- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
kız ben daha regl olmadım şiştim valla test e çıkmıyor yaa..az daha bekleyip kan vereyim diyorumBu süre zarfında ilacta alamıyorsun acaba bebek varmı varsa bişi olursa diye inşallah çok bekletmeden verir rabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben daha regl olmadım şiştim valla test e çıkmıyor yaa..az daha bekleyip kan vereyim diyorumBu süre zarfında ilacta alamıyorsun acaba bebek varmı varsa bişi olursa diye inşallah çok bekletmeden verir rabbim
Yok canım degildim sonra hamile oldugumu ögrendim sen bat günü tekrarla canım cok sevdigim test kendisiAdete 5 gün kala yaptım bende bu testten negatif çıktıgöğüslerimde acıma şişme bile yoktu ama kaşıkta baya acıma vardı. Senin de prodictor early de negatif çıktığı ay hamile miymişsin?
Aaa baya geçiktin sen inş vardır predictör denedin mi?kız ben daha regl olmadım şiştim valla test e çıkmıyor yaa..az daha bekleyip kan vereyim diyorum
32. gündeyim normalde 28 günde gören ben.akıntım oluyor bulanık ne pembe ne sarı karışık boz ama çok az peçeteye bazen geliyor. denemedim canım 35.güne kadar bekleyim diyorum.Aaa baya geçiktin sen inş vardır predictör denedin mi?
3 gün kalmış belki sökülürsün cnm yoksa sökül rahatla bu ay cokmu stres yaşadın naptın32. gündeyim normalde 28 günde gören ben.akıntım oluyor bulanık ne pembe ne sarı karışık boz ama çok az peçeteye bazen geliyor. denemedim canım 35.güne kadar bekleyim diyorum.
hiç sökülecek gibi değil giriyom çıkıyom wc ye bişey yok3 gün kalmış belki sökülürsün cnm yoksa sökül rahatla bu ay cokmu stres yaşadın naptın
Test en son ne zaman yaptın ? Belki geç yumurtladın bu ay ki ögle görünüyorhiç sökülecek gibi değil giriyom çıkıyom wc ye bişey yok![]()
baksana gelmediğine göre ya geç yumurtladım yada kist falan oldu hiç olmz bende ama bilemiyorum ya..Test en son ne zaman yaptın ? Belki geç yumurtladın bu ay ki ögle görünüyor
35e kadar bekle olmadı baktır canım kist olmasındabaksana gelmediğine göre ya geç yumurtladım yada kist falan oldu hiç olmz bende ama bilemiyorum ya..
tamam bakalım günüm geçsin biraz da, baktırayım35e kadar bekle olmadı baktır canım kist olmasında
Konunun üstünden aylar geçti ama sormak istiyorum aynı sonuç bana çıktı hamile miydin yani bu testi yapıncakafam karıştı iyice predictor daha net çıkması gerekmezmiydi
Tatlım bende o erken gebelik testinden yaptım normal kaset testlerde çıkmıştı inanmamıştım erken gebelik testinden yaptım yine çıktı baya güvenilir bir testmiş şimdi kızım 60 günlük çok şükürKonunun üstünden aylar geçti ama sormak istiyorum aynı sonuç bana çıktı hamile miydin yani bu testi yapınca
Allah analı babalı büyütsün cnm maşallahTatlım bende o erken gebelik testinden yaptım normal kaset testlerde çıkmıştı inanmamıştım erken gebelik testinden yaptım yine çıktı baya güvenilir bir testmiş şimdi kızım 60 günlük çok şükür
Ac tok farketmio gece mesaneyi bosaltsin sabaha kadar wcye cikmasin sabah ilk idrariyla yapsin tatlimkızlar bu predictor illa aç karnına mı yapmak gerekir eczacı arkadaşıma öyle demiş
heyecandan yaptık valla negatif çıkardı 6 gün geçikme vardı birdeAc tok farketmio gece mesaneyi bosaltsin sabaha kadar wcye cikmasin sabah ilk idrariyla yapsin tatlim
Cok hassas test olsa cikartrdiheyecandan yaptık valla negatif çıkardı 6 gün geçikme vardı birde
canım konu eskidi ama merak edıoyorum test yaptgnda adetıne kaç gn vardıBeta hcg 67.57 iken hem normal hem predictör early