- 14 Kasım 2021
- 92
- 12
- Konu Sahibi Senelvolkan
Bende dogumumu hatayda yaptım şimdide antalyadyım doktor arıyorum kafam karısıyor 6 ay yeter artık dıyolarlar bazılarıda en az 1 yıl dıypr kafam karısık anlayacağın her gıttıgım 10 ay yeterlı dıyor ama benım kontrolumu yapmasını istedıgım de 1 yılı dolduralım dıyor biraz net bı doktor bılemıyorum hıç sen nerelısın belkı aynı şehırlerdeyızdır doktor önerısı yapabılırız bırbırımızeİlk kaybimda bende o bosluga dustum sanirim dedigin gibi 3 aylik surec bile cok geldi hemen yerini doldurma istegiyle ikinci oldu..
İkincisinde kan sulandirici ve magnezyum ilaclarini kullandirdi hamileligin baslangicindan sonuna kadar aslinda hersey cok yolunda gitti 35 hafta sonunda ki kontrolumde gelisimin durmaya baslagini soyledi 1 hafta boyunca hergun hastaneye cagirdi nst girdim cuma gunu icin yatis verdi alacakti bebegi hastahaneye yattigimda kalp atisi vardi giyindim ettim serum baglandi yarim saat sonra kontrole geldiler kalp atisini bulamadilar hersey bi anda oldu dunya basima yikildi o an hersey bu kadar yolunda giderken ne olmustu ikinci kez basima gelmez diye dusunmustum ama isyan etmedim asla tabiki hersey rabbimden.. 3 sene kadar ara verdim 3 ayi zor bekleyen ben koskoca 3 seneyi gecirdim suan baska bir doktor kontrolu altinda planliyiruz elimden geleni yapip rabbime siginiyorum artik rabbim layikiyla anne baba olabilicek herkese nasip etsin anne baba olma duygusunu kimseye cektirmesin o hasreti facebookta bu hastalik hakkinda bir grup var oraya uyeyim 3 senedir bizim gibi kaybedip sonrasinda kucagina alanlari gordukce umudum oluyor benimde