- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Yok cnm emzirmiyorum 3 aylıkken bıraktıBen de en azindan oğlum yaşını doldursun anne sütünü doya doya alsın istiyorum. Sen emziriyor muydun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cnm emzirmiyorum 3 aylıkken bıraktıBen de en azindan oğlum yaşını doldursun anne sütünü doya doya alsın istiyorum. Sen emziriyor muydun?
Sağlık olsun canım teselli kaynağın yanında kardeşi de gelir Allah'ın izniyleKızlar sonucu yazayım regl oldum ya kimyasaldı yada testler yanıldı ama predictor early hep negatif vermişti bilginiz olsunEmira SY sen naptın canım silikti senin
Nasibi o kadarmış demek ki kuzunun... Benim doktor da hamile kalirsan emzirmeyi birakman gerek dedi o yuzden oğlumun hakkına girmis gibi olacağım bir yandan da ogluma 2senede hamile kaldım 2. Bebek de oyle olursa diye korkuyorum. İsteyince de şıp diye gelmiyor ki bu yaramazlar :)Yok cnm emzirmiyorum 3 aylıkken bıraktı
İnşallah cnm benim sen naptın varmı bisilerSağlık olsun canım teselli kaynağın yanında kardeşi de gelir Allah'ın izniyle
Yok canım kaç gündür belirti de kalmamıştı bugün adet günüm bel ağrım başladı kasıkta da batmalar oluyor adet gelecek herhaldeİnşallah cnm benim sen naptın varmı bisiler
Nasibi o kadarmış demek ki kuzunun... Benim doktor da hamile kalirsan emzirmeyi birakman gerek dedi o yuzden oğlumun hakkına girmis gibi olacağım bir yandan da ogluma 2senede hamile kaldım 2. Bebek de oyle olursa diye korkuyorum. İsteyince de şıp diye gelmiyor ki bu yaramazlar :)
İnş olmazsın kuzum bir daha test yaptinmiYok canım kaç gündür belirti de kalmamıştı bugün adet günüm bel ağrım başladı kasıkta da batmalar oluyor adet gelecek herhalde![]()
Bir kaç gün sonra tekrarlayın belki vardir yada yoktur emin değilim de hayırlısı hakkinizdabende yeni üye oldum kızlar. sizlere sormak istediğim bir şey var. normalde adetim hiç geç kalmaz hatta 1 gün geri bile atar. bu ay adetim geçti 4 gün oldu bende dayanamadım predictor early erken gebelik testinden aldım negatif çıktı hiçde bebek falan düşünmüyorum. sizce 4 gün geçmesine ragmen bu testde yanılma payı varmıdır ?
Günaydın canım şimdi erken gebelik yaptım negatifİnş olmazsın kuzum bir daha test yaptinmi
Günaydın canım şimdi erken gebelik yaptım negatif![]()
Sat 19 mart canım ama benim yumurtlama geç oldu muhtemelenRegl geciktimi tatlım
Olabilir canım bekle bakalim belli mi olur geç yumurtladin belki dediğin gibiSat 19 mart canım ama benim yumurtlama geç oldu muhtemelen
Kısmet canım bekliyorum inşallah biran önce belli olur yoksa daOlabilir canım bekle bakalim belli mi olur geç yumurtladin belki dediğin gibi
İnşallah canım belirsizlik can sıkıyor öğle değilmiKısmet canım bekliyorum inşallah biran önce belli olur yoksa da
Kesinlikle canım yokluğunu kabullenmek çok zor sürekli acaba mı demekten yoruluyor insanİnşallah canım belirsizlik can sıkıyor öğle değilmi
Bu süre zarfında ilacta alamıyorsun acaba bebek varmı varsa bişi olursa diye inşallah çok bekletmeden verir rabbimKesinlikle canım yokluğunu kabullenmek çok zor sürekli acaba mı demekten yoruluyor insan
Aynen canım dikkat ediyorum hareketlerime bile ne olur ne olmaz diyeBu süre zarfında ilacta alamıyorsun acaba bebek varmı varsa bişi olursa diye inşallah çok bekletmeden verir rabbim
Adete 5 gün kala yaptım bende bu testten negatif çıktıAnladim canim predictor ile daha iyi çıkması lazımdı aklım ona takıldı. Laboquick siparisi verdim cumartesi gelir