- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
- 43
- Konu Sahibi nediyimkidaha
-
Evet canım hayalet bir çizgi bende gördüm ama istersen kan ver birde bence benim 23 Eylül bat bekliyorum canimEvet 4 gün geçti ama ilk 3 dakika icinde görmedim ama ilk 10 dakika icinde gördüm ama acaba testin kendi alttan ciZgisi mi anlamadım beynim bana oyun mu oynuyor yoksa dıye
Ben en son 17 sinde olmuştum bugun döngünün 35. GünüEvet canım hayalet bir çizgi bende gördüm ama istersen kan ver birde bence benim 23 Eylül bat bekliyorum canim
Ama erken gebelik testi yaptım dha belirgin olurdu sanırım hamile olsamCanım paylaştım şimdi oldu sonunda sanırım uygulamada sıkıntı var ,
Benim belirtilerim baris var bütün belirtilerim oluyor yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti dayanamadım bugün test yaptım çok silik çıktı zor görünüyor acaba var mıdır sizde bakarmısınız ?Merhaba gebemisiniz bende yaptım silik çıktı 8 gün var ama sizin belirtilerinin varmiydi
Canım bende dün yaptım bat 23 Eylül ama gece 1 de yaptım yattım hemen sabah 6 kalktım hayalet çizgi vardı dayanamadım yani anlayacagin gece gece test yaptım bakalım en mantıklısı su anda perşembeye beklemek olacak hadi insAllahBenim belirtilerim baris var bütün belirtilerim oluyor yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti dayanamadım bugün test yaptım çok silik çıktı zor görünüyor acaba var mıdır ?
O zaman daha çok olma ihtimali var sanırım belli olur diye düşünüyorum ama kandaBen en son 17 sinde olmuştum bugun döngünün 35. Günü
Ben çok derinden çizgiyi görebiliyorum ama dediğim gibi bat günü bekleyelim bakalım canım yaBenim belirtilerim baris var bütün belirtilerim oluyor yumurtlamanın üstünden 8 gün geçti dayanamadım bugün test yaptım çok silik çıktı zor görünüyor acaba var mıdır sizde bakarmısınız ?
Yok yok arkadaşım 5 gün kala kan verdi onda çıkmadı son 2 gün kala normal test yaptı onda çıktı gerçi erken gebelik testlerine de sahte diyolar çok okuyorum burada ama bende yaptım çünkü 8 gün kala silik çıktı emin değilim son 3 gün bakalımAma erken gebelik testi yaptım dha belirgin olurdu sanırım hamile olsam
evet inşallah ya ikimizde güzel haberler veririzBen çok derinden çizgiyi görebiliyorum ama dediğim gibi bat günü bekleyelim bakalım canım ya
evet inşallah ya ikimizde güzel haberler veririz
Beklemek biraz zor geliyor ama
evet inşallah ya ikimizde güzel haberler veririz
Bak canım dün gece 1 de yaptım sabah 6 da gördümevet inşallah ya ikimizde güzel haberler veririz
İnsAllah canımevet inşallah ya ikimizde güzel haberler veririz
Evet seninkinde de görünüyor benim batım da 29 Eylül bakalım artık
Bakalım artık hayırlısı bişe rabbim nasip etsin hepimize cnm saolEvet seninkinde de görünüyor benim batım da 29 Eylül bakalım artık
Sabah 6 geç olmuyor mu ilk 10 dk diyorlar
Öyle diyolar canım evet ama sonradan silik ciksada hamile olan arkadaşlarım var ben gece yatarken yoktu sabah kalkınca da vardı ama adet olacak gibi hissediyorum zaten ağrılarım varSabah 6 geç olmuyor mu ilk 10 dk diyorlar
Bende öyle kaç gündür sancılanıyorum ama gelen giden yokÖyle diyolar canım evet ama sonradan silik ciksada hamile olan arkadaşlarım var ben gece yatarken yoktu sabah kalkınca da vardı ama adet olacak gibi hissediyorum zaten ağrılarım var
Bat neydi seninBende öyle kaç gündür sancılanıyorum ama gelen giden yok
15-17 eylül bazen 30 bazen 32 de regl oluyorumBat neydi senin
Analdim cnm bekleyelim tabi bakalım ne olacağız15-17 eylül bazen 30 bazen 32 de regl oluyorum
İnşallah guzel olur hayırlı haberler alırızAnaldim cnm bekleyelim tabi bakalım ne olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?