• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor Early Güvenilir mi

Adete 5 gün kala yaptım bende bu testten negatif çıktı :KK43: göğüslerimde acıma şişme bile yoktu ama kaşıkta baya acıma vardı. Senin de prodictor early de negatif çıktığı ay hamile miymişsin?
Yok canım degildim sonra hamile oldugumu ögrendim sen bat günü tekrarla canım cok sevdigim test kendisi

Beta hcg 67.57 iken hem normal hem predictör early

Eklentiler

• IMG_1621.JPG
    IMG_1621.JPG
    47,4 KB · Görüntüleme: 1.050
  • IMG_1622.JPG
    IMG_1622.JPG
    46,6 KB · Görüntüleme: 1.071
32. gündeyim normalde 28 günde gören ben.akıntım oluyor bulanık ne pembe ne sarı karışık boz ama çok az peçeteye bazen geliyor. denemedim canım 35.güne kadar bekleyim diyorum.
3 gün kalmış belki sökülürsün cnm yoksa sökül rahatla bu ay cokmu stres yaşadın naptın

Konunun üstünden aylar geçti ama sormak istiyorum aynı sonuç bana çıktı hamile miydin yani bu testi yapınca
Tatlım bende o erken gebelik testinden yaptım normal kaset testlerde çıkmıştı inanmamıştım erken gebelik testinden yaptım yine çıktı baya güvenilir bir testmiş şimdi kızım 60 günlük çok şükür

Tatlım bende o erken gebelik testinden yaptım normal kaset testlerde çıkmıştı inanmamıştım erken gebelik testinden yaptım yine çıktı baya güvenilir bir testmiş şimdi kızım 60 günlük çok şükür
Allah analı babalı büyütsün cnm maşallah

kızlar bu predictor illa aç karnına mı yapmak gerekir eczacı arkadaşıma öyle demiş

bence değil ben adetten 5 gün once yaptım çıkmadı 3gun once normal.test yaptım.çıktı :)

Back