• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Predictor Early Güvenilir mi

Yok cnm emzirmiyorum 3 aylıkken bıraktı
Nasibi o kadarmış demek ki kuzunun... Benim doktor da hamile kalirsan emzirmeyi birakman gerek dedi o yuzden oğlumun hakkına girmis gibi olacağım bir yandan da ogluma 2senede hamile kaldım 2. Bebek de oyle olursa diye korkuyorum. İsteyince de şıp diye gelmiyor ki bu yaramazlar :)

bende yeni üye oldum kızlar. sizlere sormak istediğim bir şey var. normalde adetim hiç geç kalmaz hatta 1 gün geri bile atar. bu ay adetim geçti 4 gün oldu bende dayanamadım predictor early erken gebelik testinden aldım negatif çıktı hiçde bebek falan düşünmüyorum. sizce 4 gün geçmesine ragmen bu testde yanılma payı varmıdır ?

Nasibi o kadarmış demek ki kuzunun... Benim doktor da hamile kalirsan emzirmeyi birakman gerek dedi o yuzden oğlumun hakkına girmis gibi olacağım bir yandan da ogluma 2senede hamile kaldım 2. Bebek de oyle olursa diye korkuyorum. İsteyince de şıp diye gelmiyor ki bu yaramazlar :)

Aynen ogle ama sen yine de oğlunu düşün şekerim ben öğle yapardım keşke emseydi emzirseydim içimde kaldı emzirememek o duyguyu tam yaşamak nasip olmadi 2.ci ye insallah

bende yeni üye oldum kızlar. sizlere sormak istediğim bir şey var. normalde adetim hiç geç kalmaz hatta 1 gün geri bile atar. bu ay adetim geçti 4 gün oldu bende dayanamadım predictor early erken gebelik testinden aldım negatif çıktı hiçde bebek falan düşünmüyorum. sizce 4 gün geçmesine ragmen bu testde yanılma payı varmıdır ?
Bir kaç gün sonra tekrarlayın belki vardir yada yoktur emin değilim de hayırlısı hakkinizda

Anladim canim predictor ile daha iyi çıkması lazımdı aklım ona takıldı. Laboquick siparisi verdim cumartesi gelir
Adete 5 gün kala yaptım bende bu testten negatif çıktı :( göğüslerimde acıma şişme bile yoktu ama kaşıkta baya acıma vardı. Senin de prodictor early de negatif çıktığı ay hamile miymişsin?

Back