık henüz birde 13 aylık bir oğlum var erken preeklempsi sebebiyle 34 haftalık dünyaya gelmişti. çok zor günlerdi ama çok şükür ki biz herşeye rağmen çok şanslıydık diğer arkadaşlarıma göre. çok umutluyum bu sefer hoplaya zıplaya bir hamilelik geçireceğime inanıyorum bakalım herşeyin hayırlısı önce bi minik fasulyenin kalp atışlarını duyalım da

merhaba herkese..
ben bu siteye preklemsi geçirip bebegımı kaybettiğimde uye olmuştum aslında..

şimdi bir kızım var Allahıma binlerce şükür..

ve az önce öğrendim ki yeniden hamileyim.. İsteyerek planlı bir hamilelikti Rabbim nasip etti çok şükür..

İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde geçiririz bu dönemleri..

Biz preeklampsi geçiren anneler olarak face de grubumuz var katılabilirsiniz grubun ismi preeklampsi+help sendromu geçiren anneler

5. haftam bitti arkadaşlar şimdilik balık yağı magnezyum corasprin kullandırıyor doktorum birde protein ağırlıklı beslen dedi ayrıca yeni bişey öğrendim sigara preeklampsiye iyi geliyormuş. tamamen bırakma dedi doktorum günde 3 tane iç dedi. sigara hamilelikte bir tek buna yarıyor dedi. ilk defa duydum bunu daha önce duyanınız oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…