Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Preeklampsi
- Konu Sahibi turkmenkizi86
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Iyi olmaya çalışıyorum çok şükür başım çok ağrıyor bazen allah nasip ederse 7 sinde gidecem..sen nasilsin
[/QUOTE]
Başağrısı Allahım çok zor. Benimde ağrıyor çoğu zaman. Ilk haftalarda da çok arıyordu.
Bende salı gideceğim. Haftalık gidiyorum artık. Iyi gibiyim inşallah böyle gider.
saribaykus doğum yaptı galiba. Cevap yazmamış inşallah kızıda kendiside sağlıklıdır.
Iyi olmaya çalışıyorum çok şükür başım çok ağrıyor bazen allah nasip ederse 7 sinde gidecem..sen nasilsin
Başağrısı Allahım çok zor. Benimde ağrıyor çoğu zaman. Ilk haftalarda da çok arıyordu.
Bende salı gideceğim. Haftalık gidiyorum artık. Iyi gibiyim inşallah böyle gider.
saribaykus doğum yaptı galiba. Cevap yazmamış inşallah kızıda kendiside sağlıklıdır.
[/QUOTE]
Amin inşallah evt çok fazla ama şükür seninde inş güzel geçer rabbim kucağına almayı nasip etsin
saribaykus canım ne yaptın? Son durumun ne?
T Tas65 sen nasılsın canım? Senin bie dahaki kontrolün ne zaman?
Canım kızım doğdu iyiyiz çok şükür bayağı zorlu oldu yorulduk ikimizde şimdi toparlanmaya çalışıyoruz
- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Canım kızım doğdu iyiyiz çok şükür bayağı zorlu oldu yorulduk ikimizde şimdi toparlanmaya çalışıyoruz
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüt inşallah. Çok sevindim iyi olmanıza ❤
Hadi gözün aydın ınsallah sağlıkla huzurla büyür geçmiş olsunCanım kızım doğdu iyiyiz çok şükür bayağı zorlu oldu yorulduk ikimizde şimdi toparlanmaya çalışıyoruz
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüt inşallah. Çok sevindim iyi olmanıza ❤
Amin canım Allah razı olsun
Amin inşallah cnm hayırlısı ileHadi gözün aydın ınsallah sağlıkla huzurla büyür geçmiş olsun
- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Çok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
Konumu okuyanlar bana dua ederseniz sevinirim.
- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 31
Sağlıcakla gelsin oğlun inşallah canım güzel haberlerinizi bekliyoruzÇok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
❤Sağlıcakla gelsin oğlun inşallah canım güzel haberlerinizi bekliyoruz
- 20 Ağustos 2019
- 72
- 82
- 38
- 30
Çok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
İnşallah sağ salim kucağına alıp, mis gibi kokusunu içine çekersin canım
- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Amin ❤İnşallah sağ salim kucağına alıp, mis gibi kokusunu içine çekersin canım
Maşallah rabbim ınsallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize sende bize çok dua etÇok şükür 37+5 e girdik. En son kontrolde bebeğim 2865 gram geldi. Doktor artık seni daha fazla riske atmayalım dedi 25 26 ve 28 ekim tarihlerinden birini seç dedi bende 25 i olsun dedim. Yarın inşallah yavrumu kucağıma alacağım ve onunda sağlıklı olduğunu inşallah burdan yazacağım.
- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Rabbim inşallah sana da sağlıkla nasip etsin. Bekleyen herkese nasip etsinMaşallah rabbim ınsallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bize sende bize çok dua et
Konuşmuyoruz bayadır nasılsın nasıl gidiyor?
I
Iyi çok şükür rabbime kızım olacakmis iyiyiz şimdilik ilaçlara devam ayın 5 de kontrolüm var ve detaylı usg ye gidevn sen nasilsinRabbim inşallah sana da sağlıkla nasip etsin. Bekleyen herkese nasip etsin
Konuşmuyoruz bayadır nasılsın nasıl gidiyor?
Sağlıkla kucağına almışsındır inşallah canım
- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
I
Iyi çok şükür rabbime kızım olacakmis iyiyiz şimdilik ilaçlara devam ayın 5 de kontrolüm var ve detaylı usg ye gidevn sen nasilsin
Sağlıkla kucağına almışsındır inşallah canım
Çok şükür evimizdeyiz
Çok sevindim bebeğin nasıl iyimiÇok şükür evimizdeyiz
- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Çok şükür o da iyiÇok sevindim bebeğin nasıl iyimi
Çok şükür darısı bize insallahÇok şükür o da iyi