Rabbım yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar inşallah.Rahat olun, ben 9’la ogrenmistim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbım yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar inşallah.Rahat olun, ben 9’la ogrenmistim
Ay hangi test çubuğu anlayamadım şuankinden mi bahsediyorsun. Aminnn ben de kızıma kardeş yapmaya çalışıyorumEvonara hanım sizi gördüm yine gülmem geldi test çubuğu aklıma geldi darısı başınıza olsun inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın Amin
Amin valla, benimki 9,5 yasina geldi darisi basinizaRabbım yar ve yardımcımız olsun sağlıkla hayırlısıyla doğsunlar inşallah.
UmarimAmin valla, benimki 9,5 yasina geldi darisi basiniza
Rabbim nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evladınız olsun hatırlamadınız mı birisi sizi etiketlemişti bayan bu ne anlama geliyor dedi bende test çubugu markası demiştim baya o gün gülmüştüm sizde dediniz bende evanora marka test mi çıkarsam diyeAy hangi test çubuğu anlayamadım şuankinden mi bahsediyorsun. Aminnn ben de kızıma kardeş yapmaya çalışıyorum
Hahahaha ay evettt hatırlıyorum hahahahah çok güldüm şuan yaa çm inşallah bn de hamıleymdir 2.ye. Bir kızım var benim dünyalar güzeli sarıkuşum var 6 yaşındaRabbim nasip etsin inşallah sağlıklı hayırlı evladınız olsun hatırlamadınız mı birisi sizi etiketlemişti bayan bu ne anlama geliyor dedi bende test çubugu markası demiştim baya o gün gülmüştüm sizde dediniz bende evanora marka test mi çıkarsam diye
Yok hamile olan ben değilim canım bende kızıma kardeş arıyorum üç tüp bebek yaptım daha bulamadık benim de kızım 9 yaşında Rabbim inşallah bizlere de nasip etsin inşallah kızlarımızın sağlıklı hayırlı güzel kardeşleri olsun AminHahahaha ay evettt hatırlıyorum hahahahah çok güldüm şuan yaa çok sevindim hamile olmana canım inşallah bn de hamıleymdir. Bir kızım var benim dünyalar güzeli sarıkuşum var 6 yaşında
Rabbim kızına hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah Rabbim yüzüne baksın güzel sağlıklı bir kardeşi olsun çok AminHahahaha ay evettt hatırlıyorum hahahahah çok güldüm şuan yaa çm inşallah bn de hamıleymdir 2.ye. Bir kızım var benim dünyalar güzeli sarıkuşum var 6 yaşında
Amin inşallah sende durumlar nedirRabbim kızına hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah Rabbim yüzüne baksın güzel sağlıklı bir kardeşi olsun çok Amin
İnşallah güxrl devam eder canım çok sevindim senin adına özel değilse neden tüp bebek yaptırıuordınuzUmarim
Sonradan duzelttim. Belım tutuk da kafa kalmadı. Rabbim bagıslasın guzel kızını kızlarımıza kardeş duygusunu tattırsın Rabbim. Tüp bebek denemelerinden sonra doğal yolla hamile olan cok kisi var dilerim senin de basına gelirYok hamile olan ben değilim canım bende kızıma kardeş arıyorum üç tüp bebek yaptım daha bulamadık benim de kızım 9 yaşında Rabbim inşallah bizlere de nasip etsin inşallah kızlarımızın sağlıklı hayırlı güzel kardeşleri olsun Amin
Amin amin cümlemizin inşallah ama tüp bebekle dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı ondan dolayı normal yolla çok umudum yok tabi yine nasipSonradan duzelttim. Belım tutuk da kafa kalmadı. Rabbim bagıslasın guzel kızını kızlarımıza kardeş duygusunu tattırsın Rabbim. Tüp bebek denemelerinden sonra doğal yolla hamile olan cok kisi var dilerim senin de basına gelir
Hiç belli olmaz o durumlar gerçekten Rabbim ol derse olur kı. Biz bosa hezeyan ediyoruzAmin amin cümlemizin inşallah ama tüp bebekle dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı ondan dolayı normal yolla çok umudum yok tabi yine nasip
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlere de nasip etsin inşallah dilerim sizin de yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız Allah’ın izniyle inşallahHiç belli olmaz o durumlar gerçekten Rabbim ol derse olur kı. Biz bosa hezeyan ediyoruz
Dusuk amh cikolata kisti yüzünden doktor direkt tüp bebek dedi. Hemen başladık. Yumurta toplandı 2.reglı bekliyordum transfer için. İnşallah Rabbım güzel sağlıklı ilerlemeyi nasip eder şuan öyle tamam oldu diyip sevinmiyorum açıkçası.ne olacağı belli olmaz.hayirlisiyla ilerler İnşallahİnşallah güxrl devam eder canım çok sevindim senin adına özel değilse neden tüp bebek yaptırıuordınuz
Canm amh kaçtı :) ay inşallah mucize dediğin olmuştur canım devamına gelir dualarım sizinleDusuk amh cikolata kisti yüzünden doktor direkt tüp bebek dedi. Hemen başladık. Yumurta toplandı 2.reglı bekliyordum transfer için. İnşallah Rabbım güzel sağlıklı ilerlemeyi nasip eder şuan öyle tamam oldu diyip sevinmiyorum açıkçası.ne olacağı belli olmaz.hayirlisiyla ilerler İnşallah
Çok teşekkür ederim çok.benimkilerde sizinle Benim amh 0.20 idi.Canm amh kaçtı :) ay inşallah mucize dediğin olmuştur canım devamına gelir dualarım sizinle