- Konu Sahibi asyaderdiyok
-
bnde kist var cnm ama suana kadar hep tek çizgi cıktı hiç silik cizgi cıkmadı ama dün cift çizgiyi gördüm bayağıda belirgindi :)silik çizgi sorununu bir ben mı yaşıyorum acaba?(((
inanamıyorum neredeyse her ay her testte nasıl sonuçsuz olarak silik çizgi çıkar.....
adetin geçtikten kaç gün sonra yaptın peki buğün benim 2. günüm yapsammı bi testbnde kist var cnm ama suana kadar hep tek çizgi cıktı hiç silik cizgi cıkmadı ama dün cift çizgiyi gördüm bayağıda belirgindi :)
adetin geçtikten kaç gün sonra yaptın peki buğün benim 2. günüm yapsammı bi test
dün 3.gundu cnm dun yaptımbende bugün 10 gün.. bir daha test yapmadım. muhtemelen ovülasyonum geç olmuş bu defa, daha önce hiç bu şekilde olmamasına rağmen.. 1 ekime randevu aldım kadın doğuma, hcg yaptırcam. biraz beklemeye karar verdim, belki başlar. derecem yüksektir...
arkadaşım adetten 3 gün önce silik çıktı demişsin bu testi kullanıpta mı çıktı acaba bende yapmayı düşünüyorumda çıkmaz diye korkuyorumBenim adetten 3. Gun once gayet net cikmisti 2. Cizgi
cıkar cnm cıkarrarkadaşım adetten 3 gün önce silik çıktı demişsin bu testi kullanıpta mı çıktı acaba bende yapmayı düşünüyorumda çıkmaz diye korkuyorum
vallahı arkadasım bende bır ıkı ay boyle gecıkmem oldu yumurtam catlamadıgı ıcın adet olamadım bu 3.kez oluyor boyle yuzde hııııc aklımda bıle yok gebelık söktürücü almayı düşünüyorum.Ben şuan Türkiye'de oturma izniyle oturduğum için sadece hastaneden yaptırabiliyormuşum hcg(( cuma gününe doktoruma randevu aldım. Bir keresinde aynısı oldu 10 gün gecikmem vardı ve hcg 0 çıktı, silik çizgilerim olduğu halde her testte.. Ozaman da çok yıkıldım, testlere pek güvenim kalmadı.. Heleki eşimin sonuçları öğrendiğimde ümidimi iyice yitirdim.
Sen test yapmış miydin? İnşallah sende bende hamileyiz ikimiz :) mücize neymiş gösterelim, kimse ümitsiz kalmasın))
Cumartes gunu dogum gunum oo gun yapmayi dusunuyodum insallah olumlu sonuc alirsam buradan paylasicam :)cıkar cnm cıkarr
Silik cikti diyen ben degilim canim :) bu marka degildi benim canim certain di galibaarkadaşım adetten 3 gün önce silik çıktı demişsin bu testi kullanıpta mı çıktı acaba bende yapmayı düşünüyorumda çıkmaz diye korkuyorum
Gebesiniz sultanimkızlar acil yardım. 4 gün erken regl oldum. ama kanamam çok değil. dün dr a gittim adet söktürücü verdi bayramdan sonrada aşılama yapacağız. fakat söktürücü kullanmadan gebelik testi yaptır rahim kalınlığın var dedi. dün akşam ekte gördüğünüz predictor erken gebelik testini öylesine yaptım. böyle çıktı nedir bu yaniiiii...
keşke yaa çok korkuyorum. bugün az önce ucuz testlerden yaptım onda bişey çıkmadı. kan testi yaptırmadan söktürücü kullanmayayım dimiGebesiniz sultanimsevdiğim replik
Sakın sakın sakın kullanma. Kullandığın testi bilmiyorum. Ancak gebesiniz diyen olmuş. Ben de adetim gecikmişti. Adet söktürücü almaya eczaneye giriyorken birden içimdeki sesi dinledim ve eczanenin yanındaki hastaneye girdim. Tahlil yaptırdım. Eğer adet söktürücü kullansaydım bebeğim benimle olmayacaktı şimdi. Lütfen bekle ya da kan tahlili yaptır. Birde idrar tahlili sabah ilk idrarını bir kaba yapıp 15-20dk beklettikten sonra teste damlatıp yapman gerekiyor. Biraz önce yaptığın testi dikkate alma. Bana da gün arasında yaptığım test negatif demişti :) Umarım her şey gönlünce olur :)keşke yaa çok korkuyorum. bugün az önce ucuz testlerden yaptım onda bişey çıkmadı. kan testi yaptırmadan söktürücü kullanmayayım dimi
Allah bebeğini sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin. inşallah canım inşallah..bugün akşam kan testi yaptıracağım. riske girmeye bence de gerek yok. çooook teşekkür ederim. Allah razı olsun senden.Sakın sakın sakın kullanma. Kullandığın testi bilmiyorum. Ancak gebesiniz diyen olmuş. Ben de adetim gecikmişti. Adet söktürücü almaya eczaneye giriyorken birden içimdeki sesi dinledim ve eczanenin yanındaki hastaneye girdim. Tahlil yaptırdım. Eğer adet söktürücü kullansaydım bebeğim benimle olmayacaktı şimdi. Lütfen bekle ya da kan tahlili yaptır. Birde idrar tahlili sabah ilk idrarını bir kaba yapıp 15-20dk beklettikten sonra teste damlatıp yapman gerekiyor. Biraz önce yaptığın testi dikkate alma. Bana da gün arasında yaptığım test negatif demişti :) Umarım her şey gönlünce olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?