- Konu Sahibi nehirinannesi2011
- #2.501
amin canım rabbim tüm annelere tattırsın muhteşem duyguyu benim hikayemi kısaca özetleyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bende çok umut aramıştım bu sayfalarda ama şimdi birilerine umut olabiliyorsam ne mutlu bana
2006 yılında şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık ama gelişimi 24 haftayla uyumlu 780 gr ağırlığında doğum yaptım kızım 75 gün küvözde kaldık sonra evimize getirdik o zaman mersindeydim orda kaç doktora gittim bilmiyorum hep umut aradım tekrarlarmı sağlıklı doğum yapabilirmiyim diye ama kimse umut vermedi bana proflar dahi sonra nevşehire geldik memlekete kızım büyümeye başladı kızıma kardeş doğurmayı çok istiyordum eşimim kafasının etini yedim bu seferde kayserdide mustafa başbuğun muayenehanesine gittik benden bütün genetik tahlilleri istedi ve sonuç kan pıhtılaşması çıktı %50 yaşarsın yine dedi büyük bir ihtimaldi benim için allahıma sığınıp 3 ay sonra hamile kaldım cleksan 0.6 lık iğne kullndım sonuç 8 haftalık kalbi durmuştu ve tavrıda hiç hoşuma gitmemişti sonra zeki yılmazı buldum internetten eşime son kez zeki beye gidelim bu dönüm noktası olacak dedim randevu aldık zeki beye gittik bütün evraklarımla yarım saat konuştuk bana % 90 sağlıklı doğum yaptırırım dedi ne kadar mutlu olduk eşimle bu sefer gebelikten önce iğne kullanmaya başlayacaktım hemde günde 2 kere hemen başladık iğnelere 3 ay kullanacaktım tabi bu arada coraspin folik asit ve benexol kullandım bu arada kilo vermiştim ve hamilelikte kilo alımım 89 kiloyla sınırlı kalacaktı sıfır tuzsuz yedim 3 ay sonra hamile kaldım ve düzenli kontrollerime giderek 37 haftalıkken sağlıkl bir şekilde kucağıma aldım oğlumu önce rabbimin sonra zeki beyin tedavisiyle
zeki beye gitmeni tavsiye ederim bence fikrini al bendende selam söyle elimden geldiğince yardımcı olurum dua ederim canım tabiki kendine iyi bak
canım bu arada kaç kilo ile hamile kaldın kaç kiloyladoğuma girdin.