• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

predictor erken gebelik testi kullananlar yardımcı olabilir mi

ckolmn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2020
86
23
8
39
merhabalar ovülasyon testim sürekli koyuya yakın çıkıyodu bende predictor erken gebelik testi kullandm çok silik bir çizgi var fotograflarda görünüyor mu bilmiyorum ama bu testi daha önce kullandıysanz yardımcı olabilir misiniz böle bi durum yaşadınız mı ?ilk üç dk da hayalet bir çizgi çıktı regl günümden 1 gün geçti çok mu erken yaptm acaba ?

Eklentiler

• 44F32CD4-E9A2-4F67-BD7D-3AF2FF48A425.webp
    44F32CD4-E9A2-4F67-BD7D-3AF2FF48A425.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 1.039
  • D53298DA-B2A6-4E4F-97D5-69C3B0A0B0B2.webp
    D53298DA-B2A6-4E4F-97D5-69C3B0A0B0B2.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 898
  • E6F8F611-C219-40A1-AB19-7CDBF35D85FA.webp
    E6F8F611-C219-40A1-AB19-7CDBF35D85FA.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 992
Regl 1 gün geçtiyse daha koyu çıkması lazımdı aslında. Ben hayalet çizgi de göremedim umarım hamilesinizdir tabi istiyorsaniz

merhabalar ovülasyon testim sürekli koyuya yakın çıkıyodu bende predictor erken gebelik testi kullandm çok silik bir çizgi var fotograflarda görünüyor mu bilmiyorum ama bu testi daha önce kullandıysanz yardımcı olabilir misiniz böle bi durum yaşadınız mı ?ilk üç dk da hayalet bir çizgi çıktı regl günümden 1 gün geçti çok mu erken yaptm acaba ?
o testte hatalı sonuç gören çok canım. İnşallah senin öyle değildir. Bence en net sonucu kan ile öğrenirsin. Arkadaşın kaç ay hep çizgi çıktı ama regl oldu

Erken yapmışsın kuzum. Kiminin çok geç çıkar idrarda. Net sonuçlar için en az 7 gün beklemelisin 🤗

Erken yapmışsın kuzum. Kiminin çok geç çıkar idrarda. Net sonuçlar için en az 7 gün beklemelisin 🤗
Yanlis bilgi veriyorsunuz. Eegl 1 gun gecince gec dollenme degilse cikar testte.
Konu sahibi fotolarda bir sey gorunmuyor. Ben bu testle regle 5 gun kala ogrenmistim ve gorunuyordu baya baya. Umarim vardir sizin de bebek, biraz daha bekleyin isterseniz

Yanlis bilgi veriyorsunuz. Eegl 1 gun gecince gec dollenme degilse cikar testte.
Konu sahibi fotolarda bir sey gorunmuyor. Ben bu testle regle 5 gun kala ogrenmistim ve gorunuyordu baya baya. Umarim vardir sizin de bebek, biraz daha bekleyin isterseniz
Geç döllenmeyse çıkmaz demek istedim canım yazmayı unutmuşum. Ama her insan yine de bir olmuyor kiminin erken çıkar kiminin adet gününde kiminin birkaç gün sonra ..

fotografı koyultunca biraz daha anlaşılır ..benim regl tarihlerim çok düzenli değil ovülasyon testim 21 inde pik yaptı

Eklentiler

• 2799AB77-B13D-44E2-8D83-F183E65DC06F.webp
    2799AB77-B13D-44E2-8D83-F183E65DC06F.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 969
fotografı koyultunca biraz daha anlaşılır ..benim regl tarihlerim çok düzenli değil ovülasyon testim 21 inde pik yaptı
Bugün bende yaptım bu testten bende aynı durumdayım çok silik çizgi bar adete 4 gün var kan testi yaptırdın mı sen cankm

yaptım başka teste maalsf çıkmadı ovülasyon testlerim sürekli pozitif çıkıyo sadec
yaptım başka teste maalsf çıkmadı ovülasyon testlerim sürekli pozitif çıkıyo sadece 😞
Sen çizgi görüyorsan bence vardır sende. Çünkü bende de normal testler negatif cıkıyor bende bugün ovulasyon yaptım koyulaşmaya başlamış

bence yumurta çatlamıyo gibi geliyo yarın ilk idrarla yapıcam belki sonuç daha farklı olur zannetmiyorum ama umut ...

Back