- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #2.841
Zeynepcim tahlil sonuçları çıktı mı 8inde yaptırmıştın 2 haftada çıkacak demiştin bugün 22si takipteyim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zeynepcim tahlil sonuçları çıktı mı 8inde yaptırmıştın 2 haftada çıkacak demiştin bugün 22si takipteyim :)
sağol canım benim. dün akşam geç saatte aradı doktorum.sonuç normalmiş çok mutluyum..son bir aydır ilk kez dün gece rahat uyudum.. rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder..sen nasılsın herşey yolundadır inşallah..
canım ya isim buldun mu kızına .. biz hala karar veremedik..benim aklımda PERİ var. ama iki isim olsun istiyoruz PERİ ye uygun isim bulamadık:))
sağol canım benim. dün akşam geç saatte aradı doktorum.sonuç normalmiş çok mutluyum..son bir aydır ilk kez dün gece rahat uyudum.. rabbim inşallah sağ salim kucağımıza almayıda nasip eder..sen nasılsın herşey yolundadır inşallah..
canım ya isim buldun mu kızına .. biz hala karar veremedik..benim aklımda PERİ var. ama iki isim olsun istiyoruz PERİ ye uygun isim bulamadık:))
Bide çok korkma artık doğum olsa bile iyi bir yoğun bakımı olan hastanede (ki acıbademe gidiyorum ben ama tabi ki yine de Allah bilir) bebeğin yaşama şansı yüksek dedi hatta yaşar dedi..korkulu zamanlar hiç bitmeyecek bence..bi kucağımıza alabilseydik önce..
günaydın arkadaşlar..kimseden ses çıkmıyor günlerdir umarım herkes iyidir..biz iyiyiz kızımla 24. haftamıza ulaştık mutluyuz..
Nice nice haftalara inşallah cnm bnm...bizde 34+0 olduk bugün..plasenta yaşlanmaya (kireçlenmeye) başlamış.bebeğin suyu ve bebeğe giden oksijenle besin yeterli olduğu sürece direneceğiz..kontrollerimiz haftada 1 artık.ilk nst'me de geçen hafta girdim her hafta girecekmişim..bnde haberler böyle..sende neler var...
sağol canım.inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..plasenta neden yaşlanıyormuş ki .. gerçi tehlikeli dönem bitti bebişini kucağına alabilirsin artık:))
zeynepberay , sny16 uzun zamandır yazamadım sizeeeeee , pc den girip yazma fırsatım olmadı , kk ya cepten girmeyi de beceremedim bir türlü ..
sizin adınıza çok mutluyum , Rabbim bebeklerinize sağ salim kavuştursun , anne olmak dünyanın en güzel duygusu .. çok az kaldı siz de tadacak ve hayırlısı ile sıkıntıları geride bırakacaksınız.
dualarım sizinle kızlar , sizleri unuttuğumu zannetmeyin sakın . bebişlerinizle sizi kocaman kucaklıyorummm..
Dogal süreçte zaten yaşlanırmış cnm sanki azcık erken başlamış okuduğum kadarıyla ama bugün kontrolüm vardı sorun yokmuş..kordonda kan akışı normal,kilosu iyi,suyu iyi..gidebildiğimiz kadar gidicez.haftada 2 oldu kontrollerim bu drda her hafta görmem lazım dedi...daha sıkı kontrolde olacagm için mutluyum yine de :))