Zeynep'in dediği gibi zaman geçmeyecek gibi gelse de çok çabuk geçiyor.ben tam 1 sene sonra hamile kaldım doktorları dinleyip..hatta söyle diyeyim doktora gittiğimde bana şöyle anlattı.bir balonu şişirdiğini düşün sonra bir şekilde birleştirdiğini ve tamamen kaynaşmadan tekrar sişirmeye kalktığını..bu da böyle bir sey..rahmin kendini tamamen yenilemesi 300 gün gibi sürüyor bundan öncesinde problem olur diyemem ama problem olma ihtimalini arttırmış oluyoruz..plasenta dikişe yapışabilir rahmin alınabilir ,yanlış yere yerleşme olabilir,preeklampsi riskin artar tabi hicbir şey olmayadabilir ama neden kötü olasılıkları arttıralım, kötü birşeyle karsılaştığımızda ve yine kaybımız oldugunda düşündügünden daha fazla zaman kaybetmiş olacaksın ve belkide bir sezeryan daha geçirmiş olacaksın dedi ve bana çok mantıklı geldi..ki benim 1 sene olduğu halde plasenta olması gereken yere yerleşmedi ve total plasenta previa hastasıyım.. tabiki sen içinden geleni yapmak isteyeceksin..ama önce biraz daha ruhunu iyileştir en önemlisi ideal kilona gel arkadasım..