Yaaaaaa kalbim yerinden çıkıyor bu mesajlarla çok sağolun inşallah öyledir Allah’ım aminnnnnn :)))))konu sahibi arkadaşım hamilesiniz inşallah bende erken gebelikte sizin test gibiöğrenmiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaaa kalbim yerinden çıkıyor bu mesajlarla çok sağolun inşallah öyledir Allah’ım aminnnnnn :)))))konu sahibi arkadaşım hamilesiniz inşallah bende erken gebelikte sizin test gibiöğrenmiştim
Kan 28 çıktı canımBurdada silik çizgi çıkmış erken gebelikte de gözle görünüyo bence var canım İnşallah vardır. Sabah ilk idrarla tekrar dene sonucu bizede haber ver
Maşallah cnm çok sevindim Rabbim hayirli sağlıklı uzun ömür versin yavrunaKan 28 çıktı canım
Bende 33 le öğrenmiştim adetime 3 gün kala snra kese görünene kadar gitmedim bı daha hiç hastaneye bişede olmadi çok şükürKan 28 çıktı canım
Senin bebisinde hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versinARADI betam 50 olmuş doktor iyi dedi folik asit yazdı ve proktan yazdı lekem dün bir sefer olmuştu diye haftaya Salı tekrar gel dedi Allahım inşallah güzelce artar. Eğer testinizde hafif silik çizgi de görüyor olsanız bile adetinizden bir gün önce gidin ya da adet olmadığınız gün gidin tahlil yapın derim. Beni yanıltmadı çünkü
Çok teşekkür ederimSenin bebisinde hayırlı olsun cnm Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömür versin
Hayirli ugurlu olsun insallah istikrarli artis devam etsin Ben de bu sabah predikctor yaptim sizinkiyle ayni cikti foto yuklemeyi basaramadim bi turlu. Benim daha 4 gun var adete. Bir de benimki tup bebek 2 embriyo transferi. Kan vermemek icin kendimi zor tutuyorumKan 28 çıktı canım
Çok sağol cnm ya inşallah aminnnnn off zaman geçmek bilmiyor gerçekten doktora söyledin miHayirli ugurlu olsun insallah istikrarli artis devam etsin Ben de bu sabah predikctor yaptim sizinkiyle ayni cikti foto yuklemeyi basaramadim bi turlu. Benim daha 4 gun var adete. Bir de benimki tup bebek 2 embriyo transferi. Kan vermemek icin kendimi zor tutuyorum
Soylemedim soylesem niye tesr gununi beklemedin diye kizar muhtemelen Bu preditor early testinin aynisini yarin da yapiyim diyorum biraz daha koyulasir belki. Pazartesi sabahtan baslayarak da tum hafta her gun kan veririmÇok sağol cnm ya inşallah aminnnnn off zaman geçmek bilmiyor gerçekten doktora söyledin mi
Aynen kuzum hadi hayırlısı birşeylerle oyala kendini bari vakit geçsin inşallah güzel haberler alırsınSoylemedim soylesem niye tesr gununi beklemedin diye kizar muhtemelen Bu preditor early testinin aynisini yarin da yapiyim diyorum biraz daha koyulasir belki. Pazartesi sabahtan baslayarak da tum hafta her gun kan veririm
Ya valla sizin mesajlar çok moral oldu çok teşekkür ederim şimdi iki gün sonraki kanı verdim inşallah artış görürüm..Maşallah cnm çok sevindim Rabbim hayirli sağlıklı uzun ömür versin yavruna
İnsallah. Sonucunuz cikinca bizle de paylasinYa valla sizin mesajlar çok moral oldu çok teşekkür ederim şimdi iki gün sonraki kanı verdim inşallah artış görürüm..
Kuzular sonucum 1.5 gün önce 28di şimdi 39 çıktı. (Adetim yarın) Ama ilk kanı perşembe akşam 20:30 , ikinci kanı bugün yani cumartesi sabah 09:30 verdim yani aslında tam 2 gün değil 1.5 gün sonra verdim .. doktordan geldim şimdi dedi ki keseyi görmeden progestan vermeyeyim kimyasal da olabilir dedi, dedim değerlerimi mi düşük buldunuz hayır onla ilgisi yok kimyasal olmadığına emin olalım ondan sonra ilacı verebilirim dedi bir hafta daha bekle dediİnsallah. Sonucunuz cikinca bizle de paylasin
konu sahibi arkadaşım hamilesiniz inşallah bende erken gebelikte sizin test gibiöğrenmiştim
Kızlar adet gününüzde aşırı bacak ağrısı olmuş muydu? Ve kasık ağrısı?Yaaa evet çookk şükürrr teşekkür ederim canım benim evet bende üç gün kala öğrendim böyle çook silik çizgiyle doktorum bugün tutunması düşük olmaması için ilaçta yazdı erken öğrenmen bu açıdan iyi olacaktır git ver kan mutlaka
İnşallah düzenli yükselmeye devam eder Bacak ağrısını sormuşsun bende hafif oldu. Zaten adet belirtilerinin hepsini yaşıyorsun ama adetten iki gün geçince kasık ağrısıyla idrara çok çıkmak kalıyor.ve tabi göğüsler. Bana doktorum verdi progestan folik asit bile verdi. Çünkü iki günde bir iki katına çıkmalı. Sen iki gün geçsin git kan ver yine. Bir de bol su içKuzular sonucum 1.5 gün önce 28di şimdi 39 çıktı. (Adetim yarın) Ama ilk kanı perşembe akşam 20:30 , ikinci kanı bugün yani cumartesi sabah 09:30 verdim yani aslında tam 2 gün değil 1.5 gün sonra verdim .. doktordan geldim şimdi dedi ki keseyi görmeden progestan vermeyeyim kimyasal da olabilir dedi, dedim değerlerimi mi düşük buldunuz hayır onla ilgisi yok kimyasal olmadığına emin olalım ondan sonra ilacı verebilirim dedi bir hafta daha bekle dedi
Tamam canım sağolasın cevap için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür benim de senin de tüm isteyenlerin deİnşallah düzenli yükselmeye devam eder Bacak ağrısını sormuşsun bende hafif oldu. Zaten adet belirtilerinin hepsini yaşıyorsun ama adetten iki gün geçince kasık ağrısıyla idrara çok çıkmak kalıyor.ve tabi göğüsler. Bana doktorum verdi progestan folik asit bile verdi. Çünkü iki günde bir iki katına çıkmalı. Sen iki gün geçsin git kan ver yine. Bir de bol su iç
Ben sizin yerinizde olsam kan vermeye devam ederim 1 hafta uzun bir süre insan ister istemez kendini kaptırıyor kendimden biliuorum beni de 1 hafta bekletmisti çok pişmanım keşke 2 günde bir kan verseydim diyorum o yüzden bence sizde bir kere daha kan verin ama aynı saatte aynı yerde olsun mutlakaTamam canım sağolasın cevap için inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür benim de senin de tüm isteyenlerin de
Kimyasal mı oldu canım ? aslında haklısınBen sizin yerinizde olsam kan vermeye devam ederim 1 hafta uzun bir süre insan ister istemez kendini kaptırıyor kendimden biliuorum beni de 1 hafta bekletmisti çok pişmanım keşke 2 günde bir kan verseydim diyorum o yüzden bence sizde bir kere daha kan verin ama aynı saatte aynı yerde olsun mutlaka
Evet benim olmuştuKızlar adet gününüzde aşırı bacak ağrısı olmuş muydu? Ve kasık ağrısı?