- Konu Sahibi nediyimkidaha
-
Var gibiKizlar selam,
Bugun oglene dogru predictor gebelik testi yaptim. Adetime 4 gun var. Yaklasik 10 dakika sonra ikinci cizgi silik de olsa cikti. Kuruma cizgisi mi? Hamile olabilir miyim?
Fotoda belli olmuyor olabilir ama ikinci cizgi gozle cok rahat gorunuyor. Sadece ciktigi zamandan emin olamiyorum
Valla kuruma çizgisinide anlamıyorum. Hamilelik yoksa hiç çizgi olmuyordu bende. Sizinkinde çizgi var. İns sağlıklıdır.Kizlar selam,
Bugun oglene dogru predictor gebelik testi yaptim. Adetime 4 gun var. Yaklasik 10 dakika sonra ikinci cizgi silik de olsa cikti. Kuruma cizgisi mi? Hamile olabilir miyim?
Fotoda belli olmuyor olabilir ama ikinci cizgi gozle cok rahat gorunuyor. Sadece ciktigi zamandan emin olamiyorum
Canım aslında böyle içini açınca hiç bir şey anlaşılmıyor niye parcaladinki olduğu gibi atın işte
Dogru diyorsunuz ama sanki daha iyi gorunuyor gibi hissediyorum ben niyeyse:)Canım aslında böyle içini açınca hiç bir şey anlaşılmıyor niye parcaladinki olduğu gibi atın işte
İnanki öyle kuruma çizgisimi hamilelikmi bitismi bilmiyoruzdaha iyi gorunuyor gibi geliyor ya:)
Dogru diyorsunuz ama sanki daha iyi gorunuyor gibi hissediyorum ben niyeyse:)
Test yaptın mı cnm ne çıktıKızlar salı günü test yaptım negatif, bugün regl 2. Günü ama başlamadı. Ne zaman test yapmalıyım? İlk kez gecikiyor
Merhaba gebemisiniz bende yaptım silik çıktı 8 gün var ama sizin belirtilerinin varmiydiKizlar selam,
Merhaba, evet, hamileymisim. Bugun kese gormeye gidecegiz:)Merhaba gebemisiniz bende yaptım silik çıktı 8 gün var ama sizin belirtilerinin varmiydi
Oh masAllah Allah tamamını erdirsin canım insAllah isyeyen herkese içindede bana insAllah ama görsel atabilsem olmuyor bende atamıyorum ki ,Merhaba, evet, hamileymisim. Bugun kese gormeye gidecegiz:)
Kizlar selam,
Canım paylaştım şimdi oldu sonunda sanırım uygulamada sıkıntı var ,Merhaba, evet, hamileymisim. Bugun kese gormeye gidecegiz:)
Kizlar selam,
Ayyy hayırlısı ise olsun insAllah canım bekleyim o zaman gecikmeyiCanim ben telefondan resmi dogru duzgun goremiyorum inan ki. Bence silik de olsa cizgi varsa kan ver mutlaka. Ama bana sorarsan adet gecikmesini bekle.
Bunda bişey var mı acaba hiç belli olmuyor sadece ışıpa tutunca cok hafif cizginin oldugu yeri görüyorum ama adetim 4 gün gecikti bu normalde erken gebelik testiVar gibi
İsterseniz yarın tekrar deneyin
Aynen çok çok silik gördüm. Eğer testi çok bekletmediyseniz kurumu çizgisi değilse gününüz geçmiş hamile olabilirsiniz.Bunda bişey var mı acaba hiç belli olmuyor sadece ışıpa tutunca cok hafif cizginin oldugu yeri görüyorum ama adetim 4 gün gecikti bu normalde erken gebelik testi
Evet 4 gün geçti ama ilk 3 dakika icinde görmedim ama ilk 10 dakika icinde gördüm ama acaba testin kendi alttan ciZgisi mi anlamadım beynim bana oyun mu oynuyor yoksa dıyeAynen çok çok silik gördüm. Eğer testi çok bekletmediyseniz kurumu çizgisi değilse gününüz geçmiş hamile olabilirsiniz.
Dediğiniz gibi 4 gün geçtiyse geç döllenme olabilir.
Aynen çok çok silik gördüm. Eğer testi çok bekletmediyseniz kurumu çizgisi değilse gününüz geçmiş hamile olabilirsiniz.
Dediğiniz gibi 4 gün geçtiyse geç döllenme olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?